Aquesta setmana a Time Out Barcelona

10 motius per córrer al quiosc a comprar la revista

0

Comentaris

comments.add +


Aquesta setmana busquem les cantonades més mítiques de Barcelona i hi trobem bars, terrasses, comerços i emocions fortes. I a més, 10 motius per comprar Time Out al vostre quiosc o a iQuiosc!

1. Busquem els nous asiàtics que han obert a la ciutat: plaers exòtics

2. Policies, criminals, investigadors... coneixem els protagonistes del festival BCNegra

3. Entrevistem Aki Kaurismäki, un geni a qui li agrada més beure que fer pel·lis, i això que ara té un cicle a la Filmoteca!

4. No cal saber caminar per gaudir del teatre, la dansa o la música. Descobrim activitats per nadons i primera infància

5. La dramaturga britànica Lucy Prebble s'estrena a Barcelona amb 'L'efecte' una brillant obra sobre un experiment mèdic. Hi parlem!

6. Heu estat mai en un manicomi? Joachim Meyerhoff s'hi va passar la infància i ens ho explica en un llibre desguitarrat. L'hem entrevista!

7. Hem parlat amb Dan Gilroy, que dirigeix 'Nightcrawler', un atac a la premsa groga amb Jake Gyllenhaal de protagonista

8. Repassem els concerts de la setmana: de Tweedy a Toundra i Adrià Puntí

9. Descobrim el restaurant Lateral, un local amb ambient madrileny i unes tapes exquisides

10. Ens avancem a la 080 i descobrim nous talents i creadors consolidats que s'hi passejaran


Descarrega't la revista per només 0,89 euros en aquest enllaç!

Els usuaris diuen

8 comments
BaggagePets
BaggagePets

Recordeu que a Barcelona teniu la principal empresa de transport internacional d'animals i mascotes d'Espanya! ;) Es diu BaggagePets i ens podeu trobar a provença amb Passeig de Gràcia.

terapiadebar t
terapiadebar t

Ens ha fet molta il·lusió quan hem vist que el Terapia de Bar ha sigut mencionat en l'article Orgull d'Horta !! . Ha estat una sorpresa que ens anima a seguir millorant cada día , gracies !!!

Carles
Carles

Impressionant veure a la Maria Junyent en el vídeo del show de RCW disfrutant amb els combats. Moltes gràcies per venir a veure el show. Una abraçada desde RCW. Al maig tornem a fer un show, esperem que hi torneu.

oscar
oscar

De tot l'equip de roomsapartment.com us felicitem per la revista ja que ens serveix d'inspiració. Cada setmana us seguim amb entussiasme per descobrir llocs nous com les últimes tendències. Gràcies i continueu com fins ara

Sònia
Sònia

M'ha encantat trobar a l'Alba i la Sílvia de PLANEANDOTRUCHAS a les vostres pàgines i que, amés a més, hagueu trobat la forma d'esmentar el meu espai-botiga PETITS IDEALS de Molins de Rei. Moltes gràcies per fer-nos lloc als projectes que apostem pel decreixement i pel comerç conscient, responsable, ètic i ecològic.

QUEDEM singles bar
QUEDEM singles bar

Le damos las gracias al equipo de TIME OUT y especialmente a Oscar broc , por mencionarnos en el numero #295 dedicado a los Singles.

agustin
agustin

pues yo desde aqui hago una recomendacion, desde año 1970 en barcelona, BAR CELTA PULPERIA, ahora en calle Princesa 50, esq. calle Comerç. buenissimas una salsa casera picante, porque si son bravas han de ser picantes!!!

Edu
Edu

A veure què dieu, eh? Us estic vigilant des de bravasbcn.com ;-P

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques