Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
9 Reinas
9 ReinasLa milanesa favorita de Messi, en el 9 Reinas

Els millors restaurants argentins de Barcelona

Establiments de Barcelona on podreu assaborir les especialitats més delicioses d'Argentina

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A Barcelona tenim excel·lents ambaixadors gastronòmics dels fogons argentins. Tasteu sense haver de creuar l'Atlàntic les millors especialitats de la cuina argentina: matambre, milaneses, empanades, 'asados'... Tot un univers de talls de carn brasejats amb mestria: el plaer de les coses senzilles i excel·lents. 

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de carn de Barcelona 

Els millors llocs per tastar la cuina argentina

  • Restaurants
  • Argentina
  • El Poblenou

Aquesta casa de menjars italoargentina va substituir l’entranyable Celler Teresa. Per sort, en Daniel Volpe i la Sílvia Maria han marcat una línia d’alta qualitat i proximitat que els fa encaixar com un guant al barri. Aquest és un petit restaurant amb graella de pedra volcànica, on la parella mima fins al darrer detall: talls argentins madurats i preus molt ajustats, pasta farcida casolana, empanades boníssimes i un apartat de tapes fetes amb tot l’afecte del món. Festa grossa amb graellada argentina per a dos per un preu molt raonable.

  • Restaurants
  • Argentina
  • Eixample
  • preu 3 de 4

L’Albert Iglesias explica que “vam voler anar més enllà de la categoria d’argentí”. Per això no tenen un nom estil La Vaca de la Pampa sinó que reten homenatge a l’univers cinematogràfic de Darín. “No importem només carn argentina, sinó la millor carn del món”, diu. Feta amb brasa de carbó a la vista, i dos puntals a l’hora d’oferir-la al client: garantir la qualitat de tall –per això fan tasts constants– i un protocol de servei que assegura el punt desitjat. Tenen seu a Sant Cugat, i una botiga, 9Reinas gurmet (Ganduxer, 20), on podeu menjar el tall i emportar-vos-el. I venda online a carnes9reinas.com

Publicitat
  • Restaurants
  • Argentina
  • El Raval

Una milanesa no és alguna cosa sobrenatural, però cal saber fer-la. I a la Sucursal –el versàtil restaurant germà i veí de Rekons– excel·leix en la matèria. Us la cruspireu tendra, ben arrebossada, amb una capa de formatge lleugera i aromàtica. En aquesta cantonada lluminosa, a part d’oferir bona carn, també disposen d’un apartat vegetarià d’hamburgueses i lasanyes curós i potent. El patriarca talla la carn de les empanades, la mare fa una rebosteria casolana excel·lent (pastís de dolç de llet i coco celestial, brownie cremós, alfajores addictius...) i el menú de migdia és per sucar-hi pa.

  • Restaurants
  • A la brasa
  • El Raval

“Qualsevol plat argentí que et passi pel cap el tindrem”. Aquest és el titular del nou Sifó. Pablo Antico i Jorge Runnacles acaben de reconvertir el Sifó de bar de nit –pioners, el van obrir fa 18 anys, quan el Raval semblava Kosovo– en restaurant argentí. Preciós: cuina oberta, llum, fusta i dibuixos d’icones argentines (El Eternauta a càrrec del gran Martín Tognola!). Després van oferir durant quinze anys un dels millors menús de migdia al veí Ofis, traslladat ara al Sifó diürn. Que abraça, per fi, “l’argentinitat sense complexos”. Mestres de la carn i de la creativitat popular, auguren una graella I+D, pizza argentina –quasi inèdita a Barcelona–, empanades i un tiquet que va “d’allò universal fins al que et vulguis gastar”.

Publicitat
  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Argentina
  • Eixample
  • preu 1 de 4

A part de ser l’avantsala del cinema Floridablanca, és famós pels seus mossos majestuosos; com la Dino, vedella tallada a ganivet, ceba, moniato i bitxo.

  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Argentina
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • preu 2 de 4

En el seu origen un restaurant argentí, Arcano ara és un restaurant català i barceloní centrat en la cuina a la brasa i especialitzat en carns premium. Així, són famosos el seu entrecot d'ojo de bife i el seu filet angus, dos talls argentins que el comensal pot combinar amb acompanyament al gust. Però també són molt populars el seu tàrtar d’angus i la ploma ibèrica amb crema de cacauets i moniato fumat.

Sí, aquest és un lloc per menjar carn amb la rúbrica del saber fer argentí, però el xef Nicolàs Limarino, amb molt bon criteri ha fet que a la carta hi mani el producte català km 0, present en plats com l'ou de pagès a baixa temperatura amb bolets a la brasa, cremós de patates i tòfona negra, un variat de tomàquets km 0, olives de kalamata, cebes adobades i perles de vermut o una tria de verdures de temporada en diferents coccions amb salsa romesco; o brots tendres amb ànec confitat i vinagreta de tres mostasses aromatitzada amb mel de flors (sempre amb verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat). El capítol de postres és d'allò més llaminer. 

Arcano té una ubicació singular i privilegiada: a dues passes del Born i la Rambla, és un local amb encant per als que busquen un sopar romàntic entre els seus gruixuts murs de pedra. Ocupa unes cavallerisses del segle XVII, i les seves magnífiques voltes daten de l'edat mitjana. 

Publicitat
  • Restaurants
  • A la brasa
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 3 de 4

Diuen que, si jugues amb foc, et cremes. Però a Darvaza el millor plaer serà entrar directament al seu infern de brases i passions.
Situat al carrer Mallorca amb Enrique Granados, aquest restaurant especialitzat en brases és tota una experiència sensorial, gastronòmica i musical on compartir tant un bon àpat com una bona copa amb la vostra millor companyia. Donen prioritat al producte, sempre de la millor qualitat, i basen la seva cuina a les brases i tot el seu univers: fumats, assossejats, brasejats, flamejats... La vostra taula cremarà amb productes únics i arribats de tot el món!
I és que a la seva carta trobareu gastronomies de molts racons amb el foc com a denominador comú: ja sigui una carn o peix a la brasa o un arròs a la llenya fet al més pur estil tradicional. Entre els seus plats de carta trobareu delícies per a diferents paladars, amb tresors com tataki de magret d'ànec fumat sobre fusta d'alzina i salsa hoisin o Carxofa del Prat confitada a la brasa amb consomé d'ibèric de gla. Una delícia.
I quan el sol se'n va, la nit de Darvaza s'il·lumina amb el seu oci nocturn: de dijous a dissabte trobareu DJ's i cocteleria perquè us quedeu atrapats en el seu infern de diversió, bon ambient i una decoració exquisida.

Contingut patrocinat
El Argentino
  • Restaurants
  • Argentina
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample
  • preu 1 de 4

Amb un nom tan contundent com El Argentino, poc més s’hi pot afegir. Si la carn vermella és una religió a casa vostra, teniu un compromís amb aquest restaurant. Quan veieu les acrobàcies que executen amb la carn, haureu de recollir la mandíbula del terra. Empanada, ‘vacío’ de vedella, ‘vitel toné’, ‘bife’, ‘sorrentinos’, graellades argentines, el ventall és esplendorós i fins i tot hi ha espai per a pastes amb diferents salses i amanides per als dissidents del filet. La carn és dèbil, diuen; doncs a El Argentino l’estómac també.

Publicitat
  • Restaurants
  • Cuina internacional
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 3 de 4

Carnívors, esmoleu les dents: totes les carns que aquí serveixen estan importades d'Argentina. Qui vulgui entrecots de 350 grams, ja sap. Es fa pagar, però val el que costa.–

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat