El Cicle Cuina 1714 que té lloc el primer dijous de cada mes a El 300 del Born –l'espai gastronòmic que Cerveses Moritz té al Born Centre Cultural– abordarà, el 6 de novembre, una tema que l'ésser humà fa segles que intenta resoldre: la caducitat del producte fresc.
Si ni tan sols els refrigeradors són garantia d'èxit en aquest tema, com s'ho feien els nostres avantpassats de fa 300 anys? La resposta són les nombroses varietats de melmelades, conserves i embotits que omplien els rebosts. Era la solució poder consumir fruita, verdura, peix i carn durant tot l'any.
Actualment, encara hi ha molts elaboradors que mantenen la qualitat d'aquests productes que van sorgir de la necessitat, però que ara són veritables delícies. El biòleg Francesc Murgadas dirigirà aquesta xerrada, donant dades històriques per entendre com era la cuina del 1714 i com es feien aquests productes. A més, ho podreu tastar gràcies al xarcuter olotí Jordi Vilarrasa, que portarà alguns dels seus embotits més singulars.
Cicle Cuina 1714: conserves i embotits
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Preu
- Gratis fins a omplir aforament
- Horaris
- 19 h
Discover Time Out original video