Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

El dia de la truita

Els dimarts, quan ja tingueu el cap com un bombo de tant treballar i necessiteu fer un got com l’aire que respireu, a La Penúltima, per cada beguda us donaran un tall de truita (de diversos gustos). I així, com qui no vol la cosa, cada dimarts s’organitzarà un berenar-sopar popular a base de truites.   

 1. La Penúltima Riera Alta, 40, El Raval, 08001
 2. Dt maig 5 - Dt maig 19
Informació

Exposicions a La Penúltima

A la Penúltima sempre han apostat per l’art, omplint cada racó de la bodega amb intervencions d’artistes afins. Andrea Farina (aka Matitainmano) treballa el concepte de súper heroi cansat i derrotat, que necessita un cop de mà. Com ens hi relacionaríem? Els ajudaríem? A ‘Luchadoras’, Francesc Farré presenta una col·lecció d’imatges fetes amb el mòbil sobre dones amb un parell d’ous.

 1. La Penúltima Riera Alta, 40, El Raval, 08001
 2. Dt maig 5 - Dg maig 17
Informació

Kosmic Girls

Music Hall com el d’abans! Cinc súper-potències de l’espectacle més atrevit i glamurós, Kira Shimai, Sandra Lena, Boa Jef, Luna Diva i Gyna Ferrari faran les delícies del públic amb un diàleg de tu a tu amb crítica social, cançons, improvisació i totes les seves armes de diva disponibles. Amb direcció de Javier Morán.

 1. La Rambla, 27, Raval, 08002
 2. 19-23 €
 3. Dc maig 6 - Ds maig 9
Informació

Boys in heels

Les sabates amb talons eren bàsiques pels soldats perses que anaven a cavall: els ajudava a mantenir l’equilibri quan s’alçaven per disparar en arc. Al segle XVI el xa Abbas, que tenia la cavalleria més gran del món, va enviar la seva primera missió diplomàtica a Europa: va anar a les corts de Rússia, Castella i Alemanya i de seguida tot allò ‘oriental’ es va posar de moda, incloses les sabates de taló, que els aristòcrates van incorporar en seu abillament per a semblar més alts, forts i virils. Les dones també s’hi van apuntar i fins el segle XIX era comú que ambdós sexes en duguessin.   Ara cada dijous l’hotel Axel reivindica que els talons també són pels homes i obre el seu Pop Bar a tots aquells que vulguin tornar a sentir-se com aquells primers soldats perses —o potser, més aviat, com la diva espaterrant més de moda.

 1. Axel Hotel Aribau, 33, Eixample
 2. Dj maig 7 - Dj maig 21
Informació

Stupenda

Com tots els primers dijous de mes, la discoteca del grup Arena acull una nova edició d'aquesta festa adreçada a les noies. Hi haurà projeccions, joc dels missatges, regals i un strip-tease on sempre cal alguna voluntària amb poca vergonya.

 1. Arena Classic Diputació, 233, Eixample, 08007
 2. Dj maig 7
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. Sense resultats, sisplau selecciona un altre dia

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

Les listes de Time Out


Descobreix-les