Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La llaminadura més festiva

  • Botigues
Publicitat

Time Out diu

Els més llaminers ja es freguen les mans pensant en les delicioses coques de Sant Joan. Si parlem d’aquests dolços, hem de mencionar les coques que podreu trobar al forn que Triticum tenen a la Moritz Store de la Fàbrica Moritz Barcelona. Cada any treballen per millorar els seus productes, i per això han decidit canviar-ne el format i l’elaboració. Ara les coques es couen dins d’un motlle per tal que agafin molt més volum i una textura molt més esponjosa, flonja i tendra. També es conserven millor i es potencia el seu gust i aromes. El format és rectangular i molt més gran que l’any anterior i el pes és de gairebé un 40% més; ara fan més o menys 1 kg. Els ingredients del brioix són: farina, ferment natural sòlid, mantega, ou, nata, sucre, ratlladures (de vainilla, llimona i taronja), mel, aigua de tarongina i massapà. Teniu dues varietats per escollir: la de brioix de crema pastissera, cireres i pinyons o la de brioix de fruita confitada (meló, cireres i taronja), pinyons i sucre. Si la del Sant Joan passat us va agradar, la d’aquest any promet!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà