Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Dass Tuen

    ·Carn Angus 100%

    ·Sal Maldon

    · Pa de semolina

    · Tomàquet

    · Ou ferrat

    · Cansalada

    · Maionesa

    ·Quètxup

    · Patata de palla fregida

  2. Hellmann's Hamburger

    · Carn de bou

    · Pa d'hamburguesa

    · Maionesa Hellmann's

  3. La Hellmann's

    · Hamburguesa de bou 100%

    · Maionesa Hellmann's amanit amb romaní

    · Patates fregides en rodantxes amb pimentó vermell

    · Mermelada de bacó

    · Formatge de cabra

    · Enciam Loio Rosso

  4. Santa Joselito

    · Carn de bou 'dry aged'

    · Cansalada ibèrica Joselito

    · Firsée i rúcula

    · Cireres al kirsch

    · Maionesa Hellmann's amb mostassa i espècies

  5. Pita Pinta

    · Carn de vedella gallega

    · Maionesa Hellmann's de pinya caramelitzada amb soja

    · 'Pico de gallo'

    · Mesclum

  6. Hell Rob's Burger

    · Carn de vedella biològica de Girona

    · Enciam

    · Formatge brie

    · Carbassó

    · Pebrot escalivat

    · Ceba confitada

    · Maionesa Hellman's amb curri

  7. Meatpacking Tex Mex Burger

    · Carn de vedella 100%

    · Pa brioche fresc de la panaderia Turris

    · Formatge cheddar

    · Bacó cruixent

    · Salsa Valentina (salsa mexicana picant)

    · Maionesa Hellmann's

    · 'Jalapeños'

    · 'Totopos'

     

  8. Panchita Hellmann's

    · Hamburguesa de vedella

    · Maionesa Hellmann's amb crema de fesols negres

    · Guacamole

    · Enciam

    · Bacó

    · Tomàquet

    · Formatge cheddar

  9. Classic Hellmann's

    · Carn de vedella ecològica

    · Pa del forn Baluard elaborat a partir de massa mare

    · Enciam

    · Tomàquet

    · Formatge emmental

    · Cogombre

    · Maionesa Hellmann's amb mostassa de Dijon, tàperes de Ballobar i cogombre

  10. BeerBock Hellmann's

    · Hamburguesa de bou

    · Maionesa Hellmann's

    · Foie

    · Formatge de Chimay

    · Poma caramel·litzada

    · Tomàquet

    · Rúcula

     

  11. Di Caprio

    · Carn de vedella de Girona 100%

    · Pa Mohn Broetchen

    · Cogombre agredolç

    · Rúcula baby

    · Formatge de cabra

    · Cruixent de bacó

    · Salsa de mostassa antiga i Hellmann's

    · Patates palla fregides 100% naturals

  12. Eva's Temptation Hellmann's

    · Carn de vedella

    · Maionesa Hellmann's

    · Espinaques

    · Tomàquet Raf

    · Cruixent de parmesà i cheddar

    · Mermelada de poma

    · Cèrcols de ceba

    · Cogombre

  13. Wilson Hellmann's

    · Carn de bou 100%

    · Salsa Wilson amb base de maionesa Hellmann's

    · Doble formatge cheddar

    · Bacó

    · Enciam romà

    · Ceba caramel·litzada

  14. El Club Hellmann's

    · Hamburguesa de vedella

    · Salsa de maionesa Hellmann's i mostassa picant

    · Bacó

    · Formatge Cheddar

    · Ou ferrat

    · Ceba a la plantxa

    · Enciam

    · Tomàquet

  15. Especial Hellmann's

    · Carn de vedella 100%

    · Maionesa Hellmann's

    · Enciam

    · Tomàquet

    · Ceba

    · Cogombre

    · Formatge Cheddar

    · Ou ferrat

    · Bacó

  16. Morocha

    · Carn de vedella

    · Pa de ceba

    · Alls tendres

    · Xampinyons

    · Bacó cruixent

    · Formatge Old Amsterdam

    · Maionesa Hellmann's amb mostassa antiga, llimona i formatge crema

  17. Japonesa

    · Carn de vedella 100%

    · Enciam

    · Alvocat

    · Tomàquet

    · Formatge Havarti

    · Pa de sèsam

    · Maionesa Hellman's amb wasabi

  18. Gall d'indi amb pa de curri

    · Carn de gall d'indi

    · Pa esponjós amb curri

    · Poma Granny Smith

    · Maionesa Hellmann's, pipes i herbes provençals

    · Germinats

  19. La Hellmann's Tour

    · Carn ecològica

    · Pa de motllet

    · Rúcula

    · Formatge 'asiago'

    · Bacó

    · Xampinyons

    · Ceba caramel·litzada

    · Maionesa casolana amb base Hellmann's

La ruta dels hamburguesers Hellmann's!

Del 2 de juny al 6 de juliol, descobreix 20 hamburgueses úniques a diferents locals de la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
El consum d'hamburgueses ha incrementat de forma notable durant els últims anys. Una de les principals raons d'aquesta tendència ha estat la proliferació d'ofertes gastronòmiques que deixen de banda el tradicional entrepà de carn picada per donar lloc a una recepta molt més elaborada.

Si sou dels que us apassionen les noves hamburgueses gurmet, del 2 de juny al 6 de juliol no us podeu perdre la Ruta dels hamburguesers Hellmann's. Un recorregut gastronòmic per 20 locals de la ciutat que ofereixen 20 hamburgueses úniques, elaborades amb maionesa Hellmann's.

Els clients podreu valorar-les posteriorment a www.larutadeloshamburgueseros.com i entrareu en el sorteig d'una moto. El local més votat guanyarà el guardó de la 'Millor Hamburguesa Hellmann's' de la ciutat del 2014. Animeu-vos a participar-hi!
Hamburgueses imprescindibles
  • Restaurants
  • Hamburgueses

El més vist 5 coses per fer avui Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast Japonisme. La fascinació per l'art japonès Que consti que en Pere Calders ja ens havia avisat: som víctimes d’una invasió subtil. Jo mateix em vaig criar amb la Heidi i el Marco, escoltava música d’un Walkman Sony i m’afarto de sushi. Qui no ha tingut una Playstation o ha jugat al Super Mario Bros? O rigut amb 'Humor amarillo'? Doncs aquest fenomen ja dura segle i mig, com bé demostra l’exposició 'Japonisme. La fascinació per l’art japonès' al CaixaForum. Tot va començar el 1868, quan, després de segles d’aïllament, el Japó va reobrir els seus ports al comerç internacional. No avançaré esdeveniments, però al carrer de Ferran, per on ara passen la majoria de les manifestacions, hi havia fins a sis botigues de productes japonesos. I a Barcelona, dos museus dedicats a l’art japonès s’anunciaven a les guies turístiques. Hi havia grans col·leccionistes d’art japonès, com Josep Mansana, que va arribar a reunir més de 3.200 obres de gran qualitat.Deia que tot va començar el 1868. París va ser el gran centre comercial de productes japonesos. I Barcelona estava a 24 hores en tren de la capital francesa. Tots els artistes catalans que passaven per París n’estaven assabentats. Fortuny va ser el primer. Més endavant, Santiago Rusiñol o Darío de Regoyos coŀleccionaran art japonès i s’inspiraran en aquesta cultura tan exòtica com refinada, aprofitant els avenços estètics del mod

Per menjar amb les mans!
  • Restaurants

'Empanadilles', piadines, 'arepas'... no trobareu ni un entrepà en aquesta llista on sobren els coberts Per menjar a dues mans Las Empas Aquest local de menjar ràpid està especialitzat en empanades; volen demostrar que a tot el món s'en fan de bones. I proposen a la clientela que publiquin la seva recepta favorita al Facebook de Las Empas: la que tingui més 'likes' entrarà a la carta. El seu aspecte és de les clàssiques crestes congelades de supermercat, però fetes a ma i casolanes. Alguns sabors? La catalana, d'escalivada calenta, o la siciliana, amb carn picada de vedella, ceba, orenga, panses, pinyons i tomàquets secs. Un lloc ideal per agafar el menjar i córrer per Gràcia. La Taguara Es dediquen, en exclusiva, a fer i vendre l'arepa, el mos veneçolà de carrer per excel·lència. En un ambient d'allò més cuidat i modern, val a dir. L'arepa és una mena d'entrepà fet amb massa de blat dura i compacta, farcida amb ingredients com frijoles i carne mechada. En tenen moltes de diferents, són molt recomanables: si no les heu tastat mai, us semblaràn a mig camí entre el taco i la cuina cubana. L'Angolino Focacce Les germanes Blescia, Imma i Teresea –italianes de la Basilicata– han convertit una antiga botiga de pinsos en quelcom molt més agradable i saborós: una focacceria on fan rendir les receptes de la iaia. Les seves focaccies són molt flonges i porten molta aigua, però no fins als extrems d’aquelles de franquícia que semblen coixins. La friarelli –mozzarella, salsitxa fresca i,

Publicitat
Els 50 millors restaurants
  • Restaurants
  • Cuina creativa

Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit Reserva als restaurants recomanats per Time Out Els restaurants que mai no fallen per menjar cuina catalana, italiana, basca, francesa i asiàtica. I també els fogons dirigits pels xefs més en forma de la ciutat Més restaurants recomanats Restaurants mexicans Els millors llocs de la ciutat per assaborir la bona cuina mexicana Reserva als restaurants més populars Casa de Tapes Cañota El Cañota és un bar de tapes marineres d'inspiració gallega amb molt bones referències. Es tracta del germà petit del reputat Rías de Galicia, un dels grans restaurants gallecs de la ciutat i de l'Estat.  Peix i marisc, patates braves, pop a la gallega, amanida russa, canyes de cervesa i vins... L'oferta del Cañota és la de tota la vida però amb l'afegitó d'un puntet juganer de creativitat. Tot de la millor qualitat i en un local desenfadat per r

Els 100 millors bars
  • Bars i pubs

Si alguna cosa no li falta a Barcelona són bars. A tots els barris de la ciutat hi trobem una immensa oferta que en moltes ocasions ens fa dubtar a l'hora de triar. Tant si busqueu bars de tapes i braves com si preferiu fer vins, canyes i vermut, no us perdeu aquesta selecció de 100 locals imprescindibles a la ciutat. I si no voleu beure alcohol, també us hi hem inclòs cafeteries i teteries! Bars de vins Sempre és un bon moment per gaudir d'un bon vi, siguis entès o no Bars de tapes Per molts, una religió i una excusa per per trobar-se amb els amics! Per prendre canyes Els millors assortidors de cervesa de la ciutat Cerveses artesanes Els abeuradors de birra elaborada artesanalment Per menjar patates braves Les 20 millors racions de patates braves de Barcelona Per fer el vermut Els clàssics de la ciutat i els nouvinguts a l'escena vermutaire Els millors pintxos Gran plaer basc en petit format Cocteleries Els millors còctels i els bàrman amb més carisma Teteries 10 establiments on sempre és l'hora del te Temples del cafè 10 cafeteries per satisfer el plaer més fosc El més vist 5 coses per fer avui Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast Japonisme. La fascinació per l'art japonès Que consti que en Pere Calders ja ens havia avisat: som víctimes d’una invasió subtil. Jo mateix em vaig criar amb la Heidi i el Marco, escoltava música d’un Walkman Sony i m’afarto de sushi. Qui no ha tingut una Playstation o ha jugat al Super Mario Bros? O rigu

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat