Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

0

Comments

Add +
1

© Adrià Goula

Obrim el mirador del CCCB

 • Gratis

El CCCB aquest any fa 20 anys i, per celebrar-ho, organitza 20 accions. Entre elles l’obertura, el primer diumenge de cada mes, d'11 a 20 h, del Mirador situat a la cinquena planta del CCCB. A través de la façana de vidre es pot contemplar Barcelona des d’una perspectiva poc usual: el mar, el Barri Gòtic i la Ciutat Vella, Montjuïc, el Tibidabo i la torre Collserola.

 1. CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Montalegre, 5, El Raval, 08001
 2. Dg Ag 3 - Dg Des 7
Informació
2

La ruta dels cementiris: Poblenou

 • Gratis

Els cementiris duen sempre una càrrega tràgica, però també poden ser llibres d'història oberts, gràcies als personatges enterrats, o també belles obres arquitectòniques o escultòriques amb les peces dels mausoleus. Teniu l'oportunitat de conèixer aquesta faceta dels cementiris amb les rutes que tenen preparades pel cementiri monumental de Poblenou (1r i 3r diumenge de mes).

 1. Cementiri de Poblenou Av. Icària, s/n, Sant Martí, 08005
 2. Dg Ag 3 - Dg Ag 17
Informació
3
Molt soroll per res

Molt soroll per res © Xavier Gil

Molt soroll per res

 • Valoració: 4/5
 • Recomanat
 • Gratis

Autor: William Shakespeare. Versió i direcció: Israel Solà. Traducció: Salvador Oliva. Amb: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Ferran Herrera, Ariadna Matas, Santi Monreal. Ricard Sadurní.El sostre de l'amfiteatre temporal de Parking Shakespeare al Parc de l'Estació del Nord segueix el seu lent camí de perfecció. La cúpula de til·lers dibuixa ja un perfecte òcul central. L'espiral de ceràmica també segueix el seu camí a la perdició. I entre el cel i la terra la tossuda tasca d'una companyia que a l'estiu es dedica amb entusiasme a la versió més pura de l'ofici teatral. Utilleria mínima, res per amplificar la veu –un escenari sense acústica és un mur sord– i enormes ganes per fer de Shakespeare un autor popular capaç d'aturar el camí de qualsevol passejant. Si tinguessin totes les facilitats això seria Shakespeare in the Park i l'Estació del Nord Central Park. Sense totes elles –aquesta és la prodigiosa realitat– el que hi ha és una bona feina per adaptar l'autor a les circumstàncies, un sisè sentit actoral cada vegada més depurat per controlar millor l'especificitat de l'espai i l'audiència, un gust per la senzillesa i la proximitat, i un gran plaer pel joc teatral. Com els directors són figures canviants (Israel Solà per a aquest nou 'Molt soroll per res'), cal pensar que els mèrits que els identifiquen estan permanentment instal·lats en els membres de la companyia, ara també entrenats en els se

 1. Parc de l'Estació del Nord Parc de l'Estació del Nord, 08013
 2. Dv Ag 1 - Dg Ag 3
Informació
4

Mas i Mas Festival 2014: Beatrice Jiménez + Marc Pujol + Ricardo Estrada

Tres recitals breus, de trenta minuts cadascun conformen la proposta del Museu d'Història de Barcelona. El protagonitzen una soprano, un baix i un pianista acompanyant. Plegats interpretaran duos i àries d'òperes de compositors com Puccini, Pergolesi, Gounod, Mozart i Arrieta, entre d'altres.

 1. MUHBA Museu d'Història de Barcelona Pl. del Rei, Ciutat Vella, 08002
 2. 03 Ag 2014
Informació
5

Mac, cartellista

 • Gratis

Macario Gómez Quibus és, des del 1955, Mac, un dels millors cartellistes de cinema. La Filmoteca de Catalunya disposa del fons Mac, que conté més de 500 cartells. En presenten una selecció.

 1. Filmoteca de Catalunya Plaça Salvador Seguí, 1, El Raval, 08001
 2. Dv Ag 1 - Dg Set 14
Informació
6

Sundayzz. Wilde: Tube & Berger + Sierra Sam Live + DIA + Daniel Wilde + Acid Washed

Patricia Wilde és el cap pensant que va fundar el 2002 l'agència de contractació d'artistes Wilde. Abans, entre 1996 i 1999, va ser la responsable d'esdeveniments del segell Cocoon, per recalar més tard al club Monza de Frankfurt, on va fer amistat amb Philipp Jung i Patrick Bodmer, coneguts com MANDY, que li van pregar que els representés, signant així el primer contracte de Wilde. A partir d'aquí les coses van anar de pressa. Per aquesta nit de Sundayzz, Wilde ha preparat una nit amb una increïble selecció d'artistes que inclou Tube & Berger, Serra Sam en directe, DIA, Daniel Wilde i Acid Washed.

 1. Razzmatazz Almogàvers, 122, Sant Martí, 08018
 2. 10 Ag 2014
Informació
7

L'herència immaterial

 • Valoració: 4/5

Sabeu allò de 'tothom es creu capaç de ser entrenador del Barça'? Doncs a mi em passa el mateix amb les exposicions del MACBA. Ara hi mostren la primera d’una trilogia on es repassen les obres de la col·lecció del museu pertanyents al període de la dècada del 1980. I el meu interior crida, mentre recorre les sales: “No! Marcatge a l’home, res de defensa zonal!”, “Kippenberger davanter? Millor lateral!”... “Aquest Valldosera està encara molt verd, millor cedir-lo una altra temporada”, etc.Ai, els 80, època de desencís. Ni Kennedy ni Joan XXIII, ara Reagan, Joan Pau II i punks. I aquí, mort el Merma, el naixement de les institucions artístiques i culturals. El creador passarà de criticar el sistema a no moure un dit sense subvenció... Però el MACBA ho veu d’una altra manera. La col·lecció és la pàtria, una pàtria 'kleenex', per sort, que serveix de revisió torracollons de la història, una història amb rerefons revolucionari, on el lumpen es defensa a cop de 'bakalao' i rock basc, fanzins i apropiacionisme.Articulada al voltant de tòpics com 'el sagrat i el popular', 'el cos i el seu revers', les obres basteixen discursos. Un pot llegir-los o no. I el resultat canvia. Carlos Pazos i la seva instal·lació poden ser una pila de referents, o un drama semiòtic encobert, i unes fotografies d’Humberto Rivas al transvestit Violeta la Burra, una violentació de la normativitat del cos social.El meu entrenador intern prefereix somiar i no llegir fullets ni carteŀles –el crític sí que ho fa

 1. Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona Plaça dels Àngels, 1, El Raval, 08001
 2. Dv Ag 1 - Dl Juny 1
Informació
8

Piknic #10: Flying Circus

La gent de Flying Circus la muntarà grossa al primer Piknic d’agost. Una de les estrelles serà M.A.N.DY. (20 h), àlies que simbolitza la unió de Philipp Jung i Patrick Bodmer. Abans sera el torn de Lee Burridge (18 h), un DJ i productor natural de Dorset que va contribuir a llançar l'escena club underground a Hong Kong durant la dècada dels 90, i encara que actualment punxa en clubs arreu del món és considerat l'antítesi del DJ modern i súper estrella.

 1. Jardins de Joan Brossa Av. Miramar-Pl. de la Sardana
 2. 03 Ag 2014
Informació
9

El crepúsculo de los dioses

Billy Wilder. EUA,1950. VOSE. 110'. Una mirada àcida i despietada sobre el món del cinema que evoca l’ocàs dels grans déus del Hollywood del cinema mut, encarnat en la presència quasi autobiogràfica de Gloria Swanson i Erich von Stroheim, i les no menys significatives interpretacions –fent d’ells mateixos– de Cecil B. DeMille i Buster Keaton.

 1. Filmoteca de Catalunya Plaça Salvador Seguí, 1, El Raval, 08001
 2. Dv Ag 1 - Dt Ag 5
Informació
10
Tots volem el millor per a ella

Tots volem el millor per a ella

Cinema a la fresca 2014: Tots volem el millor per a ella

 • Gratis

Mar Coll. Espanya, 2013. 97'.   Nora Navas és una dona acomodada de la zona alta de la ciutat. Ella només vol recuperar la il·lusió després d’un accident desafortunat. Vol sentir-se lliure de nou, sense adonar-se que la llibertat també té les seves pròpiesconseqüències. Senzilla però detallista, Mar Coll ens torna a sorprendre després del seu primer film 'Tres dies amb la família' revelant-se com una necessitat per al cinema espanyol actual.

 1. Platja de Sant Sebastià Passeig de Joan de Borbó, s/n, Ciutat Vella
 2. 03 Ag 2014
Informació

Més idees pel cap de setmana

Restaurants i bars

Voleu sortir a menjar a fora? A la nostra secció de restaurants i bars trobareu propostes per a totes les butxaques.

Sortir de nit

Sou dels incombustibles? Us oferim les millors propostes de bars i clubs per sortir de nit.

Més coses per fer

Els usuaris diuen

1 comments
Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.