Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'The Man in the High Castle'

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Us imagineu que els nazis haguéssin guanyat la II Guerra Mundial? Aquest és el punt de partida de ‘The man in the high castle’, una versió 'bizarre' de ‘Amar en tiempos revueltos’ barrejada amb un clar component distòpic que ens mostra com seria el món si l’Alemanya de Hitler hagués arribat a conquerir els Estats Units. La història té un punt del que es coneix popularment com 'americanada', però només per la premissa ja enganxa. Ucronia a mansalva. Estrena de la segona temporada a Amazon Video el 16 de desembre.


Philip K. Dick i la ucronia

La sèrie es basa en l’obra homònima de K. Dick, l’única novel·la que li va donar el Premi Hugo, un dels guardons més importants per a un autor de ciència ficció i fantasia. 'The man in the high castle' és una ficció ucrònica, agafant un fet històric i donant-li la volta per jugar amb el 'què hagués passat si...'. Un recurs llaminer que ens atrapa i ens fa abraçar tant la novel·la com la sèrie des del minut zero.

Propaganda nazi?!

Amazon va disfressar vagons del metro de Nova York amb l’estètica de la sèrie per promocionar-ne l’estrena. La imatge va crear polèmica i Bill De Blasio, l’alcalde de la ciutat, va fer retirar la campanya. 

Últimes notícies

    Publicitat