Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

Palo Alto Market

Palo Alto Market estrena les Summer Edition, dues edicions d'estiu amb noves propostes sobre la taula, a més del consolidat 'street market', que aquesta vegada tindrà amb molt de regust de surf, i les parades de 'street food', la música en directe i tallers per a la família. S'estrena la concept gallery, que reunirà un seguit de marques que representen les tendències del moment; en aquesta edició participen Twothirds (presenten la seva col·laboració amb Vans), Equals Equals For All, Elaine Van Ree, Papp Uv i Kupuri, entre d'altres.

Llegir-ne més
Palo Alto Diumenge 5 juliol 2015

Us // Beach + Sun

Els diumenges a la tarda, sobretot a l’estiu, no tenen perquè ser un pou de pena: què millor per passar la ressaca o oblidar que demà potser treballes que anar a remenar culet a la platja? Això és el que us proposen David, Jose, Giuseppe i Óscar, quatre amics RRPP que s’han tret de la màniga aquesta festa setmanal, Us/Beach&Sun. Al ‘chiringuito’ de la Mar Bella, amb una barra de mojitos i una altra de batuts proteínics, taules vip, DJ com Hidroboy o Marco Martini, que punxaran des de pop ‘petardo’ a house comercial, tornaràs a ballar els diumenges a la tarda!

Llegir-ne més
El Chiringuito Buda Beach Fins al Diumenge 27 setembre 2015

Grec 2015: Jove Big Band

Formada l’any 2012 a Blanes, la Jove Big Band ha estat una de les noves incorporacions a l’escena musical que exposa de forma ben clara la regeneració jazzística en que es troba immers el país. Una formació de base associativa amb declarades connotacions socials, artístiques i educatives i amb el llenguatge del jazz com a expressió màxima. Nens petits i grans sentint com a pròpia la tradició d’una cultura musical que va arribar a Catalunya a principis del segle XX i que ells expressen a través d’un espectacle narratiu i musical que precisament exposa la història d’aquest gènere des dels seus inicis fins els nostres dies.

Llegir-ne més
Jamboree Diumenge 5 juliol 2015

Barcelona Harley Days 2015

Arriba la 7a edició del Barcelona Harley Days, una cita pels amants de la marca i de les motos en general. Tres dies d'activitats gratuïtes per a tots els públics en què hi haurà exposicions de models, concerts, proves de motos, rutes guiades, concursos i la emblemàtica desfilada de banderes pels carrers de la ciutat. Els organitzadors esperen la participació d'unes 20.000 motos i un milió de visitants. La principal novetat d'aquest any es el model JD del 1928, restaurat per Fanàtics Motos Històriques, que va ser utilitzat com a part de la flota de la Guàrdia Urbana en motiu de l'Exposició Internacional de Barcelona del 1929.

Llegir-ne més
Fira de Barcelona Diumenge 5 juliol 2015 Gratis

IV Fira de Cerveses Artesanes del Poblenou

Del 3 al 5 de juliol, La Fira del Poblenou de Cerveses, la fira de cervesa artesanal més important de Barcelona, celebra la quarta edició amb més de 35 cerveseries, 10 parades amb menjar, música, activitats infantils, tasts exprés i d’iniciació, trobades amb cervesers… La Fira estarà ubicada en la confluència de la Rambla de Poblenou amb Passeig Calvell, a 100 metres de la platja de Bogatell i estarà oberta divendres de 18 a 24 h; dissabte de 10 a 1 h i diumenge de 10 a 21 h.

Llegir-ne més
Rambla del Poblenou Diumenge 5 juliol 2015

Indisposició general. Assaig sobre la fatiga

Martí Peran, el comissari de l’exposició, reivindica, en la societat de la “hiperactivitat nerviosa”, el dret a estar cansat. Proposa un recorregut per diversos estadis de la fatiga i la mandra a través d’una vintena de projectes artístics, que van del dibuix introspectiu de Sinéad Spelman o el de les 'Therapies' esbojarrades de Nedko Solakov, als enunciats en forma de pancarta de Javier Peñafiel, passant per 'Un mundo basado en la evidencia', de Julia Montilla, una maqueta d’una ciutat construïda amb blísters de diferents psicofàrmacs per allò de la societat dopada, activa a base d’estimulants i antidepressius. Peran es demana com pot representar estèticament l’apologia del tedi, enmig d’un entorn que valora a cop de 'like' i polzes amunt l’acumulació d’experiències sense importar-ne l’interès, i ho aconsegueix. La mostra obre amb 'Sans Histoire' de Mounir Fatmi, una barrera formada per obstacles hípics on es reprodueixen cites de 'L’art de la guerra', de Sun Tzu, un tractat de tàctica i estratègia militar que utilitzen moltes escoles de negocis com a guia per millorar la competitivitat i la gestió de les empreses. A mesura que avanceu per les tres sales que acullen aquesta 'Indisposició general. Assaig sobre la fatiga' sentireu la lletania del vídeo 'Untitled (n’en finit plus)', de João Onofre, o el monòleg dramàtic 'Not I', de Samuel Beckett, on una boca crida reiteradament “tot el que estic explicant no em va passar a mi”.Un escenari que convida a buscar, amb l’objectiu d

Llegir-ne més
Fabra i Coats Fins al Diumenge 30 agost 2015 Gratis

Et vindré a tapar

Direcció: Roger Ribó. Amb: Maite Bassa, Montse Bernad, Blanca Solé.Ella espera. Desespera. No sap que li ha passat al marit des de que va marxar a la guerra. És mort? És viu? On és? Què ha de fer? 'Et vindré a parlar' ens parla del dolor, de la impotència de les dones de la Guerra Civil espanyola a través del viatge que tres d’elles fan el 1940 a la recerca d’en Joan. Ho fa des de la insuportable absència que pateixen per recordar-nos que moltes van morir sense saber, confrontades amb una democràcia que amaga la seva culpa i la seva complicitat sota terra. És bo que el teatre miri aquesta realitat soterrada per la pols del temps i per tant ignorada gairebé per tots els que no ho van viure directa o indirectament. L’espectacle és un treball de creació de la jove companyia Espai en construcció amb un text prou reeixit, unes interpretacions (Maite Bassa, Montse Bernad,  Blanca Solé) molts creïbles i una intel·ligent direcció de Roger Ribó.

Llegir-ne més
La Seca Fins al Diumenge 12 juliol 2015

David Guapo

És un dels humoristes més populars del país. David Guapo és un showman que domina l’art del monòleg, tot i que també té una faceta com a cantant. La seva presència habitual en programes humorístics d’actualitat alimenta el personatge, que actua al Club Capitol.

Llegir-ne més
Club Capitol Fins al Diumenge 26 juliol 2015

Piknic #2: Floorplan aka Robert Hood + Barnt + Weval + Bloody Mary + Guim Lebowski

En aquesta segona edició del Piknic d’enguany el cap de cartell és Floorplan (aka Robert Hood), una bèstia parda del minimal techno de Detroit, fundador del mític grup Underground Resistance juntament amb Mad Mike Banks i Jeff Mills. A banda de la seva música, també és conegut per la seva tasca d’activisme i divulgació social i ètica. El precediran l’alemany Barnt, que edita per segells com Hinge Finger, Cómeme o Magazine i va per lliure pel que fa les seves influències —hip hop, rock alemany...; els joves holandesos Weval (Harm Coolen i Merijn Scholte Albers), barreja de house i trip-hop; l’experimentació de la francesa Bloody Mary i el nostrat Guim Lebowski, que  obrirà foc.

Llegir-ne més
Jardins de Joan Brossa Diumenge 5 juliol 2015

Nan Goldin, I remember your face

Des del seu debut al Nova York dels anys setanta, l'artista nord-americana Nan Goldin ha contribuït a elevar una mica més la fotografia dins la seva categoria d'art. Mitjançant desenes de milers de fotografies, va immortalitzar no només a moltes celebritats del moment, sinó també al seu cercle d'amistats, artistes, amants, bohemis i dandis urbans. La seva obra és vulnerable i sense polir, embellida per una intimitat única creada entre ella i els seus subjectes. De vegades, però, està també marcada per una força autodestructiva que la fotografia mateixa aconsegueix redimir. Goldin no ha preservat mai a ningú en les seves fotografies, ni a ella ni als seus éssers més estimats. Les seves imatges documenten els alts i baixos de la vida d'una manera sense filtrar; en elles, el fet d'immortalitzar a les persones més properes també es converteix en verdaderes declaracions d'amor incondicional.

Llegir-ne més
Institut Francès Diumenge 5 juliol 2015

Comentaris

1 comments
Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.