Ballar swing a Barcelona

Les millors festes, trobades i esdeveniments per als amants del lindy hop, swing jazz, balboa i jump'n'jive

0

Comentaris

comments.add +


FRIDAY'S TANDEM STOMP
El segon divendres de cada mes la Casa València de Gràcia posa a l'abast una selecció de música swing amb DJ convidats i professors que guiaran tothom que s'hi acosti per iniciar-los en aquest ball. 'Begginers' i iniciats gaudiran de bona música i de totes les variacions que el pas 'tandem' té.
De 22.30 a 23.15 h classe de tandem. De 23.15 a 2 h ball social amb DJ
4 € (club BALLASWING i associacions de fora de BCN). 5 € general

BALLA SWING A GRÀCIA
El darrer diumenge de cada mes haureu de canviar el vermut per un ball a la plaça de la Virreina, ja que l'associació Ballaswing trau al carrer els seus DJ amb l'objectiu de convertir aquesta plaça en una 'block-long' que convida a ballar tothom.
De 12 a 14.30 h

Gratuït


RAVE ON

Cada dimecres a la nit a l'Underground, el professor Jordi Cash us explica els secrets per dominar el 'jive'. Recomanable tant per a aquells que vulguin començar a ballar com per a aquells que ja en saben i volen lluir-se.
21.30-22.30 h

5 € amb consumició


LINDY AL PARC
El primer i el tercer diumenge de cada mes la gent del BCNSWING es reuneix a la Glorieta del Parc de la Ciutadella per ballar a ritme de swing i incitar tots els 'domingueros' que estiguin per allà a provar-lo.
Oct-abr de 12-14.30 h/maig-set 18-20.30 h

Gratuït

DIOMENGE SWING
Seven Dance, XaviSwing i SwingManiacs organitzen una festassa cada diumenge al Dio Club (Perill, 10). Dues sales en què podreu gaudir de la música swing amb classes obertes a mans de l'Ariadna Beltran i en Xavier Recuenco.
De 18 a 19 h: 5 € Swing Maniacs /6 € Entrada General
De 19 a 22 h: 6 € Swing Maniacs /7 € Entrada General

MATINS DE SWING AL MNAC
Taller de Músics munten una activitat dedicada als amants del lindy hop, el balboa, el xarleston, el boogie-woogie, el jump'n'jive, el West Coast swing i el shag. El 21 de desembre a la sala oval del MNAC s'organitza un concert de swing amb música en directe amb espai per ballar amb els Doc Scanlons Hot 4 featuring Marc Martin i la jove Big Band del Taller de Músics.
12 h
Gratuït

SWING JAM DE DIMARTS
Atrevits, experts, novells, tots són benvinguts al Swing Maniacs (Església, 4). Tots els dimarts teniu l'oportunitat de submergir-vos en els ritmes més vibrants del swing guiats pels professors de l'escola.
De 20 a 22 h
 
4 € Entrada general. Diferents descomptes per als alumnes de Swing Maniacs i altres escoles

SWING JAM DE DIVENDRES
La Swing Jam de dimarts es trasllada també als divendres, en una sessió en què els professors del Swing Maniacs es posen a l'abast de tothom que vulgui provar o millorar el seu estil de ball. Oberta a alumnes i convidats.
De 22.30 a 1.30 h
4 € Entrada general. Diferents descomptes per als alumnes de Swing Maniacs i altres escoles


Els usuaris diuen

1 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques