Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Teatre Grec programarà concerts i espectacles a l'agost

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El Teatre Grec de Barcelona és un espai preciós i amb una energia i vibracions úniques que va ser construït l'any 1929 amb motiu de la Exposició Internacional. En ell s'acostumen a programar concerts, obres de teatre i dansa, per a gairebé 2.000 persones. El visitem durant el festival Grec, al mes de juliol, però ara, l'Ajuntament ha anunciat que es programaran concerts i espectacles a l'agost. Ha estat el tinent d'alcalde d'Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, qui ha dit que hi haurà una inversió de 300.000 euros per programar, diners que provenen de l'impost sobre estades en establiments turístics, l'IEET.

L'objectiu serà oferir una programació artística similar a les de les grans ciutats del món, que també programen durant l'agost. Tot i això, l'amfiteatre Grec obrirà les portes amb una programació de qualitat (diuen des de l'Ajuntament) que durà a terme una empresa, una cooperativa o un grup d'empreses (sempre que garanteixin la unitat de programació i de gestió, diuen des de l'Ajuntament), a través d'un concurs públic que es convocarà al gener.

Les dates de concerts i espectacles es coneixeran més endavant, però el que sí que sabem és que es programaran actuacions des de l'1 d'agost al 3 de setembre. Una iniciativa que, tal com ha dit Collboni, vol "recuperar per a la ciutat, i en bona part per al sector cultural, la taxa turística que s'aplica a les pernoctacions hoteleres", tot oferint al ciutadà una oferta de concerts i espectacles al Grec de primer nivell.

Últimes notícies

    Publicitat