Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

A Viva Voz

  • Música
  • Eixample
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
'A Viva Voz'
FOTO: Irene Fernández'A Viva Voz'
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Un local on anar a cantar sense vergonyes milers de cançons (i perruques per fer-ho camuflat).

El primer A Viva Voz es va obrir el 1995, al carrer Rocafort 187. La xarxa s'ha anat expandint amb un segon karaoke del mateix nom a Aribau 103, el més gran. Després en van obrir un tercer a Muntaner 414, amb sales privades, a l'estil japonès per als que volen cantar sols o només amb la seva colla. Ofereixen un repertori de milers de cançons en una quinzena d'idiomes. D'aquí que tan aviat es pugui sentir una balada russa com els Manel o Conchita Wrust. 

De totes maneres, els clàssics indiscutibles són 'Boig per tu' i el 'Myway', encara que passin els anys i la música llatina propulsada per Miami vagi fent forat. Ofereixen perruques i accesoris diversos per fer servir mentre es canta i l'entrada és gratis amb consumició obligatòria (amb el tiquet tens el dret de cantar). 

Els divendres i els dissabtes a la nit, quan hi ha més gent, s'hi poden fer cues per cantar i en cada hora hi ha temps per a només catorze cançons, on els intèrprets poden entonar bé... o tot el contrari. Tenen una vintena de ginebres que poden ajudar a resistir els embats o, directament, per animar-se a agafar el micròfon i contraatacar. 

NO T'HO PERDIS: ELS MILLORS RESTAURANTS DE BARCELONA

Escrit per
Marc Serena

Detalls

Adreça
Aribau, 103
Eixample Esquerre
Barcelona
08036
Transport
M: Diagonal (L3 i L5)
Horaris
De Dl. a dc. de 20 a 3 h. De dj. a dg. de 19 a 3 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà