Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Richie Hawtin, James Rhodes, A-Trak, Kaytranada i Kerri Chandler, també al Sónar!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Tenim més noms per l'edició d'aquest any de Sónar i això sempre és notícia, i més si entre ells hi destaquen artistes com Richie Hawtin, James Rhodes, A-Trak, Kaytranada o Santigold. En total són 36 noms que se sumen als ja anunciats, entre els que hi són Jean-Michel Jarre, Anohni: Hopelessness, New Order, James Blake, Flume, Kelela, Laurent Garnier, Four Tet, John Talabot o Fatboy Slim.

El Sónar es tornarà a convertir en l'esdeveniment clubber més important de l'estiu amb una programació de 'Sónar by night' plena de referents de la música de ball, amb actuacions estel·lars com les del capo del segell Plus8, Richie Hawtin, el regenerador del techno d'influència bass Ben UFO que estarà actuant amb la nova heroïna techno Helena Hauff, el millor representant del so '90's house' Kerri Chandler, el techno cru 'made in Berlin' de Ben Klock, Hot Shotz (Lorenzo Senni + Powell), el mestre de l'uk garage Dj EZ, el nou house de Bicep o el veterà mag del house japonès Soichi Terada.

A més, 'Sónar by day' presentarà actuacions com la de James Rhodes, fenomen de l'any i autor del llibre 'Instrumental', el guru africà Ata Kak, el so trap extrem de Yung Lean, Nicola Cruz o el hip hop de Lady Leshurr. A més, ja podeu consultar la programació per dies i anar confeccionant la vostra agenda i horaris per no perdre-us cap actuació.

 

Una altra novetat és que per fi el Metro de Barcelona arribarà just fins a l'entrada del 'Sónar by night' amb el tram nou de la Línia 9 que just s'inaugura avui divendres 12 de febrer. Sens dubte això ens facilitarà molt la vida a tots els que, un any més, anirem al Sónar per gaudir de tres dies i dos nits de la millor música electrònica i alternativa del moment.

Aquí continuació us deixem el llistat complert de les noves confirmacions, i en aquest enllaç podeu comprar, des d'avui, les entrades per a Sónar Dia i Sónar Nit.

Santigold
James Rhodes
A-Trak
Richie Hawtin
Yung Lean
Kaytranada
Ata Kak
Dawn Of Midi
Danny L. Hare
Lady Leshurr
Nicola Cruz
Gazelle Twin
BadBadNotGood
Mind Against
Kölsch
Paco Osuna
Angel Molina
Resident Advisor:
DVS1 & Rødhåd
Kerri Chandler
Ben UFO b2b Helena Hauff
Hot Shotz (Powell + Lorenzo Senni)
Soichi Terada (live)
Intergalactic Gary
Noaipre
The Warehouse Project:
Ben Klock
Stormzy
Bicep
DJ EZ
Mura Masa
Melé & Monki's NRG FLASH
Krysko & Greg Lord

 

Últimes notícies

    Publicitat