Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

Exposició "Call me maybe"

L’artista Garbi KW agafa el nom d’aquesta famosa cançó de Katy Perry per presentar un treball híbrid i transdisciplinari, a cavall del disseny, la publicitat, el cinema, el collage i la pintura, per parlar de la complexitat dels processos de comunicació contemporanis, de la velocitat dels missatges que s’envien tothora i dels problemes d’interpretació que molts cops creen. La idea de moviment i pertinença també ens fa pensar en els moviments migratoris i la concepció de viatge i no-lloc.

 1. Centre Cultural la Bòbila Plaça de la Bòbila, 1, 08906
 2. Dj jul 2 - Dv jul 24
Informació

Kutreoke

Si el dijous ja no podeu més, necessiteu una mica de cap de setmana amb urgència i aneu curts de calés, el Sor Rita us convida a fer un karaoke desenfadat i un pèl surrealista. Boris Michael és l’hoste i el seu bigoti i les seves plomes són capaces de fer cantar a les pedres: aconsegueix que l’ambient sigui molt distès i que si desafines encara triomfis més. Els del local han titulat aquestes sessions com a “kutreoke” i ens sembla molt adient: aquí no es tracta de demostrar que has fet classes de cant al Liceu o que vols presentar-te a no sé quin reality pudent, aquí canta tothom amb la veu que tingui i només compten les ganes de passar-ho bé i fer el burro.

 1. Sor Rita Mercè, 27, Gòtic, 08002
 2. Dj jul 2 - Dj jul 23
Informació

Somoslas Girls On Fire!: Las Bistecs live! + Äadrik Synth + Siria DJ + Ferdiyei

 • Recomanat

Celebració dels 20 anys del festival de cine Fire! amb col·laboració amb SomosLas, la festa queer de La [2] de l’Apolo i els seus DJ Síria DJ, Äadrik Synth DJ i el mític Ferdiyei, a banda de l’actuació del grup del moment, Las Bistecs, que ha revolucionat l’escena de l’electropop amb el seu tema Historia del arte. Com que és una festa especial, l’entrada serà gratuïta fins a dos quarts de dues.

 1. La [2] de l'Apolo Nou de la Rambla, 111, Poble-sec, 08004
 2. Dv jul 3
Informació

Lesfatales: Rosario + Elektroduenda + Luna Martínez + Animal Neo + Kosmos

 • Recomanat

És ja un clàssic de cada any que el col·lectiu de dones LeSFATALeS porti la seva festa 'queer' al Nitsa de la Sala Apolo. Tones d’electro, alegria i picardia: no us la perdeu!

 1. Sala Apolo Nou de la Rambla, 113, Poble-sec, 08004
 2. Dv jul 3
Informació

Gender masquerade

 • Recomanat

Taller queer amb Orlando Deya, artista drag, professor de teatre i activista, que mitjançant l’humor, la dansa, el hip-hop i les imatges explorarà el gènere des d’una perspectiva de pedagogia anti-normativa

 1. Hiroshima Vila i Vilà 61-67, 08004
 2. Dv jul 3
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. Exposició "Call me...

  L’artista Garbi KW agafa el nom d’aquesta famosa c...

 2. Kutreoke

  Si el dijous ja no podeu més, necessiteu una mica ...

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

Les listes de Time Out


Descobreix-les

City links

Global links