Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vermut Premis Time Out Barcelona 2016
© Maria DiasVermut Premis Time Out Barcelona 2016

Un vermut amb el milloret de Barcelona

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Dissabte 21 de gener al migdia va tenir lloc una de les cites anuals que més ens agraden: el vermut dels premis Time Out Barcelona. Ja fa tres anys que ho celebrem de la mateixa manera: tota la família Time Out –periodistes, comercials, la gent de màrqueting, col·laboradors i en general tots els que hi estem implicats d'una manera o una altra– ens reunim al bar 33/45 amb els premiats i els finalistes que s'hi volen atansar. L'objectiu és passar una bona estona plegats en un ambient relaxat. Poc protocol i molta germanor i bon humor.

Aquest any vam tenir la sort de poder brindar amb tots els guanyadors dels premis del 2016: Emilio Ruiz, president de l'entitat, i Sergi Cubell, secretari, van representar el Casal Lambda, el Premi Time Out; Sebastià Portell va demostrar el seu esmolat sentit de l'humor en rebre el guardó al millor creador; el xef Hug Pla va rebre el seu premi per al millor plat amb el volcà d'arròs del Minyam; els tres socis del Koku Kitchen Buns, Gyoza and Ramen Mark Liston, Ross O’Doherty i Robert Johansson van recollir el premi de Millor restaurant. Vam gaudir d'una bona representació de l'associació TRANSforma la Salut, guanyadora de millor iniciativa ciutadana del 2016, i de Terrats en Cultura, el projecte més innovador.

També vam comptar amb la presència de Jordi Formatger, Marc Sánchez i altres amics del Moog, premi al millor local nocturn, així com amb els socis de Pastrami / Paradiso. I Maria Arnal i Marcel Bagès van interpretar una cançó en acústic del seu celebrat 'Verbena',  el projecte que els va fer mereixedors del premi a la millor obra del 2016.

Últimes notícies

    Publicitat