Time Out a la teva bústia d'entrada

El chef, la receta de la felicidad

  • Cine
Comme un chef
Publicitat

Time Out diu

L’anomenada gastronomia molecular és l’aplicació de la ciència a la gastronomia. El terme, encunyat pel científic francès Hervé This i el físic hongarès Nicholas Kurti, és conegut per xefs com Pierre Gagnaire i Ferran Adrià. Un atemptat contra la cuina tradicional que 'El chef' fa servir com a principal condiment per servir-nos un plat reescalfat, farcit d’acudits grollers, enginyosos o malintencionats, segons el moment, que fustiguen la vulgaritat de les modes, la mediocritat política, els horrors de la globalització i el triomf dels més mesquins en aquesta frívola societat nostra, mancada de seny. De fet, el film de Cohen sembla una successió d’esquetxos molt desiguals, que funcionen gràcies al charming del duet protagonista, Jean Reno i Michaël Youn, i la intrusió d’algun secundari. Ens referim a Santiago Segura, campió de la formulació química dels aliments i la seva classe de cuina a través d’una càmera web. –Antonio José Navarro.

Publicitat
També t'agradarà