Bars de Gràcia

Els millors locals del barri

0

Comentaris

comments.add +

Trobes a faltar algun bar important de Gràcia? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Gata Mala

 • Valoració: 4/5

Got? Petit, que no s’escalfa. Temperatura? Glacial. Quadratura del gas? Perfecta. Escuma? Un dit i escaig de morbo. Suavitat? Mimosín tindria el primer orgasme de la seva miserable vida. La canya de Moritz del Gata Mala és de doctorat Honoris Rauxa. Ja paga la pena visitar aquesta llauna de sardines només per tastar les seves provetes d’ordi català, però també ajuda que amb la cerveseta et regalin una tapa. I no parlo de patates xip o pelleringa de bull. Aquí us posareu les botes: les viandes en miniatura són teca de la bona.

 1. Rabassa, 37, Gràcia, 08024
Informació
La Pepita

La Pepita Irene Fernández

La Pepita

 • Preu: 1/4

Ni darrere al taulell ni a la barra trobareu cap Pepita. En canvi, és fàcil trobar-se amb la Sofia o l'Andreu, els propietaris d'un local que estira els horaris: serveixen esmorzars, aperitius, dinars (tres menús a 8,10 i 12 euros), berenars i sopars a la carta, on els protagonistes són les pepites, inspirats en els famosos pepitos, des del clàssic de llom fins a combinacions sorprenents. La Pepita també és local de copes, amb predilecció pels gintònics (per 4 euros, et preparen mig vas) i el vermut casolà, a base de ginebra, taronja i sifó.

 1. Còrsega, 343, Gràcia, 08037
Informació
La Pubilla

La Pubilla

La Pubilla

 • Valoració: 3/5
 • Recomanat

Davant del mercat de la Llibertat, allí on fins als anys 80 es gaudia en un dels seus bars de les mandonguilles amb samfaina de la Ximeta, ha tornat a la vida un bar dels anys 20, La Pubilla. L'Alexis Peñalver, que entre altres bones cuines ha passat per la de l'Akelarre, l'ha rellançat tant que ja no podem pensar d'anar-hi a dinar sense assegurar-se la reserva, perquè no hi ha lloc. Des que va obrir, respectant la façana i el tendal de la vella Pubilla, però renovant-ho amb un toc de modernitat i taules una mica massa petites, obligat per la mida del lloc, el local sempre és ple. Els esmorzars de forquilla, característics dels mercats, també al migdia, són les seves principals actuacions.

 1. Pl. de la Llibertat, 23, Gràcia, 08012
Informació
Cafè del Sol

Cafè del Sol

Cafè del Sol

 • Valoració: 3/5

Com posar-li Pere al fill d'algú que es diu Pere. Així les gasta el Cafè del Sol. No cal córrer riscos innecessaris quan ets el rei d'una plaça on el sol sempre et va de cara, els plataners et llepen les finestres amb les seves fulles i els gossos borden de felicitat. El Cafè del Sol és un emblema de la Gràcia de casa antiga i torreta, d'aquell barri que ja es fon desorientat en una novel·la de la Rodoreda. Va ser un dels primer bars d'aquest famós quadrilàter i des de llavors, que viu distret pel so d'uns flautistes de Hamelin rastafaris.

 1. Plaça del Sol, 16, Gràcia, 08012
Informació
Le Journal

Le Journal

Le Journal

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat

Ningú no ho diria, perquè Le Journal, vist pel nouvingut, té pinta de ser una cova portuària de dubtosa reputació. Ah, però en aquest bar haureu de picar pedra, recórrer el local de dalt a baix i deixar-vos empassar per la boira i les guitarres que surten dels altaveus.

 1. Francesc Giner, 18, Gràcia, 08012
Informació

Els usuaris diuen

5 comments
bln_kast
bln_kast

La Gata mala es mereix les 5 estrelles!!

Si y el Sol Soler!

Ruth
Ruth

Falta La Xula Tapería !!tiran las cañas como dios manda, la comida está muy buena (se nota lo hacen con cariño) y los camareros te atienden con una sonrisa!más que recomendable!

Robert Ramirez
Robert Ramirez

Como se os puede olvidar la Granja&Chocolatería La Nena como local de referencia en Gràcia!!!! LLeva 10 años abierto y es una de les "perlas" de este barrio y de Bcn.... Y aparte de chocolate tiene una carta de crèpes y bocadillos mas que amplia y muy sabrosa...

Clara Juan
Clara Juan

Trobo a faltar el bar RAMONA, al carrer Roger de Flor, 262. No fa ni un any que és obert, i és molt xulo. Bones tapes, bona música, bon ambient i molt bé de preu! Tambéan menú al migdia i esmorzars.