Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Camp Municipal de Futbol Guinardó
    Camp Municipal de Futbol Guinardó

    Aquí podeu veure-hi partits de Tercera Divisió envoltats de fidels ‘tribuneros’ que us posaran al dia de qui la toca bé i qui no tant al Martinenc. Als del Guinardó se’ls coneix com a diables vermells i, evidentment, els jugadors corren sobre la gespa vestits amb una samarreta vermella. Amb una bona tribuna i un bar des d’on també es pot veure el partit, és un camp còmode i amb encant on, a més, cada agost s’hi organitza la festa del futbol català: el Torneig dels Històrics.

    Ronda Guinardó, 113-141.

  2. Camp de Futbol Municipal Horta
    Camp de Futbol Municipal Horta

    A aquest camp tothom el coneix com a Feliu i Codina i, amb samarreta blanca, l’equip estrella és l’Horta però també puja amb força el Juvenil de la Damm, bressol de futurs cracks com Sergio Garcia o Jaume Creixell. Horta i Martinenc són rivals de districte i quan comparteixen categoria els duels entre ells s’esperen amb més ganes que un Barça-Madrid. Ah, i si plou no patiu perquè aquí la graderia està ben tapadeta!

    Feliu i Codina, 35-37.

  3. Camp municipal de Futbol Carmel
    Camp municipal de Futbol Carmel

    Més modest que Martinenc i Horta, però amb una afició que dóna molta canya. El Municipal del Carmel és la casa d’una Cultural Deportiva Carmelo que vesteix de verd i negre. El camp és molt petitó, té una grada també senzilla però on sempre s’escolten tambors, trompetes i càntics d’ànim cap a l’equip. A més, si voleu posar-vos en forma pugeu-hi caminant: passareu pel costat del Parc Güell i fareu cames entre zones boscoses.

    Ctra. Carmel, 25.

  4. Camp Municipal de Rugbi Vall d’Hebron-Teixonera
    Camp Municipal de Rugbi Vall d’Hebron-Teixonera

    A tots ens encanta el tercer temps però abans s’ha de fer una mica d’esport, no? Al Rugbi els 15 jugadors compten, córrer sols no us portarà gaire més lluny que a rebre un bon placatge. A la Teixonera hi juga el Barça però també un Químic Equip de Rugby que té més de 300 jugadors. Nascuts el 2000, el seu president no té ni trenta anys i el club és amateur però aspiren a jugar a escala nacional. A més d’equip sènior, tenen un de veterans, un cadet, un infantil i també una escola que puja amb força.

    Granja Vella, 10-12.

  5. Centre Esportiu Municipal de Tennis Vall Hebron
    Centre Esportiu Municipal de Tennis Vall Hebron

    Barcelona encara enyora els dies en què al 92 va acollir uns Jocs Olímpics que van passar a la història. Si encara no havíeu nascut o si ja hi éreu però els voleu reviure, podeu agafar la raqueta i jugar un partit a les pistes d’un Tennis Vall Hebron que va acollir les finals dels Jocs Olímpics. Allà hi va guanyar una plata la parella formada per Conchita Martínez i Arantxa Sánchez Vicario. Qui sap, potser se us enganxa alguna cosa i sou els propers!

    Passeig de la Vall d’Hebron. 178-196.

  6. Pista Poliesportiva Municipal Montbau
    Pista Poliesportiva Municipal Montbau

    Per sobre la Ronda de Dalt i als peus del Parc Natural de Collserola, hi trobem una pista senzilla però efectiva. D’aquelles multiserveis on hi podreu jugar a futbol sala, onze, handbol i també a bàsquet. Amb una petita graderia de pedra, potser algun dia us tocarà esperar torn per jugar però, oberta fins a les 22.30, és una bona opció per fer un partidet a última hora del dia.

    Arquitectura, 15.

  7. Velòdrom Municipal d’Horta
    Velòdrom Municipal d’Horta

    Aquí també es respira olimpisme. El Velòdrom d’Horta, inaugurat el 1984, ha vist créixer campions del món i medallistes olímpics i per la seva el·lipsi de fusta també es va rodar durant els jocs de Barcelona 92. Ara és seu de l’escola Municipal de Ciclisme però no només aposta per les dues rodes més clàssiques, també compta amb dos camps de futbol de gespa artificial, un pavelló de bàsquet o, per exemple, un circuit de BMX, una modalitat acrobàtica de ciclisme.

    Pg. Vall d’Hebrón, 201-205.

  8. Centre Esportiu Municipal Vall d’Hebron Olímpics
    Centre Esportiu Municipal Vall d’Hebron Olímpics

    Són 28.000 metres quadrats d’instal·lacions que donen per moltíssim. A l’Olímpics trobareu frontó, piscina coberta i descoberta, pista de bàdminton, sales de fitness... Si voleu fer uns tirs a cistella, un partit de futbol sala o un frontó, amb la quota de soci, el lloguer de pista us sortirà a molt bon preu. A més, entre les activitats dirigides ofereixen ja la possibilitat de fer Crossfit!

    Passeig Vall Hebrón, 166-176.

  9. Centre Esportiu Municipal del Guinardó
    Centre Esportiu Municipal del Guinardó

    Un dels llocs on ‘fer barri’. Gimnàs però també seu d’entrenament d’algun dels clubs de bàsquet o futbol del Guinardó. Sempre hi ha vida. Si us feu abonats i us agrada posar-vos en forma sobre dues rodes, al Guinardó tenen ja classes de ciclisme virtual. D’altra banda, compten amb sessions de running a l’aire lliure i, també, amb una activitat dirigida senzilla però efectiva: caminar. A més, tenen un rocòdrom on posar-vos en forma a base d’escalar!

    Telègraf, 39-45

  10. Centre Esportiu Municipal d'Horta
    Centre Esportiu Municipal d'Horta

    Unes instal·lacions ampliades el 2011 i on podreu gaudir de l’esport en primera persona i també com a espectadors. A la piscina coberta hi ha jugat partits de waterpolo femení la campiona olímpica i mundial. A més, les instal·lacions són la casa de la Unió Esportiva Horta, una entitat que compta amb equips de bàsquet, hoquei, patinatge, natació i waterpolo. Molt noves i modernes, també tenen present seguir creixent en els anys vinents.

    Feliu i Codina, 27-29

  11. Club de Tennis Horta 1912
    Club de Tennis Horta 1912

    Més de 100 anys són els que suma ja el Club de Tennis Horta. Una entitat familiar, on la majoria de socis es coneixen entre ells i no només s’hi acosten a jugar a tennis sinó que també ho fan per jugar a dòmino, bridge... fer vida social. És un d’aquells clubs amb encant on, si hi aneu a jugar, us sentireu part d’una pel·lícula. A més, tenen una terrassa exterior ideal per fer el vermut mentre veieu suar als amics.

    Carrer de Campoamor, 66.

  12. Nick Spa & Sport
    Nick Spa & Sport

    Les instal·lacions esportives estan molt i molt bé però la zona d’spa ens encanta! Bany de vapor amb aromateràpia, jacuzzi amb efecte tonificant, sala de relaxació amb llums infrarojos... sentim la pau interior només de pensar-hi. A més, pels més inquiets, també tenen més de 90 activitats dirigides a la setmana, amb algunes tan curioses com el Culnick per treballar aquella zona on l’esquena perd el seu nom.

    Font d’en Fargas, 6

  13. Lluïsos d'Horta
    Lluïsos d'Horta

    El gran Lluís Homar va debutar fa 40 anys al teatre dels Lluïsos d’Horta fent de Manelic, però aquesta associació aposta també per l’esport. Al centre del carrer Feliu i Codina tenen una escola de ping-pong que funciona a ple rendiment i hi entrenen jugadors federats de diferents clubs. Els colors dels Lluïsos els defensen també un equip que juga a 2a nacional i els de veterans i, a més, s’està consolidant un grup de gent gran que hi juga de manera no competitiva. Si sou dels que aprofiteu les taules de parcs i carrers, aquí podreu fer esmaixades a cobert.

     Carrer Feliu i Codina 7-9

Esport a Horta-Guinardó!

Futbol, rugbi, squash, bàdminton, fitness, frontó... i amb vistes. Descobriu l’Horta-Guinardó més esportiu!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Al sector nord-est de la ciutat, entre Gràcia i Nou Barris, s'amaga un districte on el desnivell és el rei. D'Horta-Guinardó és famós el Quimet d'Horta, el Laberint o el nen que juga a la rutlla a la plaça des de fa més de 50 anys. Però a banda de parcs i menjar també s'hi pot fer tot tipus d'esports. Jugar a ping-pong, a tennis, a rugbi... i fer-ho entre natura i vistes. Us recollim alguns dels millors llocs d'aquest districte per posar-vos en forma!

També t'agradarà

Les dones també corren!
  • Esports
  • Running

Cada cop són més les dones que s'animen a córrer. I les que proven, s'hi enganxen. Seguiu aquests consells per millorar el vostre rendiment! Radiografia ràpida del típic malalt de running contemporani: el flipat que està tot el dia fent el fatxenda per les calories cremades en l'entrenament del matí o pel temps que vol fer en la cursa de diumenge. Tot plegat molt masculí. Doncs resulta que si les curses de Barcelona han crescut tant ha estat, en bona part, gràcies a elles. Les corredores agafen velocitat, i reclamen informació especialitzada. La marató, la cursa, la sabatilla. Fins i tot la suor és femenina! El running té el seu costat sensible, però l'ha amagat durant massa anys sota la capa d'adrenalina de tants homes entestats a arribar, costi el que costi, per davant del corredor del costat. Mica en mica, la presència cada cop més gran de dones en les curses que es fan a la ciutat fan visible una altra manera d'entendre l'esport. La demanda creix, i per això un grup de professionals de la ciutat han creat una web de recursos per a les esportistes que busquen informació especialitzada. Mentalitat: gaudir per damunt de totLa Cursa de la Dona és, a l'octubre, la mostra més visible d'aquesta tendència. Poques curses són tan festives com aquesta. "La dona no busca tant l'èxit esportiu -tot i que també-, sinó que persegueix una millora personal, un triomf més aviat intern". Ens ho explica la psicopedagoga Iolanda López, ella mateixa runner amb pedigrí i autora d'un llibre ideal

Tres rutes per córrer
  • Esports
  • Running

Gràcia, el Poblenou i Vallvidrera. Us proposem tres recorreguts originals i de diferent dificultat per posar-vos en forma! Noies, nois, s'ha acabat el patiment. Si sou matiners, ja no cal que us abrigueu amb més capes que una ceba per sortir a córrer a primera hora. A partir d'ara, l'escalf del sol us rebrà amb els braços oberts quan les sabatilles treguin el nas pel carrer. Aprofiteu-ho per ampliar el radi d'acció. Pujar a la muntanya ja no fa tant de pal, oi? Doncs que tampoc us en faci aventurar-vos per altres barris. Al cap a i a la fi, una de les gràcies de córrer per la ciutat –sols o en companyia– és observar-la i conèixer-la. Cada vegada hi ha més opcions per fer-ho, com 360º Running Barcelona una associació de barcelonins que organitza 'running tours' allunyats dels circuits turístics típics. Gràcia, de plaça en plaça Els graciencs estan molt orgullosos del seu barri, i no és d'estranyar: poques coses se li poden retreure a la Vila. Però una de les que falla és la dificultat per poder-hi córrer amb placidesa. Entre l'aglomeració de gent, les voreres estretes i el trànsit feixuc, es fa complicat trobar una bona ruta. És per això que, sovint, la gent del barri baixa a Barcelona –l'argot local és etern– o puja cap a la muntanya per fer un bon entrenament. De tota manera, amb una mica d'esforç també és possible córrer amb gràcia. Concretament, per les seves places. Quan parlem d'esforç, és clar, no és per la dificultat del terreny, més aviat pla, sinó perquè us haureu d

Publicitat
Com preparar una Marató
  • Què fer

Alimentació, entrenaments, curses de preparació, salut... Els millors consells per preparar-vos per la Marató! El mes de març fa mesos que està marcat en el vostre calendari: s’acosta la Marató. Encara que sembli mentida, si tot ha anat com havia d’anar, ja heu superat el més difícil. La feina dura ja és a les cames. Ara és hora de prendre-s’ho amb calma i preparar el gran dia. Com? Aquí teniu uns quants consells per plantar-vos el diumenge 16 al matí a l'Avinguda Maria Crisitina cent per cent preparats. Curses de preparació És clar que, per superar tantes hores de córrer en solitari pensant en la marató, el millor és buscar curses cada cap de setmana. Envoltats de runners ho veureu tot més fàcil. Si heu seguit el planning previst, ja haureu corregut la Maratest de Badalona i Montgat. Com va anar, això? L’ideal és que, en acabar la cursa, encara us sentíssiu amb forces per córrer 12 quilòmetres i 195 metres més. Si és així, ja ho teniu! Per a les últimes dues setmanes, podeu provar-vos a la cursa científica de l’Hospital de Sant Pau –teniu dues hores per donar voltes i més voltes a aquest centre mèdic– i a la Transplant Run, de cinc quilòmetres. Entrenaments Tres setmanes abans toca fer la tirada llarga, d'entre 30 i 32 quilòmetres. A partir d'aquest punt, aneu reduint la distància perquè el cos pugui assimilar tants mesos d'esforç. Procureu entrenar al mateix ritme que voleu córrer la marató, perquè el cos memoritzi la cadència. Això també us ajudarà a no deixar

Barcelona en bicicleta
  • Què fer
  • Rutes i passejades

10 rutes de diferents dificultats per recórrer la ciutat en bici El més vist Els actors i les actrius catalans més sexis Descobreix quins són els intèrprets més guapos del país El blog de teatre Brutus Per Andreu Gomila La cartellera de Barcelona El més vist 10 edificis d'arquitectura singular Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-ho, hem parlat amb arquitectes joves (Carles Enrich, David Bravo i el col·lectiu MAIO) que han seleccionat deu intervencions intel·ligents que han fet de la ciutat un lloc millor. No són els edificis més famosos, ni els més sorprenents, ni estan signats per cap estrella de rock. Hi ha exemples de reutilització d'espais, d'adequació i nous usos a fàbriques c

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat