Locals per a noies

El millor ambient femení de la ciutat

0

Comentaris

comments.add +

Aire

Discoteca ideal per a les dones que només volen dones i els agrada anar acompanyades del seus amics masculins, un clàssic de la nit lèsbica barcelonina. El primer dijous de mes acull la festa 'Stupenda', que inclou un striptease femení.

  1. Diputació, 233, Eixample Esquerre, 08007
Informació

Arena Madre

Aquesta és la discoteca del grup Arena que no tanca mai. Hi trobareu una gran pista de ball amb música house i comercial, una cambra fosca i un públic bastant jove aficionat a portar samarreta ajustada i poca màniga. Els dilluns sempre hi ha striptease i els dimarts i els dimecres acostuma a haver-hi algun tipus d'espectacle.

  1. Balmes, 32, Eixample Dret, 08007
Informació

La Rosa

La Rosa és un clàssic de l'ambient lèsbic de la ciutat. Hi ha locals que obren i tanquen però aquest, aquí està, aguant el pas de diverses generacions de dones que s'acosten a la zona alta a la recerca de diversió.

  1. Brusi, 39, Sant Gervasi, 08006
Informació

La Sue Bcn

Des que va obrir portes a l'agost del 2012, La Sue Bcn s’ha convertit en un punt de trobada per a dones que busquen a altres dones. És un local agradable on es pot menjar fins ben tard entrepans, amanides i barquetes. Al bar també es reuneixen moltes noies per veure els partits del Barça.

  1. Villarroel, 60, Eixample Esquerre, 08011
Informació

Tarantina

El Dietrich es transforma tots els caps de setmana en un bar de copes lèsbic. Els divendres podeu ballar fins les tres de la matinada i els dissabtes a primera hora la pista de ball s'omple de taules i cadires per acollir espectacles de diferent tipus.

  1. 255, Consell de Cent
Informació

Els usuaris diuen

0 comments