La proposta del restaurant Kilo és una cuina de bon producte, sense amaneraments, i de preus ajustats als moments de la nostra economia. Com molts altres restaurants nous, el Kilo ha estat concebut per als temps de crisi: no només per un preu just, sinó per una oferta que parteix de bon producte, rigorosament seleccionat, que Manu Martín exalta a base de precises combinacions i respecte en la cocció.
Els qui van tenir la sort de conèixer Qubud, el seu primer restaurant a Sant Cugat, també tirat endavant amb la seva dona Clara Aracil, saben del talent d’aquest jove i entusiasta xef, de provada experiència en grans fogons com Ca l’Isidre. L’homenatge a aquesta mida de pes, tan important en la nostra vida quotidiana, transmet missatges savis no sols a través de la seva cuina. “Menja i beu, que la vida és breu” i d’altres, són velles dites que omplen una pissarra plena d’imaginació i bon gust.
“A mi m’agrada la cuina, m’agrada cuinar i m’agrada veure la gent contenta després de menjar” sintetitza en Manu. I les seves paraules es confirmen quan tastem la crème brulée de foie gras i figues, una superba creació, o el carpaccio de bou amb gelat de pinyons.
La carta convida a començar amb un pica-pica on destaca una patata i pop i pebre vermell que no té res a veure amb els pops gomosos, transvestits amb exageració de pebre vermell de molts restaurants. Un pop ben cuit, igual que les patates, a sobre d’una maionesa de pebre vermell que el comensal dosifica al seu gust, com ha de