3 M'encanta
Guarda-ho

Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

Big Draw 2016: La festa del dibuix

Amb un llapis a la mà es pot començar una revolució i es pot canviar el món. I pot ser extremadament divertit. Amb un llapis a la mà tot és possible i des del Big Draw, organització benèfica orientada a l’educació artística, i que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix, ho saben. Ho saben, i ho celebren cada any amb Big Draw, la gran festa del dibuix en la qual durant un dia, una sèrie d’artistes, il·lustradors, dissenyadors reconeguts i emergents imparteixen tallers gratis perquè tothom experimenti tot el que es pot fer amb un objecte tan senzill com un llapis. Els participants d’aquesta edició podran dissenyar el seu propi escut personalitzat al taller Logàldica (El Born Centre de Cultura i Memòria), o convertir-se en mileuristes amb un taller impartit per Lluís Bisbe (Mileurismes, al Museu Picasso) en què conjuntament es calcarà un miler de monedes d’un euro per comprovar quin volum fan i quan ocupen. Big Draw proposa també pujar fins al terrat de la basílica de Santa Maria del Mar –de la mà dels il·lustradors Swasky, Maru Godàs i Santi Sallés– per aprendre a dibuixar a mà alçada la panoràmica barcelonina que es veu des de les altures de l’església (el taller es diu Dibuixem el cel) i encara més lluny, fins als núvols, per retratar-los sobre cartolines blaves al Museu Picasso, amb la il·lustradora Joana Cera.

Llegir-ne més
Diversos Espais Diumenge 30 octubre 2016

In-Edit Beefeater 2016: Omega

José Sánchez-Montes, Gervasio Iglesias. Espanya, 2016. 80'.   Documental sobre el disc 'Omega' (1996). Un disc important on el cantaor Enrique Morente canta cançons de Leonard Cohen amb la banda Lagartija Nick. Rock i flamenc, Granada i Manhattan, i l’ombra generosa de Lorca oferint el vistiplau.

Llegir-ne més
Aribau Multicines , Eixample Dijous 27 octubre 2016 - Diumenge 30 octubre 2016

Hostiando a M

Creació, direcció, interpretació: Agnés Mateus. Agnés Mateus ens presenta un espectacle arriscat, amb una alta creativitat, que ens causarà diferents sensacions. En les seves paraules: 'Encara em resulta estrany que entreu i mireu un espectacle des de la vostra cadira. La realitat està dins o fora? Disparar. Disparar per la boca. Disparar amb les mans. Disparar fins a dins del cor.'.

Llegir-ne més
Antic Teatre , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Fins al Diumenge 30 octubre 2016

Festa The Rocky Horror Picture Show

La projecció d'aquesta pel·lícula és de tot menys una sessió de cinema convencional. El públic crida, parla amb els personatges, xiula, tira arròs, balla... Els fans de 'The Rocky Horror Picture Show' es reuneixen aquest cop per Halloween per celebrar una nit dels morts d'allò més divertida.

Llegir-ne més
Almazen , El Raval Diumenge 30 octubre 2016

Connexions 2016: Joan Chamorro Reunion & Rita Payés

Joan Chamorro i Rita Payés són els encarregats de tancara una nova edició del cicle Connexions amb la presentació del seu segon disc conjunt, que té com a principal protagonista la veu i el trombó d’aquesta jove talent provinent de la Sant Andreu Jazz Band. A més de Rita Payés i el quartet habitual de Chamorro amb Ignasi Terraza, Esteve Pi i Andrea Motis, també s’apunten en aquesta festa del jazz alguns convidats especials com són el saxo tenor Enrique Oliver i els guitarristes Josep Traver, Elisabeth Roma i Jaume Llombart.

Llegir-ne més
Sala Apolo , El Poble-sec Diumenge 30 octubre 2016

Barcelona 1902: La urbanització de la Muntanya Pelada

Eusebi  Güell va encarregar la construcció  d’una urbanització privada a l’arquitecte Antoni Gaudí, en una finca rural que havia adquirit l’any 1899 a la part alta de la ciutat, Can Muntaner de Dalt, situada a la zona coneguda com la Muntanya Pelada, al barri de la Salut de l’antic terme municipal de Gràcia. L’Itinerari voreja el  Park Güell i explica el procés de construcció i  formalització de l’urbanització.

Llegir-ne més
MUHBA Park Güell , La Salut Diumenge 30 octubre 2016

Tiburón 2

Jeannot Szwarc. EUA, 1978. VOSE. 116'.   Roy Scheider recupera al seu personatge de cap de policia Brody al poble costaner d'Amity, on apareixerà un nou tauró disposat a sembrar el terror. Simpàtica seqüela amb bons ensurts i un encantador toc d'aventures de sèrie B.

Llegir-ne més
Phenomena , Sagrada Família Diumenge 30 octubre 2016

Solos Bach & Gould

Coreografia: ACME / Albert Quesada. Adaptació: Federica Porello, Mireia de Querol, Petra Söör. Interpretació: Federica Porello, Mireia de Querol.   Albert Quesada experimenta amb les variacions que poden fer dues ballarines sobre la mateixa partitura i, per fer-ho millor, agafa 'Les variacions Goldberg' de Bach però en les versions interpretades pel pianista Glenn Gould, alabades per uns i tractades d'heretgia per altres experts musicals.

Llegir-ne més
Hiroshima , El Poble-sec Diumenge 30 octubre 2016

In-Edit Beefeater 2016: Raving Iran

Susanne Regina Meures. Suïssa, 2016. VOSE. 85'.   La kafkiana proesa de fer música house a l’Iran islàmic. Amoosh i Arash recorren el seu periple infaust entre escenes delirants. Quan el festival suís Street Parade els convida a tocar, l’eufòria esdevé incertesa.

Llegir-ne més
Aribau Multicines , Eixample Diumenge 30 octubre 2016 - Dimecres 2 novembre 2016

Miki Craven + Sinert

De Barcelona —però amb una mescla d'orígens anglesos i alemanys—, Miki Craven és un dels DJ amb més reputació de la nostra terra. Els seus inicis van lligats amb les 'raves' que se celebraven a mitjans dels 90 a la ciutat comtal, però ben aviat el seu talent va despuntar i les millors sales d'Espanya i Alemanya van començar a sol·licitar el seu techno abrasiu. Amant dels sons amb mala llet, el seu estil fosc, macarra i un punt psicòtic, ple de línies de baix seques característiques de la línia alemanya, de seguida va agradar als responsables del segell Tresor, que el van fitxar com a representant a Espanya.

Llegir-ne més
Razzmatazz , El Parc i la Llacuna del Poblenou Diumenge 30 octubre 2016
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

2 comments
Teresa S
Teresa S

M'agrada molt que compartiu les coses que fan a Barcelona, aixins pots triar, moltes gracies

Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.