Berenars: gaudir de la tarda

Les 10 millors cafeteries i bars per berenar

Zuckerhaus

En aquesta petita i bufona pastisseria, que sembla sortida d'una rondalla, hi trobem els pastissos que forneja Manuela Carusso. De mare alemanya i pare italià, ha traslladat els seus origens a la pastisseria i així hi trobem receptes de les dues bandes. Sempre en colors vius i tot natural.

Llegir-ne més
Eixample

Vil·la Florida

La cafeteria i restaurant del centre cívic Vil·la Florida disposa d'un menú diari curós i saludable, on hi sovintegen plats com el cuscús. També tenen bones hamburgueses i truites, així com una sel·lecció de brioixeria artesana.

Llegir-ne més
Sarrià - Sant Gervasi

Tonka Bar

El que d'entrada crida l'atenció al Tonka són els pastissos i les postres que s'exhibeixen en un aparador fred, però més al fons es poden assaborir excel·lents plats. Com la quiche que sempre està present, amb variacions i una sopa crema gairebé a diari. Comencem pels esmorzars amb bons entrepans, pastes i croissants per als quals s'utilitza llet de soja i de vaca ecològica. A l'hora de l'esmorzar, un bikini de mozzarella, tomàquet i ruca trenca tots els motlles i permet assaborir alguna cosa diferent, o bé el de formatge brie, tomàquets secs i alvocats, que a més de ser deliciós és imaginatiu.

Llegir-ne més
Eixample

Floral Cafè

Amb un disseny de primera –obra d'Alicia Núñez, premi FAD d'interiorisme– Floral Café ofereix una carta breu i acurada, amb productes de qualitat. Hi podem menjar bons bistecs tàrtars, goulash o paninis, i també hamburgueses de vedella ecològica. I durant tot el dia, brioixeria i entrepans d'alta gamma.

Llegir-ne més

Cup & Cake

Des que va començar la moda del 'cupcake' i el pastís a l’americana han proliferat moltes pastisseries i cafeteries en la mateixa línia. De totes elles acostuma a sobresortir Cup & Cake, no només pel gust de les seves creacions, sinó per l’estètica dels pastissos i dels locals, que combinen a la perfecció. Com se sol dir, una monada.

Llegir-ne més
Eixample

Viader

Hi ha hàbits, costums, tendències que, afortunadament, mai no passen de moda. Una d'elles és, en aquesta Barcelona a vegades poc identificable, regalar-se un esmorzar o un berenar en una de les granges històriques de la ciutat. És la pàtria del Cacaolat i la seva xocolata – sobretot el suís!– no tenen competidors. L'encant del local, els cambrers de tota la vida i el pintoresc quadre que conforma la clientela fa que el cafè també prengui un regust nostàlgic i evocador.

Llegir-ne més
El Raval

El Colectivo

Un local tranquil i amb molt d'encant –de tons clars i mobiliari de fusta a l’estil nòrdic– amb bona música. Als esmorzars i als berenars ofereixen croissants, iogurts, torrades, pastissos casolans variats... Seure-s’hi a qualsevol hora a fer una cafè (molt bo, per cert) i simplement estar-s’hi és una activitat excel·lent per a la salut.  Comproveu-ho.

Llegir-ne més
El Raval

Tarte & Quiche

Hugo i Phillipe han creat en un petit espai un gran lloc per als amants de les quiches, aquesta especialitat francesa de varietat infinita, dels pastissos gustosos i de les amanides sanes. Són totes especialitats franceses, extremades en els productes orgànics. Hi ha entre 15 i 20 possibilitats de quiches i el mateix nombre de pastissos i delícies per a l'hora del berenar. A visitar.

Llegir-ne més
Eixample

Lolita Bakery

El Lolita Bakery ens remet als anys 50, a uns temps naïfs, amb pastissos i decoració colorista i imaginativa. Un espai minúscul per passar la tarda d'una forma càndida compartint cupcakes, pastissos i tota mena de dolços.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Comentaris

3 comments
Mónica G
Mónica G

Per anar a berenar amb nens el millor es la Gelateria "El Jardinet del Clot", que a mes de tindre uns gelats boníssims, cafés, tes, xocolates, pastes tot de qualitat, tenen un gran espai amb jocs per als mes petits i també per als grans amb un futbolí

Ana
Ana

Sense dubte, el millor lloc per anar a berenar amb nens a Barcelona: L'hora Lliure!!! un espai pensat per gaudir pares i fills, i amb uns pastissos casolans boníssims!!! www.horalliure.com

Lola Rifé
Lola Rifé

Segueixo convidant·vos a tastar els esmorzars i berenars de Xocolate's al carrer Laforja, 1 de Barcelona!! Us agradarà