Sortir pel Gòtic

El millor oci nocturn del barri

0

Comentaris

comments.add +

Trobes a faltar algun local nocturn imprescindible del Gòtic? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Sidecar

Sidecar

Sidecar Factory Club

 • Recomanat

El temple soterrani de l'indie rock ha arribat al quart de segle amb una salut envejable, una sessió diferent cada dia i la certesa que la gent cool s'abeura aquí al menys un cop per setmana.

 1. Pl. Reial, 7, Ciutat Vella, 08002
Informació

© Josep Tomàs

Jamboree

Imprescindible pels aficionats al jazz, el Jamboree ha contribuït en gran part a posar Barcelona en el circuit de gires de les grans estrelles del jazz internacional. Als soterranis de l'antic bar Brindis han actuat mítics de l'escena del jazz com Bill Coleman, Kenny Drew, Chet Baker, Lou Bennet, Stéphan Grappelli... El seu nom significa "reunió de tribus" en zulú. I és que el Jamboree ha estat punt de reunió d'artistes i intel·lectuals, que es trovaben a la cava de jazz, un dels indrets culturalment més actius de la ciutat i motor de la vida cultural a la plaça Reial.

 1. Pl. Reial, 17, Ciutat Vella, 08002
Informació
Harlem Jazz Club

Harlem Jazz Club

Harlem Jazz Club

 • Valoració: 4/5

Al Harlem s'hi va a veure què passa però, sobretot, a veure qui toca. A les fosques, asseguts a les cadires o, de peu, atapeïts a la barra, escoltem el concert del petit escenari. Sota el rètol de neó, s'hi escriuen totes les cançons de blues i els gats solitaris hi són benvinguts. Com si no volguessin desentonar, els quadres de les parets són foscos. S'han pintat músics de jazz en tonalitats que gairebé no s'allunyen del negre, com si no gosessin fer nosa a la nit. Jazz, blues, funk, reggae es poden sentir cada dia, depèn del grup.

 1. Comtessa de Sobradiel, 8, Gòtic, 08002
Informació

Ivan Moreno

Macarena

Sembla que al pot petit hi ha la bona confitura. Tot i que no hi caben més de cinquanta persones, no es tallen a l'hora de programar alguns dels millors noms de l'electrònica nacional i internacional. Ubicat en un antic tablao flamenc, hi ha un públic fidel que passa cada cap de setmana la doble porta que separa l'exterior d'una petita pista i una barra al fons del local. El millor del Macarena Club és la facilitat de trobarse en família al cap de pocs minuts.

 1. Nou de Sant Francesc, 5, Gòtic, 08002
Informació
Sor Rita

Sor Rita

Sor Rita

 • Valoració: 5/5
 • Recomanat

Ingredients: un rajolí de Carmen de Mairena, un polsim de Pepi, Luci i Bom, una llenca de Paco Clavel, un trosset de Falete, dos grams de Paca Carmona, la ratlladura d’un ull de poll de Marujita Díaz i oli. Moltíssim oli. Benvinguts al Sor Rita, possiblement el tuguri més kitsch de Barcelona, l’únic bar que ha aconseguit colar la seva foto a l’Enciclopèdia Catalana per il·lustrar la definició de petardeo. 

 1. Mercè, 27, Gòtic, 08002
Informació
La Fianna

La Fianna

La Fianna

 • Valoració: 3/5

Carta de vi nodrida, col·lecció de còctels bastant correctes –el Sex on the Beach és el millor–, colors terrosos narcòtics per a la vista, aires neohippies per a jovent de pasta i carta blanca per als qui no saben asseure's com persones normals i necessiten mostrar els forats del mitjons a la concurrència...

 1. manresa,4, Gòtic, 08003
Reservar
Marula Café

Marula Café

Marula Café

Els amants de la música negra estan d'enhorabona; Marula Café programa DJ de tots els gèneres cada nit de la setmana, en un genuí club pensat per ballar pels descosits.

 1. Escudellers, 49, Gòtic, 08002
Informació
Bar Mingus

Bar Mingus

Bar Mingus

 • Valoració: 5/5
 • Recomanat

De moment, el nostre esperit revolucionari descansa perquè hem descobert el Bar Mingus. En la cantonada assolellada de dia i de nit, quan es creuen Comtessa de Sobradiel i Ataülf, a pocs metres del Harlem Jazz Club, hi tiren la canya com a Madrid. Sí, sí, ja sé què fa mal, però és cert. Un estudi científic ho confirma. Les canyes contenen la mesura justa de gas, la cervesa reposa i el cambrer serveix la copa sense que sembli que el persegueix un ramat de búfals. El Mingus és un estranyesa entre els bars per a turistes del Gòtic.

 1. Ataülf, 6, Gòtic, 08002
Informació
Smoll

Smoll Irene Fernández

Smoll

 • Recomanat

No hi ha res igual a Barcelona. Una capsa de llumins vintage que gairebé passa desapercebuda, un raconet retro trufat de llums, cadires i taules de disseny dels anys 60-70, un petit orgasme estètic que, si voleu, us podreu emportar directament a casa. Tot el mobiliari –fins i tot la vaixella!– és a la venda. La meva fantasia? Que em toqui un Euromillón, entrar i dir al cambrer amb un somriure: "Et compro tot el bar".

 1. Comtessa de Sobradiel, 9, Gòtic, 08002
Informació
Café Royale

Café Royale

Café Royale

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Hi trobo uns quants exemplars masculins amb gorres d'aquestes de golf que s'han posat de moda i ulleres Ray-Ban graduades. Elles van elegants, modernes, perfumades amb Marc Jacobs, parlen diferents idiomes i estan bones, molt bones. El millor, de totes maneres, és el que representa aquest illot de luxe i disseny ara mateix en una zona tan degradada i plena de zombis com el pudent carrer de Nou de Zurbano.

 1. Nou de Zurbano, 3, Gòtic, 08002
Informació
Karma

Karma Scott Chasserot

Karma

Ni edat ni ni condició son barreres socials al Karma, un clàssic roquer sota la Plaça Reial. Sense moure's de les coordenades del rock clàssic amb alguna tímida obertura a l'electrònica, el Karma s'ha convertit en un dels puntals de la tirada de canya a Barcelona.

 1. Pl. Reial, 10, Ciutat Vella, 08002
Informació

Els usuaris diuen

1 comments
Montse V
Montse V
Hi ha un bar obert encara no fa 1 any al carrer Paradís, 4 que es diu Gaelic on trobareu un bon ambient i a més podreu provar nombroses cerveses artesanes. A part també fan concerts i monòlegs. 

No us perdeu el concert de Txus Blues i Jose Bluefingers aquest proper dissabte dia 21 a les 23:00 hores. 

Seus concerts estan farcits de molt bon humor... segur que no us deixaran indiferents!!!!

No us el perdeu!