Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

Presentació de 'Los deseos afines'

Presentació del llibre 'Los deseos afines', una antologia de relats d'excel·lents narradors africans que parlen sense tabús de l'homosexualitat al seu continent: són contes plens d'amor, coratge, solidaritat, patiment, dolor i alegria. L'acte anirà a càrrec de l'escriptor Marc Serena, que va recórrer l'Àfrica durant set mesos per investigar la situació de la població LGTB a quinze països.

 1. Biblioteca Vila de Gràcia Torrent de l'Olla, 104, Gràcia
 2. Dt set 30
Informació

Doble Happy Hour!: Bacon Bear Bar + Zeltas XXL

El dijous és el dia de berenar pels óssos barcelonins: es reuneixen en la semi-foscúria del Bacon Bear Bar i endrapen pica-piques i engoleixen begudes 2x1. Des que s'ha obert el Zeltas XXL, el nou bar bear de la ciutat, a tocar del Bacon, en comptes de fer-se la competència, fan pinya i allarguen l'hora del berenar / happy hour fins a mitjanit. De 18:00 a 22:00 al Bacon, de 21:00 a 00:00, al Zeltas XXL. Cada dijous, sis hores d'assaig d'hivernar!

 1. Bacon Bear Bar Casanova, 64, Eixample, 08011
 2. Dj oct 2
Informació

Presentació de l'editorial 'Dos bigotes'

No passa cada dia que neixi una nova editorial, i menys una especialitzada en autors i temes LGTBI, així que ho hem de celebrar com cal: aquest dijous, a la llibreria Antinous, es presenta 'Dos Bigotes', una editorial madrilenya que comença fort amb tres títols, "El armario de acero", "Los deseos afines" i "Imre: una memoria íntima"

 1. Llibreria Antinous Josep Anselm Clavé, 6, Ciutat Vella
 2. Dj oct 2
Informació

TORRES IBARZO

POPair

Torna la festa apoteòsica dels alegres barbuts, torna la POPair. Serà a la Sala Instinto, que s'omplirà fins dalt d'ossets amb ulleres de pasta i sense i altres espècimens de la fauna ursina que ballaran com posseïts l'Azealia Banks, posem per cas. Punxarà l'Albertoto, un DJ convidat i els visuals seran a càrrec de Hot&Dirty.

 1. Sala Instinto Mèxic, 7, Sants-Montjuïc, 08004
 2. Dv oct 3
Informació

Presentació de 'Resentir lo queer'

"Resentir lo queer en América Latina: diálogos desde/con el Sur" intenta fer una aproximació crítica, interdisciplinària i posicionada al voltant de dos constructes polítics i identitaris: Amèrica Llatina i allò queer. Presentació a càrrec dels doctors i investigadors Maria Amelia Viteri, Santiago Castellaños i Diego Falconi.

 1. Casal Lambda Verdaguer i Callís, 10, Ciutat Vella
 2. Dv oct 3
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. Presentació de...

  Presentació del llibre 'Los deseos afines', una an...

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques