3 M'encanta
Guarda-ho

Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

All Those Food Market

All Those Food Market tornarà a reunir les propostes de joves artesans, cuiners que estan apostant pel menjar de carrer de qualitat i una mostra de dissenyadors i botigues que oferiran complements molt 'foodies' com davantals, ceràmiques i altres regals per a entusiastes de la cuina.

Llegir-ne més
Universitat de Barcelona , Eixample Fins al Diumenge 11 desembre 2016

Indiana Jones y el templo maldito

Steven Spielberg. EUA, 1984. VOSE. 118'.   Després d'escapar d'un club nocturn de Shanghai, on uns mafiosos van tractar de matar-lo per aconseguir una valuosa estatueta d'un antic emperador, l'intrèpid arqueòleg Indiana Jones abandona la ciutat en una atrotinada avioneta al costat de Willie, la cantant del local del qual ha fugit , i el seu jove ajudant. Després d'un accidentat vol, els tres acaben a l'Índia, on visitaran el palau reial tractant de resoldre el misteri dels nens que han estat raptats d'un petit poblat proper.

Llegir-ne més
Phenomena , Sagrada Família Diumenge 11 desembre 2016

Flor de Nit - El Cabaret

Direcció escènica: Victor Alvaro. Direcció Musical Xavier Torras. Coreografies Bealia Guerra. Amb: Ariadna Suñé, Lluís Canet, Lluís Parera, Marta Capel, Marc Pujol, Gracia Fernández, Joan Vázquez. Músics: Gerard Alonso, Albert Abad, Laura Marin.   Si Dagoll Dagom va poder inspirar-se en la nostàlgia de 'Follies' per al 'Flor de Nit' original, Víctor Álvaro ha pogut trobar en Bob Fosse el referent per a la seva adaptació. ¿'Cabaret'? Això destil·la el cartell. El teló translúcid evoca una altra "fossiana": 'Chicago' a la versió en concert que es va estrenar a Broadway el 1996. Després arriben els moviments marcats per Bealia Guerra i l'homenatge és indefugible. Minimalisme que no sembla del tot una opció estètica. Entre l’estudiada il·luminació de Quico Gutiérrez –en el seu treball recau tota la sofisticació del muntatge–, s’entreveuen senyals d’un voler i no poder. L’esforç no ajuda a definir la proposta dramàtica. Si només tens set intèrprets i un pianista a l’escenari és millor apostar per l’austeritat sense titubejos, sobretot si disposes d’una llum, una coreografia i una partitura que omplen amb la seva qualitat el buit. I hi ha empremta d’autor: la ironia –amb el llenguatge estereotipat del cinema mut– que s’afegeix al drama.

Llegir-ne més
Almeria Teatre , Vila de Gràcia Fins al Diumenge 29 gener 2017

El Flea

Els del Flea Market tornen a la càrrega, que vol dir que s'aproderen del carrer del Portal de Santa Madrona i planten el mercat de segona mà, el lloc on trobar petits tresors amb forma de llibre, disc, roba, complements de moda... però també un espai on admirar individus seleccionant, destriant el gra de la palla.

Llegir-ne més
Carrer Portal de Santa Madrona , El Raval Diumenge 11 desembre 2016

Elektra

Recomanat

Una de les obres més destacades de la producció de Richard Strauss, i alhora una de les més impactants és sens dubte aquesta. Ara torna al Gran Teatre del Liceu, en aquesta producció que firma el cineasta i director teatral Patrice Chéreau, desaparegut l'any 2013. Es tracta d'una coproducció entre diversos teatres europeus de Milà, Helsinki, Berlín i Aix de Provença, i del MET de Nova York. La direcció musical serà de Josep Pons i el repartiment l'encapçalen les veus de Waltraud Meier, Evelyn Herlitzius i Adrianne Peiczonka.

Llegir-ne més
Gran Teatre del Liceu , El Raval Diumenge 11 desembre 2016 - Divendres 23 desembre 2016

Rhümia

Dramatúrgia i direcció: Martí Torres Mayneris. Dir. musical: Pep Pascual. Cia. Rhum i Cia. Si la mort va donar vida a 'Rhum', l’espectacle de, per i per al pallasso ‘Monti’, no és estrany que els seus companys tornin a escena. Ara, amb un espectacle nou amb molta vida per davant. Salut i pallassos!

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Gràcia , Vila de Gràcia Fins al Diumenge 8 gener 2017

Desván Market Raval

Primera edició del Desván Market, una proposta de Felix Lozal i Coco-Concept Deco, la botiga i coworking d'artistes del Raval situada en una nau de 400 metres quadrats que antigament havia acollit la Sociedad Barcelonesa de Fundición. El mercat reunirà el treball de diferents creadors i artesans; entre d'altres trobareu els treballs en ciment de Michael Rorsach, els llums de cartró de Félix Lozal, les catifes dels Hidrauliktiles, les serigrafies de Print Workers Barcelona i les joies de Christian Garcia. La proposta s'acompanyarà de la música dels Overrated Sound System, i d'una mica de vermut.

Llegir-ne més
COCO. Concept Deco & Co , Barcelona Diumenge 11 desembre 2016

Jo Milne. No faig prediccions, sinó excuses

“S'equivoquen els que asseguren que ciència i art són la mateixa cosa i també els que diuen que art i ciència no tenen res a veure. La grandesa de la ciència està en el fet que un científic pot arribar a comprendre sense necessitat d’intuir i la de l’artista en el fet que pot arribar a intuir sense necessitat de comprendre”. Ho defensa el divulgador científic Jorge Wagensberg i la cita serveix per entrar en matèria. Jo Milne s'agafa a la teoria de les cordes com a excusa per crear. Des de l’especulació, però aferrada a preceptes científics, plasma l’aspecte de cordes vibrants, filaments embullats i eixams que ressonen en múltiples universos. No fa prediccions, però ensenya possibles veritats geomètriques que transporten a altres dimensions. Costa entrar en un jardí com aquest, el plantejament és dens i el títol de la mostra no hi ajuda, però val la pena fer l’esforç, superar la por de conceptes d’astrofísica i deixar-se endur pel plaer estètic. Milne intueix i sense necessitat de comprendre invoca l’invisible en belles escultures que dansen sobre cosmologies imaginades.

Llegir-ne més
Espai VolART-Fundació Vila Casas , Eixample Fins al Diumenge 18 desembre 2016
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

2 comments
Teresa S
Teresa S

M'agrada molt que compartiu les coses que fan a Barcelona, aixins pots triar, moltes gracies

Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.