Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

Cicle Open: Kate Bornstein is a queer & pleasant danger

 • Recomanat

Kate Bornstein, que es descriu a si mateixa com a trans-bollera, tossudament poliamorosa, sadomasoquista i exmembre de la Scientology, ha jugat un paper clau a l'hora d'aconseguir visibilitat pel col·lectiu trans. Els seus llibres i obres han inspirat a moltes persones que estan aprenent a definir el seu gènere i la seva sexualitat i a sobreviure en un món que les acostuma a rebre amb hostilitat. Aquest documental de Sam Feder és un meravellós retrat d'una figura essencial en la lluita trans, on a més se'ns convida a reflexionar sobre la vida, la mort i el què significa ser feliç i voler viure.

 1. Zumzeig Cinema Carrer de Béjar, 53 baixos, 08014
 2. Dj maig 28
Informació

YYMHDJ

Quan aquests dos agafen la Pop Bar per les banyes, ja heu begut oli: a ballar s’ha dit i follem, follem que el món s’acaba. La Irene i el Paco, #YYMHDJS (Yoymihermana DJ) són dos germans de Cadis que van decidir aportar una mica de gresca i ‘despiporre’ a les nits barcelonines amb la seva particular i desenfadada barreja de pop dels noranta i hits d’avui, d’ahir i de sempre.

 1. Razzmatazz Almogàvers, 122, Sant Martí, 08018
 2. Dv maig 29
Informació

Cinefòrum: "Transamerica"

La Bree, una transsexual que es deia Stanley Schupak, està a punt de fer-se una vaginoplastia, última operació perquè es converteixi físicament en una dona. Una setmana abans, rep una trucada telefònica d'un adolescent de 17 anys, Toby Wilkins, que diu que és fill seu i que la necessita perquè està detingut en una comissaria de policia de Nova York.

 1. Casal Lambda Verdaguer i Callís, 10, Ciutat Vella
 2. Dv maig 29
Informació

Un mundo ideal: Niño Fixo + El Consorte + Ferrán González (Hèrcules)

Després de revolucionar la sessió madrilenya CUENCAclub, Niño Fixo i El Consorte porten a Barcelona Un mundo ideal, una festa on cantar els temes que t’emocionaven de petit, disfressar-te, deixar-te anar… Molt Disney. I en aquesta ocasió han convidat a Ferran González , la veu original de Hèrcules, que cantarà els hits “No importa la distancia”, “Triunfará el amor” i ves a saber! Aquest dissabte lluita contra monstres de tres caps, entra a l’Hades i torna sa i estalvi a Un mundo ideal.

 1. Razzmatazz Almogàvers, 122, Sant Martí, 08018
 2. Ds maig 30
Informació

Tarantina

La Tarantina és una festa setmanal per a noies que últimament se celebrava al carrer Casanova. Ara canvien de local i s'instal·len al bar Best Sellers. Cada nit de dissabte, una festa divertida per ballar èxits de pop i dance i beure bons còctels.

 1. Best Sellers Bar Musical Aribau, 132, Eixample, 08036
 2. Ds maig 30
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. Sense resultats, sisplau selecciona un altre dia

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

Les listes de Time Out


Descobreix-les