Gai i Lèsbic

L'ambient més animat de la ciutat


Què fem aquesta setmana?

Shicalíptica: del Paral·lel a l'Eixample

  La Shica Rovayo Gonzalez, acompanyada per Josete Ordóñez, planteja una recorregut pels cuplets ‘sicalíptics’ de les vedettes del Paral·lel de començaments del segle XX. Artistes com Raquel Meller, La Fornarina, La Bella Dorita, Amalia Molina, dones singulars i transgressores que, en aquella època, i des de la frivolitat, van tractar temes com el sexe, el feminisme, la homosexualitat o la política.

 1. Muntaner, 83, 08009
 2. Ds des 20
Informació

Les nits de l'O'Barquiño

Els espectacles del divendres i dissabte a la nit de l'O'Barquiño són d'un altre món. La corrua d'artistes que vénen a fer un show presentats per en Manolo Carrión us alegraran la vida: Victoria Baró, Mercedes la Extremeña, Pilar Carrión, Paco Carmona y José Mª “El Romántico” i altres que s'afegeixen a cantar coples, rumbes, balades i a explicar acudits picants. El públic, a tocar, vibra i riu i sopa pa amb tomàquet i pernil. Si no hi heu anat no us ho podeu perdre: un viatge directe a la Barcelona de la Bodega Bohemia i La Criolla.

 1. Príncep de Viana, 1, El Raval, 08001
 2. Ds des 20 - Dv des 26
Informació
#DputuCool

#DputuCool

The Chanclettes: #DPutuCooL

 • Valoració: 3/5

'DPutuCool' és l'espectacle que necessitava El Molino per reivindicar el Paral·lel del segle XXI. Des de la seva reinauguració han desfilat pel seu petit escenari produccions impecables que importaven idees que funcionen en el renascut ambient europeu del burlesc i les varietés. Còpies perfectes. The Chanclettes, que celebren el seu vintè aniversari, mantenen el rigor artístic –el seu treball i tècnica requereixen d'una gran preparació prèvia– i afegeixen una lectura canalla molt barcelonina: identitat ravalera. Si Fellini va quedar enamorat de l'encant decadent del vell Molino, ara a 'DPutuCool' potser trobaríem John Waters feliç de trobar-se amb el glamour-trash que gasten i celebren Josep Maria Portavella, Josep Coll i Xavier Palomino. Una estètica i sobretot una voluntat llibertària que enllacen amb l'última edat de plata dels cabarets de la ciutat: dues dècades que comencen amb la Cúpula Venus i acaben amb el Barcelona de Noche. Contra el que podria semblar, aquí no hi ha lloc per a l'ambigüitat, ni sexual, ni política, ni ideològica. Tot està molt clar i el comparteixen amb gran enginy i desvergonyiment, a l'escenari i en els lavabos amb la seva galeria-urinari de retrats seleccionats. Una gran festa del "túrmix playback" –marca de la casa– que podria ser perfecta si trobessin un número final una mica més potent (una autèntica apoteosi) i no distraguessin tant amb photocalls i bingos compartits amb el públic, que només interrompen el ritme de l'espectacle. The Chancle

 1. El Molino Vilà i Vilà, 99, Poble-sec, 08004
 2. Ds des 20 - Ds gen 31
Informació

Girlicious: La leche!

El grup Matinée porta aquesta festa eivissenca a la ciutat comtal: noies, vestiu de blanc i prepareu-vos per passar una nit de ball i alegria amb les DJ Luxury, Lady Chus i Vondoom, a més a més de les ballarines, les sorpreses i els regals. El blanc balear es transformarà en blanc de neu nadalenc, però l’esperit festiu serà el mateix.

 1. Bloc Ronda Sant Pere 19-21, 08010
 2. Ds des 20
Informació

Diumenges ardents

Si voleu començar la setmana admirant una mica de carn, a la discoteca Arena organitzen tots els diumenges un striptease. Això sí, us haureu d'esperar fins les tres de la matinada. Mentrestant us podeu entretenir ballant al ritme del DJ Pol.

 1. Arena Madre Balmes, 32, Eixample Dret, 08007
 2. Dg des 21
Informació
Les activitats més populars

Activitats LGBT, dia per dia

 1. Shicalíptica: del...

    La Shica Rovayo Gonzalez, acompanyada per Joset...

 2. Extrapervert: Phil...

  Els organitzadors de la Pervert llencen la casa pe...

 3. Les nits de...

  Els espectacles del divendres i dissabte a la nit ...

3 activitats més »

El bog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

Les listes de Time Out


Descobreix-les