Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

1.100 habitacions d'hotel a Barcelona per 10 euros!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Ho estàvem esperant amb candeletes! La tercera edició de la campanya 'Fes el turista a la teva ciutat', organitzada per un grup d'hotels i hostels de Barcelona i sota la 'marca' #DistricteBCN, arriba a la seva tercera edició amb la voluntat d'apropar el sector als veïns de la ciutat i de conjugar turisme i ciutat amb un model responsable.
En aquesta edició s'ofereixen 1.100 places d'hotel –un 10% més que l'any passat– a un preu de 10 euros per persona i només pel cap de setmana del 16, 17 i 18 de desembre. El preu, a més de l'allotjament, inclou una activitat cultural, lúdica i gastronòmica gratuïta –rutes culturals per la ciutat, tasts de vins, sopars– per a tots els hostes.

Les reserves es poden fer a través del web www.districtebcn.cat que estarà disponible dijous 1 de desembre a partir de les 15 hores, i s'atendran en estricte ordre d'arribada.
No badeu perquè el cartell de complet es penja de seguida!

Hi participen els quatre hotels de la cadena Praktik –Praktik Rambla, Praktik BakeryPraktik Vinoteca i Praktik Garden–; l'hotel Barcelona Catedral; l'hotel Alimara Barcelona; l'hotel Chic&BasicBorn; els 'hostels' Twentytú Hi-Tech HostelGenerator Hostels i TOCHostel Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat