Les 5 sessions de la setmana

Les festes que no et pots perdre

0

Comentaris

comments.add +
1

Heidi Presents The Jackathon: Heidi + Catz N Dogz + Rob Amboule

És una de les principals recuperadores del so pioner de l’acid i del jackin’ house. La canadenca Heidi Van Dem Astel viu a Londres i fa un programa de ràdio per la BBC i les festes Jackathon, que han comptat amb convidats com DJ T, Soul Clap, Solomun, Juan MacLean o Derrick Carter.

  1. Razzmatazz Almogàvers, 122, Sant Martí, 08018
  2. 03 Abr 2015
Informació
2

Las Filipinas: Dvs1 + Joseph Capriati + Mathias Kaden + Matthias Tanzmann + Richy Ahmed + Russ Yallop + Subb-an + De La Swing + George Privatti + Ion Pananides B2B Alex Pott +Marc Maya + Toni Varga + Bastian Bux + Baum

La sala Elrow obre de manera puntual aquest Divendres Sant per organitzar una gran festa temàtica sobre Les Filipines. Hi haurà una zona de platja, un mercat d’ocasió, vermut i pica-pica... El cartell no escatima en representants de l’escena DJ internacional: Dvs1, d’Estats Units, Joseph Capriati, d’Itàlia, Mathias Kaden i Matthias Tanzmann d’Alemanya, Richy Ahmed, Russ Yallop i Subb-An, representants del nou house britànic... La festa durarà més de dotze hores.

  1. Row14 Autovia Castelldefels C31 Km 186,1
  2. 03 Abr 2015
Informació
3

Ostgut Ton Night: Marcel Fengler + Kobosil

Coincidint amb l'efervescent escena de clubs d'electrònica que sorgia a Berlín a meitats dels noranta i, per tant, amb el naixement dels sons hardcore, progressius, acid... Marcel Fengler va començar la seva carrera com a DJ. Després de passejar-se per diverses sales de la ciutat durant aquells anys, com el club Tresor, Fengler va aterrar al gegantí Berghain i es va convertir en el seu resident. Així, la seva música ha quedat perillosament infectada de la contundència que caracteritza el club berlinès: complexos baixos, sons crus, potents, metàl·lics i tremendament secs hipnotitzen els agosarats que s'apropen a la pista.

  1. Razzmatazz Almogàvers, 122, Sant Martí, 08018
  2. 04 Abr 2015
Informació
4

DJ Yoda AV Show + Amable + DJ2D2

L’anglès Duncan Beiny porta revolucionant l’escena del hip hop des del 2006, quan va publicar The Amazing Adventures of DJ Yoda, un DJ mix on hi va introduir elements pop, cosa que mai s’havia fet abans. Segons la revista Q, és un dels 10 DJ que s’han de veure abans de morir. Doncs apa!

  1. Razzmatazz Almogàvers, 122, Sant Martí, 08018
  2. 03 Abr 2015
Informació
5

George FitzGerald + DJ Herr

El productor londinenc és d’aquells beatmakers que busquen el seu lloc a mig camí entre el techno i el dubstep amb matisos house o garage. I tot envernissat de foscor, nocturnitat i traïdoria. Té un segell, ManMakeMusic, tot i que també ha publicat amb Aus o Hotflush, d’Scuba.

  1. Pacha Barcelona Passeig Marítim de la Barceloneta, 38, 08003
  2. 05 Abr 2015
Informació
Totes les sessions de la setmana


Els usuaris diuen

0 comments

Bars de culte

A Barcelona fots una coça i en surt un bar. Aquests són els imprescindibles, bars de culte de visita obligada.

La pizza nostra

Us oferim una selecció dels millors plaers rodons de la ciutat. Mamma mia!

Entrepans de vici

Amagats entre llesques de pa cruixent, hem trobat els farcits més deliciosos i originals que es preparen a Barcelona.

Les hamburgueses més desitjades

No fa falta acabar en locals de menjar ràpid ni en gegantins restaurants temàtics si voleu una bona hamburguesa.