Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

Waikiki Honolulu

Waikiki Honolulu © José Novoa

Waikiki Honolulu

Dramatúrgia i direcció: Paul Berrondo. Amb: Borja Espinosa i Joel Minguet.   Waikiki Honolulu és un còctel per riure dels fracassos. La tragicomèdia es serveix ben freda en una taula bruta d’un bar de barri on dos desconeguts creuen les primeres mirades. Dos perduts amb un futur d’ esperances amputades, fills d’una societat malalta que no sap estimar ni ser estimada. Per una nit, la història canvia. Descobreixen que, tot i tenir-ho tot perdut, junts poden salvar-se. Que mai no és massa tard per tornar a començar. Que els somnis poden ser més que fantasmes. Però, per fer-los realitat, primer hi hauran de creure...

 1. Reial Club Marítim Barcelona Moll d'Espanya, s/n, 08039
 2. Dc oct 22 - Dv oct 24
Informació

People from the Sky

 • Gratis

La terrassa de l'hotel Axel és un dels espais més concorreguts del Gaixample. Els dimecres, clients i no clients, podeu pujar al vuitè pis de l'establiment 'heterofriendly' a fer una copa o menjar alguna cosa. Hi trobareu turistes receptius amb ganes de conèixer el producte local.

 1. Sky Bar Aribau, 33, Eixample, 08011
 2. Dc oct 22
Informació

Quarzo: Hazcaso

La nit dels dijous a La casa de la pradera la programa Somoslas, i avui toca Hazcaso. A les sessions d'en Joan Miquel (aka Hazcaso)hi conflueixen pop estrident i guitarrer, italodisco i fins i tot EBM.

 1. La Casa de la Pradera Carretes, 57, Raval, 08001
 2. Dc oct 22
Informació

Doble Happy Hour!: Bacon Bear Bar + Zeltas XXL

El dijous és el dia de berenar pels óssos barcelonins: es reuneixen en la semi-foscúria del Bacon Bear Bar i endrapen pica-piques i engoleixen begudes 2x1. Des que s'ha obert el Zeltas XXL, el nou bar bear de la ciutat, a tocar del Bacon, en comptes de fer-se la competència, fan pinya i allarguen l'hora del berenar / happy hour fins a mitjanit. De 18:00 a 22:00 al Bacon, de 21:00 a 00:00, al Zeltas XXL. Cada dijous, sis hores d'assaig d'hivernar!

 1. Bacon Bear Bar Casanova, 64, Eixample, 08011
 2. Dj oct 23
Informació

Formació de voluntariat de Gais Positius: Agents Comunitaris de Salut i Drets Humans

El Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG Sida de Catalunya ofereix un curs en catorze sessions (del 7 d'octubre al 22 de novembre) adreçat a persones amb interès per la comunitat LGTBI i el VIH/SIDA. Amb aquesta formació podran desenvolupar diferents tasques de voluntariat a Gais Positius: atenció directa, telefònica i presencial; acompanyament i suport; intervencions en espais d’oci LGTB: reducció de riscos en consum de drogues, repartiment de material preventiu i punts d’informació a l’espai públic.

 1. Gais Positius Violant d'Hongria, 156 baixos, Sants-Montjuïc
 2. Dj oct 23 - Dj nov 20
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. El Dirty: At your...

  El club 'gayfriendly' dels dimecres al Razz propos...

 2. Taller de salut...

  El grup de dones del Casal Lambda organitza un tal...

 3. Waikiki Honolulu

  Dramatúrgia i direcció: Paul Berrondo. Amb: Borja ...

2 activitats més »

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques