Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

0

Comentaris

comments.add +
1

©Kerry James Marshall

Kerry James Marshall. Pintura i altres coses

  • Valoració: 4/5

Kerry James Marshall és un artista afroamericà, gairebé inèdit a la pell de brau. Ara exposa una gran retrospectiva al Reina Sofía, de Madrid, i les seves pintures més recents, vídeos, escultures, dibuixos i instaŀlacions, a la Fundació Tàpies, de Barcelona.Cap a la segona meitat de la dècada dels 70 vaig tenir noció, a través de sèries televisives, de l’holocaust jueu, de l’extermini dels indis nord-americans i dels periples dels esclaus africans als Estats Units. Coi, quant de patiment invisibilitzat. (llegir-ne més)

  1. Fundació Antoni Tàpies Aragó, 255, Eixample, 08007
  2. Fins a Dg Oct 26
Informació
2

Niu d'estiu al Museu de la Ciència

  • Gratis

Espai destinat a les famílies amb nens i nenes amb edat compresa màxim fins als 6 anys que té com a objectiu promoure i, sobretot, gaudir de la ciència a través de la descoberta, l'activitat espontània i el joc. Cada sessió té una durada de 30 minuts.

  1. Museu Blau Pl. de Leonardo da Vinci, 4-5, Sant Martí, 08019
  2. Dt Set 2 - Dg Set 14
Informació
3

Viure sota vidre

  • Valoració: 3/5

El teatre de l'austríac Ewald Palmetshofer planteja situacions quotidianes amb un llenguatge dramàtic complex. 'Viure sota vidre' és el retrobament de tres amics (dues dones i un home) que han arribat als 30 sense saber què fer amb els records que els uneixen. Un passat en què van compartir ideals, il·lusions, casa i llit. Tot estava per fer i les primeres ferides no semblava que deixarien cicatriu. Després les cruïlles els van separar, i les cicatrius no van desaparèixer. Sarah Bernardy ha sabut com modular l'aire d'una obra que deixa molta llibertat al director perquè posi els accents sobre el drama o la comèdia, on millor li convingui. La seva combinació és interessant, buscant l'equilibri entre els diferents ritmes i tons que introdueix l'autor, des del més antinatural –gairebé d'assaig poètic– al més naturalista.

  1. Círcol Maldà Pi, 5. Escala dreta, Ciutat Vella, 08002
  2. Dc Set 3 - Dg Set 7
Informació

Més idees pel cap de setmana

Restaurants i bars

Voleu sortir a menjar a fora? A la nostra secció de restaurants i bars trobareu propostes per a totes les butxaques.

Sortir de nit

Sou dels incombustibles? Us oferim les millors propostes de bars i clubs per sortir de nit.

Més coses per fer

Els usuaris diuen

1 comments
Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.