Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els negocis dels famosos

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Potser és per culpa de la crisi, que els ha fet replantejar-se el futur. O potser estan profundament avorrits de les seves professions i per fi s'atreveixen a dedicar-se al que sempre han volgut. Sigui com sigui, els famosos no només es limiten a guanyar diners a través de la seva professió més coneguda. Els personatges més cèlebres també endeguen negocis que poc tenen a veure amb les seves ocupacions habituals.

Sempre va bé saber que si us agrada el vodka, podeu comprar el de Shaquille O'Neal o si sou més d'absenta, Marilyn Manson és el vostre home. I sense anar tant lluny, personatges com Mascherano, els Mishima o Joan Dausà també han obert negocis paral·lels.

Les crispetes gourmet d'Scarlett Johansson

'Vicky Cristina Barcelona', 'Match Point' i 'L'illa' són algunes de les moltes pel·lícules protagonitzades per Scarlett. A més, és cantant, model... i experta en crispetes de luxe. Ha obert una botiga gurmet a París, YummyPop, especialitzada en crispetes amb gust de parmesà o tòfona.

Els menús vegans de Beyoncé i Gwyneth Paltrow

No sabem si la recepta dels escultòrics cossos de Beyoncé i Paltrow són per la dieta saludable, però sigui com sigui, tant la cantant com l'actriu han vist negoci en això. Beyoncé dirigeix amb èxit l'empresa de menús take-away 22 Days i Paltrow ha fet el mateix amb 3 Green Hearts.

El gaspatxo de Bertín Osborne

Bertín, encasellat en la venda de productes 100% espanyols –recordem els seus anuncis de Navidul i patés La Piara–, es va decidir a vendre el seu propi gaspatxo. Però la cosa no acaba aquí. Hi ha una cosa més ibèrica encara: el pernil! Doncs el presentador també té la seva marca d'embotits.

El vodka de Shaquille O'Neal

És vodka, sí, però sense sucre ni gluten. A més, l'ampolla està presentada amb la cara de l'ídol dels Lakers. Fem un 'xupito'?

 

L'absenta de Marilyn Manson

Us imagineu Marilyn Manson dirigint una empresa d'aigües de diferents gustos? O de figures de pessebre? No, oi? L'absenta és el que agrada a l'excèntric cantant americà i per això té una marca pròpia d'aquesta beguda

Els incomptables negocis ruïnosos de Mr. Trump

El presidenciable americà té el dubtós reconeixement d'enfonsar els negocis que dirigeix. L'any 2007 va tancar el seu negoci d'hipoteques i el 2011, l'empresa de vodkes 'Trump Vodka'. Però espereu, perquè també va crear una marca de Monopoly, d'aigua embotellada, una aerolínia...

Els vins de Francis Ford Coppola...

El director de 'El Padrí' és un enamorat dels vins i dirigeix la seva pròpia bodega a Califòrnia. Altres famosos com Drew Barrymore, Alejandro Sanz, Antonio Banderas i Andrés Iniesta també han invertit els seus estalvis en el món vinícola.

... i els de Mishima!

El grup liderat per David Carabén va llançar dos vins de les bodegues Estones: 'Set tota la Vida. Estones de Mishima' (D.O.Montsant) i 'Vine. Estones de Mishima' (D.O.Terra Alta). Tots dos formen part de lletres de cançons del grup i estan fets a partir del 50% garnatxa, 40% syrah i 10% carinyena.

Per cert, els músics Joan Dausà i l'Axel de Sidonie tenen un bar a Sant Feliu, el Parlament. Segur que allà serveixen els vins dels Mishima!

 

El restaurant 9 Reinas de Mascherano

Al jugador del Barça, com a tot bon argentí, li agrada menjar bona carn i fa poc va entrar com a soci al 9 Reinas de Sant Cugat. Però no ens oblidem, el fundador del restaurant de Barcelona va ser un ídol perico, Martín Posse. Diríem doncs que el 9 Reinas te el cor dividit entre els dos equips de la ciutat.

El paper de fumar de Tyga

És un dels rapers més famosos del món. El seu nom ve de Thank You God Always. I un dels negocis que més profit ha tret ha estat el paper de fumar d'or, de 24 quirats. Tindran millor gust les cigarretes? Si teniu 60 dòlars ho podeu esbrinar.

El restaurant de Bon Jovi on no cal pagar amb diners

Premi al projecte més solidari i original per a Bon Jovi. El cantant americà ha inaugurat el segon restaurant Soul Kitchen, a Nova Jersey, on pagar amb diners és opcional: la gent sense recursos pot menjar de franc, si després de fer-ho frega els plats. Gran!

També podeu llegir els restaurants dels famosos a Barcelona!

Últimes notícies

    Publicitat