Sortir pel Raval

El millor oci nocturn del barri

0

Comentaris

comments.add +

Trobes a faltar algun local nocturn imprescindible del Raval? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

El Cangrejo

El Cangrejo

El Cangrejo Raval

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Tendra és la nit, deia aquell i es va quedar sol perquè tots eren al Cangrejo. El Cangrejo, aquest local preolímpic en la Barcelona que vol ser post i no se'n surt, el Cangrejo, amb el seu cartell de coloraines de 'Barri Sèsam', és un descans per a la ciutat que es mou a cop d'ordenança cívica. La gentada balla cada cap de setmana a ritme de Los Chichos i Lola Flores en un cel de castanyoles daurades i les parets estan farcides de fotos d'actrius clàssiques que conserven el mateix foc als ulls que una flamenca.

 1. Montserrat, 9, Ciutat Vella, 08001
Informació
Robadors, 23

Robadors, 23

23 Robadors

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

El carrer d'en Robadors és tot allò que defineix el barri xino: cadires a la fresca, xivarri i batusses, putes, camells i corredisses, insults i afalacs desmesurats... Tot al màxim, res de mitges tintes. No t'hi avorreixes. A Robadors 23 s'hi lliga, tiren bé el gintònic i sovint tenen alguna cosa de picar; cada nit hi ha alguna cosa programada (jams i concerts de jazz i flamenc gairebé cada nit de la setmana).

 1. Robador, 23, Raval, 08001
Informació

Negroni

Negroni té esperit clàssic, però gasta un look contemporani, en un elegantíssim negre, que s'allunya de la fusta envellida i les decoracions pre-Transició tan comunes a les cocteleries més canoses. No tenen carta, però només cal respondre a un parell de preguntes per tenir davant teu, a l'instant, una copa que et costarà oblidar. Preparen un Negroni que et posa els ulls en blanc i et posseeix com si fossis la nena de 'L'exorcista', i també també tenen la mà trencada amb el Moscow Mule i el Whisky Collins.

 1. Joaquín Costa, 46, El Raval, 08001
Informació
Pesca Salada

Pesca Salada

Pesca Salada

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Neptú, fart de passar-se els dies en remull per aquests mars de Déu, ja fa temps que va decidir comprar una segona residència a Barcelona, prop del mar, però a recer de les aigües. Amb les bones mans i la imaginació prodigiosa de l'interiorista, el Pesca Salada és el rei d'un mar de gintònics. En prepara d'aranja, de poma verda, amb pètals de rosa.

 1. Cera, 32, El Raval, 08001
Informació
El bar Pisics, esperit indomable

El bar Pisics, esperit indomable

Piscis

 • Valoració: 4/5

El Piscis és un altar kitsch: la seva sala amb llums vermells i sofàs d'escai hauria de ser proclamada patrimoni de la humanitat. Un dels enclavaments canalles més indomables de la ciutat.

 1. Joaquín Costa, 39, El Raval, 08001
Informació

©Scott Chasserot

La Bata de Boatiné

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

"Boatiné, l'elegància de les seves hores íntimes", deia l'anunci. A La Bata, per no decebre el publicista, n'hi ha molta d'intimitat. Vaja, més que intimitat, escalfor en busca d'un altre eslògan per la bata de la tieta Rosita. Després ja se sap, les coses s'esgarren, com a totes les famílies i l'estampat de la bata no sempre lliga amb els quadres del passadís o amb la rajola. Però què hem de fer? Posar-nos a plorar en una cantonada? No. Millor deixar-nos seduir pel moment acrílic i fer amistats, perquè la distància de cortesia no existeix en aquest bar.

 1. Robadors, 23, El Raval, 08001
Informació
Cassette Bar

Cassette Bar

Cassette Bar

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

 Aquest bar de línies rectes és un manicomi diminut que s'ha guanyat els galons de la modernitat gràcies a un disseny fresc, a una agosarada selecció musical que va de l'indie a l'electrònica experimental i a una passió indesxifrable per uns petits objectes de plàstic que els nostres pares compraven a les benzineres. Si hi veieu coses estranyes, no en foteu la culpa als gintònics, ben preparats, per cert, i amb cogombre, llimona, gingebre o llima.

 1. Est, 11, El Raval, 08001
Informació
Tahití

Tahití

Cocteleria Tahití

La nova cocteleria de Javier Cejas, just davant del seu imbatible Negroni, és una cocteleria 'tiki'. Cambrers de cabells clenxinats i corbata estreta serveixen còctels, la majoria basats en el receptari tradicional de la cultura tiki. Segur que ho sabeu, però, per si un cas, és l'estètica que va néixer als Estats Units després de la Segona Guerra Mundial, quan els combatents tornaven amb els ulls negats de nostàlgia per les platges del sud del Pacífic. La fal·lera del Javier Cejas per aquest període converteix els cambrers del Tahití en uns autèntics experts en còctels amb rom.

 1. Joaquín Costa, 39, El Raval, 08001
Informació
Zelig

Zelig

Zelig

 • Valoració: 3/5

Conec la història d'en Leonard Zelig, protagonista de la pel·lícula de Woody Allen. El mimètic personatge que roba la identitat de qui li passa per davant. Amb aquests antecedents al cap, arribo al Zelig amb certa prevenció. Enfront de la barra penja un quadre d'una dona amb perruca blava i llavis vermells. Separats per escassos centímetres, una altra pintura de blau ciència-ficció és envaïda per un escampall de nyores roig robí. I entre tanta confusió blaugrana em temo que aviat apareixerà un jugador del Barça i xutarà amb un cop contundent el meu cervell destarotat.

 1. Carme, 116, El Raval, 08001
Informació
B Lounge

B Lounge

B Lounge

 • Preu: 2/4

Quan es fa de nit, el B Lounge es converteix en allò que anomenen un restaurant lounge, un lloc on després de sopar es poden prendre copes amb bona banda sonora. Poca broma, un habitual dels seus plats és el DJ An der Beat.

 1. Rambla del Raval, 17-21, El Raval, 08001
Reservar
London Bar

London Bar

London Bar

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Un bar centenari que ha reclamat el lloc que es mereix en la història nocturna de la ciutat.

 1. Nou de la Rambla, 34, El Raval, 08001
Informació
33/45

33/45

33/45

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

L'It Cafè ha desaparegut, però que ningú no plori. En el seu lloc s'ha aixecat el 33/45, més polidet en la decoració de l'entrada, però gairebé idèntic al seu predecessor. És una sort que la renovació de l'establiment no hagi afectat l'àrea de descans que hi ha al fons, un rectangle espaiós i consistent en un nombre infinit de sofàs, butaques i cadires retro; un punt de descans pensat perquè el client s'hi estigui tota la nit petant-la amb els amics o gaudint de la vista decadent del carrer de Joaquín Costa.

 1. Joaquín Costa, 4, El Raval, 08001
Informació
Moog

Moog Iván Moreno

Moog

És un dels clubs més petits de la ciutat, però els pesos pesats de l'electrònica que han passat per la seva cabina li han donat un caixet que ja voldrien altres sales més grans. Encara que a les grans nits es fa difícil conviure tan a prop amb la resta de públic, això és una part del seu encant. Té una pista central i una petita sala a dalt. Un dels seus atractius és el públic 'underground' que el freqüenta .

 1. Arc del Teatre, 3, El Raval, 08001
Informació
Més locals nocturns al Raval

Els usuaris diuen

1 comments
jordi c
jordi c

holas falta el manchester !!!!