Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Estrena de la nova temporada de 'Gomorra' als Cinemes Texas

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

La Camorra arriba a la pantalla gran dels Cinemes Texas aquest dijous. La 2ona temporada de la sèrie basada en el magnífic llibre de títol homònim del periodista Roberto Saviano arriba a Espanya de la mà de Wuaki.tv. ‘Gomorra’ disecciona la màfia del sud d'Itàlia i ens narra la lluita pel control dels barris del nord de Nàpols. La sèrie ha sacsejat la consciència dels italians fins al punt que tres alcaldes es van oposar a la gravació de la nova temporada a les poblacions de Giugliano, Acerra i Afragola.

La sèrie dirigida per Stefano Sollima (‘Romanzo Criminale’, 'Soborra’) és la mescla perfecte entre el savoir faire mafiós de 'Los Soprano' i el realisme cru de 'The Wire'. Si David Simon ens mostra la vida a les cantonades de Baltimore, Roberto Saviano i Sollima ens expliquen l’espiral de mort i corrupció de la Camorra en el seu hàbitat natural, el barri de La Scampia.

Si voleu gaudir del realisme i la potència visual d’aquesta segona temporada veniu als Texas aquest dijous a les 22 hores. Projecció del primer capítol de la segona temporada amb presentació a càrrec dels crítics Pep Prieto i Toni Garcia Ramon. La sèrie es va estrenar online el 24 d'octubre a Wuaki.tv.

Quan? Dijous 27 d'octubre a les 22 hores

On? Cinemes Texas

Quant? Gratis i amb una birra! Inscripció obligatòria

*Accés amb inscripció fins a completar aforament* 

Tràiler de la segona temporada:

Últimes notícies

    Publicitat