Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

0

Comentaris

comments.add +
1
Half Japanese

Half Japanese

Half Japanese + Me and the Bees

Quaranta anys després de la seva fundació, i tretze anys després de la publicació del seu anterior disc, 'Hello' (2001) el grup creat pels germans Jad i David Fair, pioners de l'estètica DIY i El fil punk i convertits en una de les bandes més influents i referenciades de la història del rock, torna a l'activitat amb 'Overjoyed' (2014) i ens visiten - sense David Fair entre les seves files - per presentar aquest treball sorprenentment accessible on l'agressivitat i el seu carisma proper conviuen en harmonia i que ha produït John Dieterich de Deerhoof.

 1. Almo2bar Bruniquer, 59, Gràcia, 08012
 2. Dg nov 30
Informació
2

Renova la Roba

 • Gratis

Del 10 al 30 de novembre s'organitza una xarxa de 25 punts d'intercanvi de roba a Barcelona. Els intercanvis ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable. L'iniciativa la promouen entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb els suport de l'Ajuntament. Recordeu, La roba ha d'estar neta, sense forats ni taques ni trencada. Consulteu el punt d'intercanvi més proper a casa vostra!

 1. Diversos Espais
 2. Fins a Dg Nov 30
Informació
3
Miniput 2014

Miniput 2014

Miniput 2014

El Miniput és una mostra amb els programes de televisió més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic de l’any. En aquesta 20a edició presenta programes que reflexionen sobre els usos que fem de les noves tecnologies per demostrar que no hi ha bones o males tecnologies en sí mateixes, sinó que tot depèn de l’ús que en fem. Destaca una sessió especial dedicada al 'Soy Cámara'. El programa del CCCB que celebra els seus cinc anys en antena amb un debat il·lustrat sobre la relació televisió-Internet. Hi participaran Lolo Rico, guionista i realitzadora de televisió, directora de 'La Bola de Cristal'; i Andreu Meixide, realitzador i director de programació del BccN, festival especialitzat en noves narratives derivades d’Internet. A banda de poder veure, com cada any, una selecció del millor de la programació de la passada edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference) amb la presència d’algun dels seus protagonistes, tindrà lloc una sessió especial dedicada al Fake televisiu amb la presència de Jordi Évole (Salvados, '23-F'), Miguel Ángel Martín i Manuel Delgado (El Camaleó). La mostra acabarà amb el lliurament dels Premis del II Concurs Transmèdia organitzat pel GAC (Guionistes Associats de Catalunya) i el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

 1. CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Montalegre, 5, El Raval, 08001
 2. Ds Nov 29 - Dg Nov 30
Informació
4

Dido reloaded / Go, Aeneas, Go!

 • Recomanat

L'òpera torna al Lliure amb aquesta producció que ja es va poder veure fa uns mesos a Barcelona i també en altres ciutats. Es tracta d'una revisitació per part de sis creadors actuals (els compositors Xavier Bonfill, Raquel García-Tomás, Joan Magrané i Octavi Rumbau; la dramaturga Cristina Cordero i l'escenògraf Jordi Pérez Solé) d'una de les òperes més destacades del Barroc: 'Dido i Enees' de l'anglès Henry Purcell. La producció és d'Opera de Butxaca i Nova Creació i en els papers principals hi podem trobar les veus d'Anna Alàs, Maria Hinojosa i Joan Ribalta. Els acompanyen només dos instrumentistes: el clarinetista Víctor de la Rosa i la violoncel·lista Célia Torres.

 1. Teatre Lliure: Montjuïc Pg. Santa Madrona, 40-46, Sants-Montjuïc, 08038
 2. Dj Nov 27 - Dg Nov 30
Informació
5
Barcelona Jazz Orquestra / Apolo

Barcelona Jazz Orquestra / Apolo

Jazz & Swing: Barcelona Jazz Orquestra

Un diumenge al mes, la Sala Apolo es vesteix de gala per rebre a la Barcelona Jazz Orquestra. En aquestes sessions, la sala s'impregna d'una atmosfera gairebé màgica que us transportarà a una altra època, on la 'big band' posa música i ritme a una trobada entre amants del jazz de totes les edats i més d'un centenar de ballarins que converteixen el concert en una veritable festa.

 1. Sala Apolo Nou de la Rambla, 113, Poble-sec, 08004
 2. Dg nov 30
Informació
6
Good Bye Lenin!

Good Bye Lenin!

Good Bye Lenin!

Wolfgang Becke. Alemanya, 2003. VOSE. 118'.   Octubre de 1989. La mare de l'Àlex entra en coma. Quan es desperta, passats uns mesos, la seva salut és molt delicada i no pot rebre cap ensurt. Però la seva estimada Alemanya Oriental ja no existeix. El mur ha caigut. Per salvar la seva mare, l’Àlex intentarà fer-li creure que tot segueix igual. Haurà de fer del seu apartament una illa on el règim comunista segueixi viu.

 1. Filmoteca de Catalunya Plaça Salvador Seguí, 1, El Raval, 08001
 2. Ds Nov 29 - Dg Nov 30
Informació
7
Accumulating

Accumulating

SÂLMON: Accumulating

Concepte, coreografia, direcció i interpretació Aimar Pérez Galí. Composició musical ZA! (Papa DuPau & Spazzfrica Ehd).'Accumulating' és una acumulació de so, llum i moviment que proposa un ritual contemporani a cavall entre la cultura de clubbing i el minimalisme coreogràfic. La peça recull dos moments històrics en la dansa i la música de principis del anys 70: el canvi de paradigma cap a la dansa post-moderna amb el col·lectiu de la Judson Dance Theater i els orígens del techno a Detroit. Aquesta coreografia és una revisió dels mètodes compositius d’aquella generació. El treball és el resultat d’una col·laboració d'Aimar Pérez Galí amb ZA! en la composició musical i Cube.bz en el disseny de llums i escènic.

 1. Mercat de les Flors Lleida, 59, Sants-Montjuïc, 08004
 2. Ds Nov 29 - Dg Nov 30
Informació
8

dino

Festival Flux 2014

 • Gratis

Novena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.). Aquest any els autors centrals del festival són Juan Bufill, Kònic THTR i Lydia Zimmermann amb projeccions monogràfiques, col·loquis, amb els autors i l’estrena dels seus autorretrats, obres inèdites encàrrec del festival. A més, presentem la videoinstal·lació silenciosa Flux Mut amb l’obra d’Eugeni Bonet The Perception of Doors i la videoinstal·lació col·lectiva FLUX VideoCapsa, on s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrada per vídeos inèdits d’Albert Alcoz, Pierre Bastien, Juan Gamero, Joan Leandre, Xmarx, Alberto Merino, Victoria Eugenia Mora, Jesús Ramos, Nuno Rebelo i Ana Rodríguez León. I com a acte inaugural el festival compta amb l’actuació de Pere Faura i Iñaki Álvarez amb l’espectacle 'Diari d’accions'.

 1. Arts Santa Mònica La Rambla, 7, Ciutat Vella, 08001
 2. Dj Nov 27 - Dg Nov 30
Informació
9

Diorama: Gala contra la Sida

La festa de les afectivitats i les sexualitats no normatives organitza aquesta gala amb Ari Corrales, Exóticopop, Lázaro Carrasco, Lady Gessmar i moltes més.

 1. Freedonia Lleialtat, 6, El Raval
 2. Dg nov 30
Informació
10
Gènesi. Sebastião Salgado

Gènesi. Sebastião Salgado

Gènesi. Sebastião Salgado

 • Valoració: 3/5

Si fem cas del llibre bíblic del 'Gènesi', al principi, Déu va crear el cel i la terra; i amb set dies ja en va tenir prou per rematar-ho. Una mica més de temps li ha portat al fotògraf brasiler Sebastião Salgado recórrer terres remotes a la recerca del paradís oblidat. Durant vuit anys ha realitzat una trentena de viatges per indrets recòndits, al llarg dels cinc continents, per donar forma a aquest projecte èpic ara convertit en exposició i batejat amb el títol, grandiloqüent, de 'Gènesi'. Salgado proposa un periple per territoris verges nodrits amb flora i fauna salvatges. El fotògraf, convertit en explorador, retrata paisatges de baobabs a Madagascar (2010), rituals místics a Botswana (2008), tortugues gegants i iguanes marines a les Galápagos (2004) o ens descobreix com fan foc a les casetes sobre els arbres a Papua Occidental (2010). Un catàleg, amb més de 200 instantànies en blanc i negre, per l’esplendor de la naturalesa, paisatges i societats que s’han mantingut intactes. El recorregut expositiu pot deixar exhausts els menys intrèpids i tots aquells que aprofiten els documentals de La 2 per fer la migdiada.

 1. CaixaForum Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, La Font de la Guatlla, 08038
 2. Dj Nov 27 - Dg Febr 8
Informació

Més idees pel cap de setmana

Restaurants i bars

Voleu sortir a menjar a fora? A la nostra secció de restaurants i bars trobareu propostes per a totes les butxaques.

Sortir de nit

Sou dels incombustibles? Us oferim les millors propostes de bars i clubs per sortir de nit.

Més coses per fer

Els usuaris diuen

1 comments
Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.