Mobles i decoració

Llocs imprescindibles per decorar casa vostra

0

Comments

Add +
El Recibidor

El Recibidor Maria Dias

Fusta'm

 • Recomanat

La paraula 'vintage' sonava amb força i el carrer Joaquin Costa utilmava els preparatius per convertir-se en peatonal. Llavors van arribar ells, Fusta'm, el projecte de la restauradora Lídia Matos i el fuster Oriol Viñas. Fans dels Eams i de voltar per fires d'Europa i Estats Units, aquí  trobareu mobles, làmpades i objectes de decoració dels anys 50 fins als 70. Necessiteu un projecte d'interiorisme? Busqueu una relíquia de despertador? Us deliu per convertir aquell racó de casa en el bar? Passeu per Fusta'm.

 1. Joaquín Costa, 62
Informació

Gotham

 • Recomanat

Adéu Gòtic! Hola Raval! Qui li hauria dit al Txema Nogués que algun dia tornaria al barri on fa quasi 20 anys va obrir Gotham. Amb l’etapa que acaba d’encetar al carrer Lleó, també torna a la seva pròpia essència, el seu origen: al moble anys 50 que restaura amb cura i remata amb el seu característic escaquer de colors. La nova Gotham, però, segueix oferint una interessant selecció de mobiliari dels 50, 60 i 70. Làmpades, butaques, objectes decoratius... Com si res hagués canviat.

 1. Lleó, 28, Raval, 08002
Informació

Noak Room

La Sara i en Martin han obert Noak Room en un antic taller del carrer de Roc Boronat. Un espai diàfan, de sostres alts, que manté aquest aire industrial que tant els agrada. L’escenografia és perfecta, convida a entrar-hi. Els que ho fan es troben amb mobles i objectes decoratius dels anys 40, 50 i 60 amb una peculiaritat: tot el gènere és escandinau, la gran majoria suec. Cadires, taules, calaixeres, aparadors, sofàs, llums... tot compleix aquella màxima del disseny nòrdic: bellesa, funcionalitat, calidesa i bons acabats. Per aconseguir-ho, cada mes el Martin passa una setmana a Suècia per visitar proveïdors. Li agrada revisar el gènere de ben a prop.

 1. Roc Boronat, 69, Poblenou
Informació

Giulia&Laba

Els secrets de la fusta no són un terreny vedat per a Giulia Guidazzia. Li van revelar els fusters amb qui treballava colze a colze quan feia d’arquitecte i dissenyadora d’interiors, i a ella la va apassionar tant la matèria i el fet de treballar amb les mans que fa un parell d’anys va començar a recuperar mobles antics i va obrir Giulia & Laba. A la botiga-taller que comparteix amb dos arquitectes amics al Poble-sec, amb els quals han signat espais com el bar Mandacarú, s’intueix la intenció de la creadora milanesa de buscar noves formes de disseny. Diu que només pinta, decapa, vesteix la fusta amb paper o la decora amb teixit, els processos de fusteria bàsics, però també transforma i recicla objectes preexistents amb gust.

 1. Taipoles, 30, Poble-sec
Informació

Antique Boutique

Antique Boutique és una botiga de mobles i objectes 'vintage' que, a més, funciona com a taller de restauració i creació. L'espai també allotja Anonymus, col·lectiu dedicat a la fotografia 'vintage' i al treball de fotògrafs contemporanis.

 1. Sèneca, 16, Gràcia
Informació

Meublé

Mobles i objectes antics com miralls, jocs de cafè, telèfons antics i cadires omplen Meublé, la botiga de Clàudia Font. Aquesta creadora singular diu que fa mobles amb set vides: són antics i van destinats a pisos moderns, tenen una petjada personal i alguna cosa per explicar. –L.B.

 1. Sant Domènec, 5, Gràcia
Informació

Amato Sole

El germen d’Amato Sole s’ha d’anar a buscar al Raval, en aquell local a mig camí entre un laboratori creatiu i una galeria d’art 'underground'. Allà Annamaria Amato i Ramon Solé van declinar molts verbs: dissenyar, reciclar, transformar i aprofitar. L’equilibri, però, el van trobar en uns altres dos: restaurar i crear. Les cadires de fusta amb un seient de platines de ferro responen a una necessitat. No sabien entapissar. Però sí que dominaven el ferro. Improvisar, inventar, regatejar. Jugant amb aquests verbs van començar a donar forma al seu peculiar estil. I recuperar objectes (o parts d’aquests) per crear-ne uns altres va fer la resta. La passió per la fusta la donem per descomptada.

 1. Perill, 39, Gràcia
Informació

El Recibidor

Sembla una galeria d’art, però és una botiga de Sant Antoni especialitzada en mobiliari 'vintage' d’estil escandinau, sobretot dels anys 60 i 70, on els seus propietaris han recopil·lat tots aquells mobles que els hauria agradat trobar en una botiga. El millor és la fórmula que han decidit aplicar als productes: preus continguts + mobles bonics. –L.B.

 1. Viladomat, 9, Eixample Esquerre
Informació

Vinçon

Amb sort en sortireu amb un 'pijama' per al vostre iPad, un tricicle o un cotxe de llauna per als petits, una taula de centre o un tamboret fet de paper, una bossa Eastpak o un forn de convecció Roller. Tot a preus sorprenents que prou que valen una visita a una de les botigues deganes del disseny a Barcelona.

 1. Passeig de Gràcia, 96, Eixample, 08008
Informació

Nani Marquina

La dissenyadora industrial Nani Marquina volia dissenyar catifes i fa 25 anys que crea i edita peces que juguen amb els materials, les formes i les sensacions tèxtils. Aquest univers brilla amb llum pròpia a la magnífica botiga de l'Eixample, on a més d'estores singulars que decoren terres i parets, hi ha mobles i complements per a la llar.

 1. Rosselló, 256, Eixample
Informació

Mar de Cava

Els mobles i les peces de disseny més exclusiu són un dels referents de Mar de Cava. Però en aquesta botiga de molts contrastos i harmonia extrema també hi ha espai per a petits tresors assequibles, ja sigui en forma de roba (de creadors locals com El Colmillo de Morsa i Montse Liarte), les joies de Domingo Ayala i els coixins sempre optimistes de Donna Wilson.

 1. València 293, Eixample Dret, 08009
Informació

Verdemandarina

Verdemandarina és una botiga de coses maques per decorar la casa, regalar i autoregalar-se. I Bàrbara de Lemus ha escollit Green Gate com a pal de paller del projecte; la marca danesa vesteix la llar amb plats, tasses, fonts, bols i davantals amb estampats que conviden a la nostàlgia amb un evident regust 'vintage'. Doctor House i Gisela Graham completen la tríada de firmes temptadores d'aquest espai. –L.B.

 1. Sant Cristòfol, 11, Gràcia
Informació

Objeto de deseo

A Jorge Subietas li agrada sorprendre. Objeto de Deseo és un híbrid entre galeria d’art i 'cabinet de curiosités', un espai d’esperit eclèctic i avantguardista, dedicat als objectes decoratius que entren pels ulls i no foraden la butxaca. Us podeu enamorar d’un petit robot de ceràmica blanca o d’una safata decorada amb motius decimonònics. El passat i el futur passats pel sedàs del disseny.

 1. Balmes, 237, Sant Gervasi
Informació

La Varieté

Peces d'artesania de Bangkok en clau contemporània. Aquesta és l'essència de La Varieté, una petita botiga del Raval en què trobareu moda, complements i roba per a la llar.

 1. Pintor Fortuny, 30, El Raval
Informació

Fantastik

Un basar extraordinari, una porta als objectes quotidians d'altres països, que descontextualitzats prenen una dimensió més lúdica. Hi podeu trobar una mica de tot de llocs tan dispars com l'Índia, Mèxic i Romania. Una safata, una cadira, una imatge religiosa, un pòster. Fantastik seria la versió més desimbolta i exòtica de les botigues 'mainstream' d'objectes decoratius. –L.B.

 1. Joaquim Costa, 62, Gòtic
Informació

Els usuaris diuen

3 comments
Sylvain
Sylvain

También falta L'Appartement en la calle Enrique Granados, 44, un referente del diseño en Barcelona, muy original, no lo puedes perder!

Sofia Avila
Sofia Avila

També falta La Talenta, una combinació de disseny eclèctic.

acc
acc

.....i on esta Domestico shop? La botiga amb una oferta mes bona i amplia de Barcelona