Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat

5 activitats aquesta setmana

Berlín Dark

Per a amants de les emocions fortes i el sexe dur. Demanen codi de vestir només els dies que hi ha festes temàtiques, però recomanen jeans, camises de llenyataire, botes, roba militar i similars. No us poseu colònia ni hi aneu amb el grup de col·legues a passar l'estona, aquí van per feina.

 1. Ptge. Prunera, 18, Poble-sec, 08004
Informació
Punto

Punto

Punto BCN

El cafè gai per excel·lencia a la tarda i el local ideal per a la primera copa a la nit. Els esports nacionals en aquest ampli local són el billar (al pis superior) i el mirar i ser vist, que es practica àmpliament a la barra.

 1. Muntaner, 63, Esquerra de l'Eixample, 08011
Informació

©Scott Chasserot

La Bata de Boatiné

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

"Boatiné, l'elegància de les seves hores íntimes", deia l'anunci. A La Bata, per no decebre el publicista, n'hi ha molta d'intimitat. Vaja, més que intimitat, escalfor en busca d'un altre eslògan per la bata de la tieta Rosita. Després ja se sap, les coses s'esgarren, com a totes les famílies i l'estampat de la bata no sempre lliga amb els quadres del passadís o amb la rajola. Però què hem de fer? Posar-nos a plorar en una cantonada? No. Millor deixar-nos seduir pel moment acrílic i fer amistats, perquè la distància de cortesia no existeix en aquest bar. Alguns fan veure que es mouen, d'altres simulen elevacions d'aixelles i moviment de malucs mentre els altaveus disparen música disco cridanera i innòcua. Mentre els habitants de La Bata somriuen i, enxubats, es toquen, no puc deixar d'admirar la desconnexió entre la rajola de pis amb gerro de flors de plàstic i el sostre psicodèlic que en breu començarà a moure's en espiral. Intento fugir de la gernació i arribo a la sala dels miralls, un petit descans, Rosita. Llegeixo el titular d'una entrevista amb Lina Morgan a la porta del lavabo que diu: "Lo mío es nadar contracorriente", i caminar amb els genolls enamorats, Lina. Recordo el rètol de l'entrada, fet de pell sintètica perforada per un desgavell de tatxes que anuncia el nom del bar. Un parell de nois, que semblen bessons, s'abracen en una efusivitat de músculs, cabells curts i barbeta acabada d'afaitar. Duen l'uniforme de negre rigorós, texans estrets, samarreta amb mànigu

 1. Robadors, 23, El Raval, 08001
Informació

Arena Madre

Aquesta és la discoteca del grup Arena que no tanca mai. Hi trobareu una gran pista de ball amb música house i comercial, una cambra fosca i un públic bastant jove aficionat a portar samarreta ajustada i poca màniga. Els dilluns sempre hi ha striptease i els dimarts i els dimecres acostuma a haver-hi algun tipus d'espectacle. 

 1. Balmes, 32, Eixample Dret, 08007
Informació
Boyberry

Boyberry

Boyberry

A l'entrar, és una botiga on venen pel·lícules de temàtica gai i objectes diversos pujadets de to. Passada la cortina, trobareu una rebotiga molt animada plena de cabines, zones fosques i 'glory holes'. Si baixeu les escales, arribareu a un soterrani on encara hi ha més acció. De tant en tant organitzen festes en calçotets o només aptes per a menors de 30 anys.

 1. Calàbria, 96, Eixample
Informació
Més activitats aquesta setmana


Totes les activitats de Gai i lèsbic

 1. Dives

  El fotògraf Guillem Medina exposa al Centre Cultur...

 2. Bearcelona 14: Bear...

  Un dels punts tradicionals de trobada dels óssos q...

 3. Bearcelona 14: Bear...

  L'Open Mind acull durant el Bearcelona quatre edic...

2 activitats més »

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les nostres recomanacions diàries.