Festa del curtmetratge gratis!

Més de 200 curts es projecten aquest dissabte a diferents espais de la ciutat

0

Comentaris

comments.add +

Aquest dissabte 21 de desembre se celebrarà el festival de curtmetratges 'El dia més curt', un festival internacional que tindrà lloc simultàniament a 10 països europeus, coincidint amb el dia més curt de l'any, i que arriba a Catalunya per primer cop.


Es projectaràn de manera gratuïta més de 200 curtmetratges, que a Barcelona podreu veure a diferents espais:


Al CCCB es projectaran de les 12 a les 14 h i de les 16 a les 00 h un total de 64 curts, incloent-hi una selecció de la programació del Mecal i El meu primer festival especialment adreçada als més petits. Al centre també es podran veure algunes de les peces que han realitzat els nostres directors a l'estranger, curtmetratges llatinoamericans i el cinema curt més descarat -dedicat al sexe, l'amor i els viatges en el temps, entre d'altres propostes.


A la seu de la SGAE Catalunya s'hi projectaran 42 curtmetratges de les 12 a les 20 hores, entre els quals es troben els guanyadors dels premis SGAE Nova Autoria, i també els de l'última edició de Fotogramas en corto (atorgats per la revista Fotogramas). Es projectaran també els curts candidats als VI Premis Gaudí i els de l'associació Pro-Docs i el CPAC (Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya). També es recuperaran peces projectades a la Mostra Internacional de Films de Dones, el Festival de Curtmetratges de Vic JULIUS 2012 i el BCN Sports Film Festival.


L'Arts Santa Mònica acollirà de les 12 a les 21 hores 29 produccions: els curts de casa nostra que formen part de l'últim catàleg ShortCat, els més premiats de la distribuïdora Marvin&Wayne i una selecció dels festivals DocsBarcelona, L'Alternativa i Memorimage, entre d'altres.


A la Filmoteca de Catalunya es podrà veure entre les 19 i les 23.30 hores una selecció dels curtmetratges realitzats per estudiants de l'ESCAC i de l'escola Bande à Part, així com els 10 curts candidats als pròxims Premis Gaudí.


Consulta la programació completa.Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques