El xef Fabio Gambirasi i la Roser Asensio fan una cuina honesta i màgica amb els millors productes frescos, ecològics, silvestres i salvatges de la terra i del mar. La seva gastronomia intenta ser fidel als sabors originaris i crea una harmonia gustativa d’allò més sorprenent. I com es concreta tot això que us expliquem? En un menú de degustació amb els deu platets més icònics de l’Agreste per 80 €. Si voleu tirar de carta, també podeu, eh; fregola sarda amb llamàntol; bacallà confitat amb tripa i col kale; medalló de peus de porc, farcit de pedrers de vedella, fons de carn, col llombarda adobada, mostassa i pols de fonoll. Un imperdible.
Per fer tapes, el vermut o entaular-se; per menjar per quatre duros o amb estovalles fines; cuina tradicional o creativa... A Gràcia s'hi menja molt i molt bé. És un dels barris de Barcelona amb més oferta gastronòmica, també en restaurants de cuina exòtica. Aneu al Verdi a veure una pel·li i busqueu un lloc per sopar després? Voleu fer un mos abans o després de veure una obra de teatre al Lliure? Aquí teniu una selecció dels millors bars i restaurants de la vila de Gràcia per assegurar-vos el tret a l'hora d'agafar la forquilla i el ganivet.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona