Música i Nit

Els millors locals nocturns i concerts de Barcelona5 bars de culte

L'Entresòl

 • Valoració: 5/5
 • Recomanat

El local aposta per la 'qualité: la decoració és senzilla, mesuradament moderna, amb línies clares i lavabos degudament desinfectats. No li cal res més, perquè la seva personalitat es defineix sobre dos eixos inamovibles: una selecció musical que provoca atacs de priapisme i els millors gintònics de Gràcia, entre ells el senyorial Tanqueray Rangpur, una obra d'art amb llima, infusió de te verd i la mateixa aroma que el clatell d'Ana de Armas.

 1. Planeta, 39, Gràcia, 08012
Informació
Bar Mingus

Bar Mingus

Bar Mingus

 • Valoració: 5/5
 • Recomanat

En una cantonada assolellada de dia i de nit, quan es creuen Comtessa de Sobradiel i Ataülf, a pocs metres del Harlem Jazz Club, hi tiren la canya com a Madrid. Sí, sí, ja sé què fa mal, però és cert. Un estudi científic ho confirma. Les canyes contenen la mesura justa de gas, la cervesa reposa i el cambrer serveix la copa sense que sembli que el persegueix un ramat de búfals.

 1. Ataülf, 6, Gòtic, 08002
Informació
Kasparo

Kasparo

Kasparo

 • Preu: 2/4
 • Recomanat

En aquesta deliciosa terrassa, potser la millor del barri, hi trobareu saboroses tapes i plats del dia. Les seves braves Kasparo fan oposició a estar al top cinc de les millors de la ciutat. I val molt la pena també tastar les croquetes de ceps.

 1. Pl. Vicenç Martorell, 4, El Raval, 08001
Informació
Quimet i Quimet

Quimet i Quimet

Quimet i Quimet

 • Preu: 2/4
 • Recomanat

Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta i ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts.

 1. Poeta Cabanyes, 25, Poble-sec, 08004
Informació
El Jabalí

El Jabalí

El Jabalí

 • Valoració: 4/5
 • Preu: 1/4
 • Recomanat

A la cantonada del carrer Aldana amb la ronda de Sant Pau hi ha una terrassa ampla i acollidora amb un tendal que protegeix la clientela de les inclemències del temps. És la terrassa d'El Jabalí, un dels locals amb més solera del barri de Sant Antoni. L'ensalada russa i les croquetes de pernil són les especialitats de la casa.

 1. Ronda Sant Pau, 15, Eixample Esquerre, 08015
Informació
Més bars de culte

Concerts de clàssica

El blog de música

I can hear music

Per Marta Salicrú

El blog de l'escena gai i lèsbica

Your disco needs you

Per Josep Maria Sarri

Les listes de Time Out


Descobreix-les

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

City links

Global links