Les 5 sessions de la setmana

Les festes que no et pots perdre

0

Comentaris

comments.add +
1

Maya Jane Coles + William Dafoe

Aquesta menuda londinenca porta temps explotant el seu enorme talent amb llançaments diversos. Hereva de la millor tradició de deep tech-house, Maya és realment una apassionada de la música de ball, i la seva incansable activitat així ho testifica: a més de punxar per tot el món, segueix ampliant el seu catàleg de remixos i publicant material als millors segells de house del moment.

  1. Sala Apolo Nou de la Rambla, 113, Poble-sec, 08004
  2. Dv oct 3
Informació
2

Martin Buttrich + Mathew Jonson

Martin Buttrich, DJ i productor, ha passat gran part de la seva carrera a l'ombra, produint i tocant en remescles de gent com Timo Maas o Loco Dice. Però des de fa uns anys ha començat a crear-se la seva pròpia carrera en segells tan influents com Planet E, Pokerflat o Cocoon. Ara celebra 20 anys de carrera i l'acompanyarà el canadenc Mathew Jonson, que s'ha convertit en un element indispensable per entendre la música electrònica de ball que beu de les arrels del jazz com a principal influència.

  1. Sala Apolo Nou de la Rambla, 113, Poble-sec, 08004
  2. Ds oct 4
Informació
3

Clockwork + Avatism live!

Thomas  Feriero (Avatism) i Francesco Leali (Clockwork) són CW/A, un projecte paral·lel dels dos en directe.  Avatism trastoca l'escena deep house des del 2010 a segells com Dumb Unit, Souvenir o Vakant. I Clockwork fa el mateix des del 2011 a Hot Creations, Vakant, Dumb Unit i Life and Death.

  1. Razzmatazz Almogàvers, 122, Sant Martí, 08018
  2. Ds oct 4
Informació
4
Angel Molina

Angel Molina

Ángel Molina

Des dels seus inicis com a DJ cap a l'any 1991, Ángel Molina ha tingut un paper essencial en el desenvolupament de la música electrònica al nostre país. Una prodigiosa tècnica, aplaudida per crítica i públic, i un gust exquisit li han fet guanyar-se l'etiqueta d'un dels més fins selectors de techno a Europa. No en va és un dels favorits de Laurent Garnier i és permanentment reclamat als clubs i festivals més prestigiosos d'Espanya, França, Alemanya i Amèrica Llatina. I ho és per tres raons: el seu sentit de l'espectacle sense concessions, la seva versatilitat per punxar en diversos estils (del techno minimal al deephouse, sense deixar de banda tot un ventall de subgèneres) i una sensibilitat única i molt personal, que transcendeix l'experiència musical en si mateixa.

  1. Razzmatazz Almogàvers, 122, Sant Martí, 08018
  2. Ds oct 4
Informació
5
Mujeres

Mujeres

Atrapado En BeCool Party: Mujeres live! + Ave Negra live! + DJ Phil Chadiscos + DJ Dr. Oga + DJ Capo

A partir del dia 4 d'octubre, els dissabtes del BeCool aniran a càrrec de Atrapados en el club! i l'indie i el rocknroll seran els protagonistes. Comencen fort, amb els concerts fulgurants i guitarrers d'Ave Negra (Costa Rica) i els nostrats i desmanegats Mujeres. Després, ballaruga fins que el cos aguanti i sorpreses diverses.

  1. BeCool Pl. Joan Llongueras, 5, Sarrià-Sant Gervasi, 08021
  2. Ds oct 4
Informació
Totes les sessions de la setmana


Els usuaris diuen

0 comments

Bars de culte

A Barcelona fots una coça i en surt un bar. Aquests són els imprescindibles, bars de culte de visita obligada.

La pizza nostra

Us oferim una selecció dels millors plaers rodons de la ciutat. Mamma mia!

Entrepans de vici

Amagats entre llesques de pa cruixent, hem trobat els farcits més deliciosos i originals que es preparen a Barcelona.

Les hamburgueses més desitjades

No fa falta acabar en locals de menjar ràpid ni en gegantins restaurants temàtics si voleu una bona hamburguesa.