Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

CaixaForum

  • Museus i institucions
  • La Font de la Guatlla
  1. CaixaForum
    © Maria DiasCaixaForum
  2. CaixaForum
    © Maria DiasCaixaForum
Publicitat

Time Out diu

Un museu amb destacades exposicions temporals i experiències immersives al costat de plaça Espanya

Aquesta antiga fàbrica tèxtil va ser dissenyada per Puig i Cadafalch i és una de les obres mestres del Modernisme. Gran part de l'últim segle va ser utilitzada com a barraques de la policia i, posteriorment, va ser abandonada. La Fundació La Caixa la va comprar i va reconstruir mantenint l'estructura de maons original. Ara és un dels millors museus de Barcelona, amb exposicions de temàtiques molt diverses.

Què veure i fer al CaixaForum?

El museu compta amb una exposició permanent que consisteix en una instal·lació de Joseph Beuys, a la qual es pot accedir gratis. A més, hi ha tres espais que acullen exposicions temporals. També disposa d'un auditori on s'organitzen diverses activitats i projeccions. I això no és tot, també trobareu un espai d'experiències immersives amb propostes molt originals.

Horaris i preus de CaixaForum

CaixaForum obre tots els dies de la setmana des de les 10 a les 20 h. L'entrada general, que permet l'accés a totes les exposicions, té un preu de 6 €. Els clients de CaixaBank, titulars del Carnet Jove, i menors de 16 anys poden accedir gratis al museu.

Com arribar-hi?

El museu es troba en l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. Podeu arribar amb metro fins a la parada d'Espanya, amb la línia 1 o la 3. Si preferiu agafar l'autobús, tant el 13 com el 150 us deixaran just davant del museu. A més, situat al costat de les fonts de Montjuïc, té a pocs metres altres llocs d'interès com el Pavelló Mies van der Rohe i el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Adreça
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
La Font de la Guatlla
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1-L3-FGC)
Preu
Entrada general 6 €
Horaris
De dl. a dg. i festius, de 10 a 20 h. Tancat el 25 de desembre, 1 i 6 de gener

Què hi ha ara mateix

Venerades i temudes

L’art ha servit per venerar deesses, esperits, santes i altres figures femenines que suscitaven admiració (però també por i respecte) durant generacions. Aquesta mostra del CaixaForum és un recorregut pels 5.000 anys de pensament espiritual, però fixant-nos en el poder femení i la seva materialització en  escultures, objectes sagrats i obres d’art de diversos continents, des del món antic fins a l’actualitat. En total, l’exposició acull 154 peces del British Museum, que entren en diàleg amb obres contemporànies per fer-nos reflexionar sobre el poder femení i la feminitat, i la seva relació històrica amb ideals com la saviesa, la passió, el desig, la guerra, la justícia o la misericòrdia.

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà