Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

Doble Happy Hour!: Bacon Bear Bar + Zeltas XXL

El dijous és el dia de berenar pels óssos barcelonins: es reuneixen en la semi-foscúria del Bacon Bear Bar i endrapen pica-piques i engoleixen begudes 2x1. Des que s'ha obert el Zeltas XXL, el nou bar bear de la ciutat, a tocar del Bacon, en comptes de fer-se la competència, fan pinya i allarguen l'hora del berenar / happy hour fins a mitjanit. De 18:00 a 22:00 al Bacon, de 21:00 a 00:00, al Zeltas XXL. Cada dijous, sis hores d'assaig d'hivernar!

 1. Bacon Bear Bar Casanova, 64, Eixample, 08011
 2. Dj nov 27
Informació

Quarzo: Antar + Rho

En aquesta edició del Quarzo punxarà l’Antar, DJ i productor de deep i tech house de Barcelona, influenciat pel so Chicago, el garage, el jackin i el nu-disco.

 1. La Casa de la Pradera Carretes, 57, Raval, 08001
 2. Dj nov 27
Informació

Projecció "When night is falling"

Aquest mes, el grup de dones del Casal projecta “When night is falling”, una pel·lícula de Patricia Rozema sobre una professora universitària que s’enamora d’una noia que treballa en un circ.

 1. Casal Lambda Verdaguer i Callís, 10, Ciutat Vella
 2. Dv nov 28
Informació

Les nits de l'O'Barquiño

Els espectacles del divendres i dissabte a la nit de l'O'Barquiño són d'un altre món. La corrua d'artistes que vénen a fer un show presentats per en Manolo Carrión us alegraran la vida: Victoria Baró, Mercedes la Extremeña, Pilar Carrión, Paco Carmona y José Mª “El Romántico” i altres que s'afegeixen a cantar coples, rumbes, balades i a explicar acudits picants. El públic, a tocar, vibra i riu i sopa pa amb tomàquet i pernil. Si no hi heu anat no us ho podeu perdre: un viatge directe a la Barcelona de la Bodega Bohemia i La Criolla.

 1. Príncep de Viana, 1, El Raval, 08001
 2. Dv nov 28 - Dv des 26
Informació

Donde nacen las sirenas

L’art com a mitjà de coneixement i transformació social: aquesta obra de dansa contemporània i videoart tracta el tema de la identitat de gènere.

 1. Vrabac Méndez Núñez, 6, 1er 2ona, 08003
 2. Ds nov 29
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. Sense resultats, sisplau selecciona un altre dia

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques