Aquesta setmana a Time Out Barcelona

10 motius per córrer al quiosc a comprar la revista

0

Comentaris

comments.add +


Aquesta setmana a la revistaTime Out hem visitat els millors carrers de Barcelona per explicar-vos què s'hi pot fer, on menjar, comprar i beure. I a més, 10 motius per aconseguir Time Out aquesta setmana al vostre quiosc:


1.
Entrevistem Isaki Lacuesta que estrena 'Murieron por encima de sus posibilidades' i que ha fet de director convidat d'aquest número.

2. Seleccionem tallers que faran feliços als nens i les nenes més imaginatius: robots, investigadors, bestioles motoritzades, ciència...

3. El festival D'Autor dedica una retrospectiva a Bertrand Bonello. L'entrevistem!

4. Us expliquem què en pensem de 'Frank V'. que s'estrena al Lliure amb una brillant posada en escena al servei de la idea original

5. Ens endinsem en el festival Hopevolucions del Mercat de les Flors que demostra que les danses urbanes s'obren camí fins als teatres!

6. Descobrim el LiveSoundtracks, un festival on músics posen banda sonora a pel·lícules i que se celebrarà al Convent dels Àngles

7. Isaki Lacuesta ens parla dels seus amics, Miquel Barceló i Frederic Amat: parlen de pintura, cinema i art!

8. El Federal Cafè, un dels nostres bars preferits de Sant Antoni, obre sucursal al Gòtic: un sorprenent local que ofereix les mateixes prestacions de l'original... i algunes més...

9. El Fashion Revolution Day reivindica una altra manera de produir i consumir moda. Descobrim com fer-ho!


10. L'Arts Santa Mònica acull la sisena edició d'Art Libris, la Fira internacional d'edició contemporània. Ens agrada!


Descarrega't la revista per només 0,89 euros en aquest enllaç.
I si et subscrius aquesta setmana, Time Out per només 25.99 €.


Els usuaris diuen

8 comments
BaggagePets
BaggagePets

Recordeu que a Barcelona teniu la principal empresa de transport internacional d'animals i mascotes d'Espanya! ;) Es diu BaggagePets i ens podeu trobar a provença amb Passeig de Gràcia.

terapiadebar t
terapiadebar t

Ens ha fet molta il·lusió quan hem vist que el Terapia de Bar ha sigut mencionat en l'article Orgull d'Horta !! . Ha estat una sorpresa que ens anima a seguir millorant cada día , gracies !!!

Carles
Carles

Impressionant veure a la Maria Junyent en el vídeo del show de RCW disfrutant amb els combats. Moltes gràcies per venir a veure el show. Una abraçada desde RCW. Al maig tornem a fer un show, esperem que hi torneu.

oscar
oscar

De tot l'equip de roomsapartment.com us felicitem per la revista ja que ens serveix d'inspiració. Cada setmana us seguim amb entussiasme per descobrir llocs nous com les últimes tendències. Gràcies i continueu com fins ara

Sònia
Sònia

M'ha encantat trobar a l'Alba i la Sílvia de PLANEANDOTRUCHAS a les vostres pàgines i que, amés a més, hagueu trobat la forma d'esmentar el meu espai-botiga PETITS IDEALS de Molins de Rei. Moltes gràcies per fer-nos lloc als projectes que apostem pel decreixement i pel comerç conscient, responsable, ètic i ecològic.

QUEDEM singles bar
QUEDEM singles bar

Le damos las gracias al equipo de TIME OUT y especialmente a Oscar broc , por mencionarnos en el numero #295 dedicado a los Singles.

agustin
agustin

pues yo desde aqui hago una recomendacion, desde año 1970 en barcelona, BAR CELTA PULPERIA, ahora en calle Princesa 50, esq. calle Comerç. buenissimas una salsa casera picante, porque si son bravas han de ser picantes!!!

Edu
Edu

A veure què dieu, eh? Us estic vigilant des de bravasbcn.com ;-P

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques