Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Helena Miquel deixa Delafé

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Primer van ser Facto Delafé y las Flores Azules, però el Facto va caure quan Marc Barrachina va abandonar el projecte el 2010, i Oscar D'Aniello i Helena Miquel van continuar com a Delafé y las Flores Azules amb la incorporació de Dani Acedo, aleshores encara membre, com D'Aniello, de Mishima.

Ara, després de quatre àlbums en què portaven al seu terreny el hip-hop i l'R&B, 'vs El monstruo de las ramblas' (2006), 'En la Luz de la mañana' (2007), 'vs Las Trompetas de la Muerte' (2010) i 'De ti sin mí. De mí sin ti' (2013), Helena Miquel deixa el projecte per un temps "indefinit".

"Han estat 12 anys plens de grans moments, celebracions, triomfs –diu Miquel al comunicat en què anuncia que es desvincula del grup–. També de lluita, constància, creixement i infinitat de vivències". El motiu per abandonar Delafé és, segons el comunicat, "donar pas a nous horitzons".

"Només puc estar agraïda per tot el que m'ha donat aquest projecte i per tot el que he viscut amb ell i amb els que n'han format part. Amb Delafé y Las Flores Azules he crescut a l'escenari, m'he donat a conèixer, he viscut d'aquesta difícil però preciosa professió i he gaudit sempre amb el públic. Gràcies a tots els que heu compartit el vostre somriure amb mi!!! Seguiré somrient davant la nova etapa que em brinda la vida i recordaré tots aquests anys des de l'enyorança, però feliç. Gràcies, gràcies, gràcies de tot cor!!!".

El comunicat també inclou la reacció al comiat d'Oscar D'Aniello, Delafé, que dóna les gràcies i desitja sort a Miquel, i li obre les portes a cantar amb ells quan li vingui de gust "pujar a un escenari de nou i rememorar vells temps". D'Aniello aprofita per informar que a principis del 2016 ell i Acedo publicaran el nou àlbum de Delafé, "amb diverses col·laboracions estel·lars", entre elles, Helena Miquel.

El comunicat acaba amb un "¡Estonosepara!", lema del grup.

Últimes notícies

    Publicitat