Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

El dia de la truita

Els dimarts, quan ja tingueu el cap com un bombo de tant treballar i necessiteu fer un got com l’aire que respireu, a La Penúltima, per cada beguda us donaran un tall de truita (de diversos gustos). I així, com qui no vol la cosa, cada dimarts s’organitzarà un berenar-sopar popular a base de truites.   

 1. La Penúltima Riera Alta, 40, El Raval, 08001
 2. Dt març 31 - Dt maig 19
Informació

Milonga Queer

Us agradaria aprendre a ballar tango? No encaixeu en els codis heteronormatius? Aneu al Rouge Lab 2.1 els dimarts a les 20 h del vespre i les professores Carmen María Hergos i Dafne Saldaña us n’ensenyaran des d’una perspectiva rupturista de gènere. Després, a quarts de deu, s’obrirà la milonga per a qui vulgui ballar directament uns bons tangos sense haver-se de cenyir a cap rol adscrit socialment.

 1. Rouge Lab 2.1 Poeta Cabanyes, 21, Poble-sec, 08004
 2. Dt març 31 - Dt abr 21
Informació

Boys in heels

Les sabates amb talons eren bàsiques pels soldats perses que anaven a cavall: els ajudava a mantenir l’equilibri quan s’alçaven per disparar en arc. Al segle XVI el xa Abbas, que tenia la cavalleria més gran del món, va enviar la seva primera missió diplomàtica a Europa: va anar a les corts de Rússia, Castella i Alemanya i de seguida tot allò ‘oriental’ es va posar de moda, incloses les sabates de taló, que els aristòcrates van incorporar en seu abillament per a semblar més alts, forts i virils. Les dones també s’hi van apuntar i fins el segle XIX era comú que ambdós sexes en duguessin.   Ara cada dijous l’hotel Axel reivindica que els talons també són pels homes i obre el seu Pop Bar a tots aquells que vulguin tornar a sentir-se com aquells primers soldats perses —o potser, més aviat, com la diva espaterrant més de moda.

 1. Axel Hotel Aribau, 33, Eixample
 2. Dj abr 2 - Dj maig 21
Informació

Stupenda

Com tots els primers dijous de mes, la discoteca del grup Arena acull una nova edició d'aquesta festa adreçada a les noies. Hi haurà projeccions, joc dels missatges, regals i un strip-tease on sempre cal alguna voluntària amb poca vergonya.

 1. Arena Classic Diputació, 233, Eixample, 08007
 2. Dj abr 2
Informació
Axel Hotel

Axel Hotel

Rouge

L’Hotel Axel estrena nova festa de noies pels divendres. Prometen sorpresas, tones de glamur i cóctels al seu Pop Bar, tot hostatjat amb la DJ Núria Scarp.

 1. Aribau, 33, Eixample
 2. Dv abr 3 - Dv abr 17
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. Sense resultats, sisplau selecciona un altre dia

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

Les listes de Time Out


Descobreix-les