Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

4 llocs on veure la superlluna del 14 de novembre

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El 14 de novembre serà un dia molt especial perquè es produirà un fet que feia setanta anys que no vèiem: una lluna plena un 14% més gran i un 30% més lluminosa del que estem acostumats a veure. Això succeirà perquè la lluna estarà més a prop de la terra que mai i farà que la veiem molt més gran: no veurem una lluna igual fins al 25 de novembre de 2034.

La NASA ha dit que serà la lluna més gran que s'hagi vist en tot el segle XXI, així que el dia 14 d'aquest mes, quan comenci a caure el sol, deixeu tot el que estigueu fent, escolliu un bon lloc de Barcelona i gaudiu d'aquest fenomen com cal. Sempre podeu pujar al terrat de casa vostra a veure-la, però si voleu una localització més especial, aquí teniu algunes recomanacions.

Full Moon Run

Si a més de veure la superlluna, podeu aprofitar i fer esport... millor! La Full Moon Run es du a terme cada vegada que hi ha lluna plena, i aquesta vegada no serà menys. Podeu apuntar-vos al web per rebre més informació.

©Facebook - Full Moon Run

Hotel Barceló Raval

A Barcelona hi ha moltes terrasses amb vistes espectaculars, però a l'hotel Barceló Raval, hi trobareu una amb una panoràmica de 360 graus. A més, hi han instal·lat binocles!

Búnquers del Carmel

Aquests restos de bateria aèria de la Guerra Civil s'han convertit en un dels miradors més espectaculars de Barcelona. Els trobareu al Turó de la Rovira, i si hi voleu anar en transport públic, l'autobús 24 us deixarà a prop. Aneu ben abrigats, que farà 'rasca'!

Paddle Surf sota la superlluna

Si ja acostumeu a practicar paddle surf, fer-ho sota la lluna plena del dia 14 pot ser màgic. I si encara no sabeu què és això de remar de peu sobre una taula de surf, us podeu estrenar aquest dia tan especial. L'escola Stand Up Surf School realitzarà una sortida especial aquest dia. Podeu contactar amb ells a través del web.

©Stand Up Surf

 I si encara voleu més idees, també podeu anar a qualsevol dels millors llocs per veure el capvespre a la nostra ciutat!

 

Últimes notícies

    Publicitat