4 M'encanta
Guarda-ho

Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

Don Juan. Memòria amarga de mi

Text: Miquel Gallardo i Paco Bernal (a partir de textos de Tirso de Molina, José Zorrilla, Molière i Josep Palau i Fabre). Direcció: María Castillo. Interpretació: Miquel Gallardo.   La compañía Pelmànec fa una revisió d'aquest mite del teatre español i de la literatura universal, que transporta al personatge de Don Joan a enfrontar-se, alhora que a reprensentar-se, a ell mateix. Un thriller clàssic-iconoclasta que ens reverteix en via directe a una realitat actual: cada vegada vivim més, cada vegada envellim més i, en conseqüència, cada vegada som més dependents. I aquesta és la gran paradoxa d’aquesta revisió del Don Joan: el personatge símbol de la individualitat absoluta, vell i desvalgut, en mans d’un jove fraile desconeixedor dels plaers de la vida. El titella en mans del seu manipulador; el manipulador en mans del seu titella. Aquesta barreja explosiva desemboca en una lluita interna d’ambdós que arrossega a la resta dels personatges i als espectadors en una impressionant espiral d’emocions i sentiments.

Llegir-ne més
Teatre La Vilella , El Poble-sec Dijous 26 gener 2017 - Diumenge 29 gener 2017

Flor de Nit - El Cabaret

Direcció escènica: Victor Alvaro. Direcció Musical Xavier Torras. Coreografies Bealia Guerra. Amb: Ariadna Suñé, Lluís Canet, Lluís Parera, Marta Capel, Marc Pujol, Gracia Fernández, Joan Vázquez. Músics: Gerard Alonso, Albert Abad, Laura Marin.   Si Dagoll Dagom va poder inspirar-se en la nostàlgia de 'Follies' per al 'Flor de Nit' original, Víctor Álvaro ha pogut trobar en Bob Fosse el referent per a la seva adaptació. ¿'Cabaret'? Això destil·la el cartell. El teló translúcid evoca una altra "fossiana": 'Chicago' a la versió en concert que es va estrenar a Broadway el 1996. Després arriben els moviments marcats per Bealia Guerra i l'homenatge és indefugible. Minimalisme que no sembla del tot una opció estètica. Entre l’estudiada il·luminació de Quico Gutiérrez –en el seu treball recau tota la sofisticació del muntatge–, s’entreveuen senyals d’un voler i no poder. L’esforç no ajuda a definir la proposta dramàtica. Si només tens set intèrprets i un pianista a l’escenari és millor apostar per l’austeritat sense titubejos, sobretot si disposes d’una llum, una coreografia i una partitura que omplen amb la seva qualitat el buit. I hi ha empremta d’autor: la ironia –amb el llenguatge estereotipat del cinema mut– que s’afegeix al drama.

Llegir-ne més
Almeria Teatre , Vila de Gràcia Dimecres 25 gener 2017 - Diumenge 29 gener 2017

Òpera for kids

Una idea d'Axa Guarch. Dir. Edu Pericas. Amb Gemma Martínez, Anna Belén Gómez, Albert Gràcia i Ulises Ordúñez.Un espectacle lúdic i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l'òpera. Aquí hi ha tastets de 'La traviata', 'Carmen', 'Tosca', 'La Flauta Màgica', 'Madame Butterfly'... Espectacle recomanat a partir de 6 anys.

Reserva ara Llegir-ne més
Teatre Borràs , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Diumenge 29 gener 2017

Werther

Recomanat

Un dels grans títols de Jules Massenet torna a l'escenari del Gran Teatre del Liceu, després d'un quart de segle d'absència. Serà en una producció que firma Willy Decker. De la part musical se n'ocupa Alain Altinoglu. El cor i l'orquestra seran els del teatre, i entre els solistes principals hi trobem noms de primer nivell com Piotr Beczala, Josep Bros, Joan Martín-Royo, Anna Caterina Antonacci o Nora Gubisch.

Llegir-ne més
Gran Teatre del Liceu , El Raval Fins al Dissabte 4 febrer 2017

Moby Dick, un viatge pel teatre

Dramatúrgia Marc Artigau. Direcció: Juan Carlos Martel Bayod. Imatges i espai escènic: Frederic Amat. Cia. La Kompanyia Lliure.Tercera temporada del viatge per encalçar Moby Dick, la balena blanca imaginada pel novel·lista nord-americà Herman Melville. Recorrerem els espais més secrets del teatre de Montjuïc seguint els mariners que van buscant Moby Dick. Una aventura insòlita per paratges concebuts i dissenyats per l’artista Frederic Amat, un viatge que uneix la navegació i el teatre i que necessita uns espectadors ben desperts. Un espectacle molt especial per als més petits, amb un aforament de només 30 espectadors per funció! Espectacle recomanat de 6 a 12 anys.

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Montjuïc , El Poble-sec Dissabte 28 gener 2017 - Diumenge 12 febrer 2017
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

2 comments
Teresa S
Teresa S

M'agrada molt que compartiu les coses que fan a Barcelona, aixins pots triar, moltes gracies

Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.