Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

Art a la Penúltima

A la Penúltima sempre han apostat per l’art, omplint cada racó de la bodega amb intervencions d’artistes afins. Aquest hivern podeu veure l’exposició “In utero (Christmas story)”, de Miguel Leal, un conte nadalenc original i estrident, una crítica demolidora a l’església i el Vaticà amb unes il·lustracions irreverents i plenes de força. A La vitrina, (espai cedit a la galeria d'art Escalera de Incendios) trobareu “Travel Frequency”, una instal·lació d’Alex Martínez que explora la idea del viatge a partir de cases en miniatura, una maqueta feta a mà per relativitzar la mida i la importància d’allò quotidià.

 1. La Penúltima Riera Alta, 40, El Raval, 08001
 2. Ds gen 31
Informació
#DputuCool

#DputuCool

The Chanclettes: #DPutuCooL

 • Valoració: 3/5

'DPutuCool' és l'espectacle que necessitava El Molino per reivindicar el Paral·lel del segle XXI. Des de la seva reinauguració han desfilat pel seu petit escenari produccions impecables que importaven idees que funcionen en el renascut ambient europeu del burlesc i les varietés. Còpies perfectes. The Chanclettes, que celebren el seu vintè aniversari, mantenen el rigor artístic –el seu treball i tècnica requereixen d'una gran preparació prèvia– i afegeixen una lectura canalla molt barcelonina: identitat ravalera. Si Fellini va quedar enamorat de l'encant decadent del vell Molino, ara a 'DPutuCool' potser trobaríem John Waters feliç de trobar-se amb el glamour-trash que gasten i celebren Josep Maria Portavella, Josep Coll i Xavier Palomino. Una estètica i sobretot una voluntat llibertària que enllacen amb l'última edat de plata dels cabarets de la ciutat: dues dècades que comencen amb la Cúpula Venus i acaben amb el Barcelona de Noche. Contra el que podria semblar, aquí no hi ha lloc per a l'ambigüitat, ni sexual, ni política, ni ideològica. Tot està molt clar i el comparteixen amb gran enginy i desvergonyiment, a l'escenari i en els lavabos amb la seva galeria-urinari de retrats seleccionats. Una gran festa del "túrmix playback" –marca de la casa– que podria ser perfecta si trobessin un número final una mica més potent (una autèntica apoteosi) i no distraguessin tant amb photocalls i bingos compartits amb el públic, que només interrompen el ritme de l'espectacle. The Chancle

 1. El Molino Vilà i Vilà, 99, Poble-sec, 08004
 2. Ds gen 31
Informació

Picasa

Domingoquéarte!

La Penúltima inaugura exposicions: Alma desnuda, d’Alessandro Cantoni i una peça de videoart, Rorschach, de l’artista Miguel Andrés. Com sempre vermut de Reus i ‘montaditos’ a un euro.

 1. La Penúltima Riera Alta, 40, El Raval, 08001
 2. Dg feb 1
Informació

Churros con chocolate: Carnaval en Rio

  S’acosta el carnestoltes i quin és el gran referent mundial d’aquesta disbauxa anual? Brasil i Rio de Janeiro, evidentment. Churros con chocolate no han volgut desaprofitar l’ocasió per proposar una tarda-vespre de plomes i xiulets, de samba i rues quilomètriques al so de les batucades més enèrgiques. Com sempre, berenar, confeti, disfresses —veniu disfressats, no sigueu melindros!— i molta alegria. Si el cos aguanta, després hi haurà El Refrito a La [2] de l’Apolo, amb el DJ i productor Hernán Lagos i la DJ resident Chica Barata, una festa més íntima i electrònica.

 1. Sala Apolo Nou de la Rambla, 113, Poble-sec, 08004
 2. Dg feb 1
Informació

The Black Room

The Black Room és una festa dominical on podeu acabar (o començar) la setmana ballant house i rodejats de paios amb samarretes ajustades i molts músculs. A la planta baixa del club hi trobareu la pista de ball i uns animats lavabos. A la planta superior, una petita cambra fosca que es va animant a mesura que avança la nit.

 1. City Hall Rambla de Catalunya, 2-4, Eixample Dret, 08007
 2. Dg feb 1 - Dg feb 15
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. Club de lectura:...

  Tertúlia lectora sobre el clàssic d’E. M. Forster ...

 2. Art a la Penúltima

  A la Penúltima sempre han apostat per l’art, ompli...

 3. The Bottoms Girls

  Transformisme a L’Ovella Negra! Trencant clitxés! ...

3 activitats més »

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

Les listes de Time Out


Descobreix-les