Coses per fer a Barcelona el diumenge

Les millors propostes d'oci per tancar el cap de setmana

0

Comments

Add +
1

Brunch Electronik Barcelona

 • Recomanat

Després de l’èxit de l’estrena, amb les entrades esgotades, torna el Brunch Electronik al CCCB. Serà una nou diumenge ‘family friendly’ on, des del més petit al més gran, trobi diverses activitats per divertir-se i aprendre, i sempre amb la possibilitat de gaudir d’un brunch de Woki Organic Market. La música segueix sent la gran protagonista. La tarda l’obrirà la jove DJ francesa Morgan Hammer. Una autèntica revelació en el món de l’electrònica que combina a la perfecció estructures del techno europeu amb els sons més frescos de l’escena americana. El seguirà el seu compatriota Danton Eeprom, un francès establert a Londres que us mantindrà en suspens barrejant electrònica i rock. Passat l’equador de la tarda, pujaran a l’escenari els Cracy P Soundsystem, el grup més veterà d’aquest brunch, amb més de 15 anys de trajectòria ompliran la tarda de funk, deep house i el disco més elegant. La cirereta del pastís ​​la posarà Matías Aguayo. El xilè més internacional cremarà la pista de ball amb les seves mescles implacables de house, swing, italo disco, cúmbia, techno i champeta colombiana.

 1. CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Montalegre, 5, El Raval, 08001
 2. 20 Abr 2014
Informació
2

El bosque del luto

Naomi Kawase. Japó, 2007. VOSE. 97'.Indagació sobre el dolor de la pèrdua a partir de les vivències d’un home gran que viu en una residència i de les d’una de les joves cuidadores que l’acompanyen. Naomi Kawase aconsegueix transmetre les emocions que viuen els personatges prescindint de la seva història. Els sentiments, els records o els motius que guien els seus actes s’expressen a través de l’experiència que proporcionen les imatges com a presència o ocultació del que ha estat.

 1. Filmoteca de Catalunya Plaça Salvador Seguí, 1, El Raval, 08001
 2. 20 Abr 2014
Informació
3

A casa (Kabul)

 • Valoració: 5/5
 • Recomanat

De: Tony Kushner. Dir: Mario Gas. Amb: Vicky Peña.Vicky Peña és una de les gran actrius catalanes. I, probablement la més completa. I si a una actriu com ella li dones un text com el del nord-americà Tony Kushner el resultat no pot ser, i en conseqüència és, immillorable. 'A casa' és el monòleg d’una dona britànica, el 1998. Una conversa que alguns podran recordar perquè formava part de l’espectacle 'Homebody/Kabul' que van veure al Romea el 2008 en castellà,  però que funciona de manera autònoma. Qui és aquesta dona a la cinquantena que parla i parla? Una dona confusa, com tots, interessada en l’Afganistan, que ha llegit tot el publicat sobre un dels països més pobres del món i una dona necessitada d’amor que, òbviament, no troba en la indiferència del seu marit. Ella comparteix amb el públic les dades d’una guia una mica antiquada sobre Kabul i detalls de la seva vida... espantosa. O no. El text de Kushner és com una arbre. El tronc central sembla que vulgui parlar-nos del món afganès, però constantment es ramifica per tornar a la branca principal. Un text, doncs, ple d’interrupcions, de canvis de sentit, de canvis d’emoció que han de fluir amb la impressió d'algú que parla de manera col·loquial, si bé tot està perfectament lligat per mantenir-nos atents. Kushner reflexiona sobre l’esser humà sense pontificar. Al contrari. Vivim la confusió i els contraris es manifesten. L’amor ho pot salvar tot. O destruir-ho tot. La guerra, la violència. Abans, ara, i sempre. Vicky Peña h

 1. Teatre Lliure: Montjuïc Pg. Santa Madrona, 40-46, Sants-Montjuïc, 08038
 2. Ds Abr 19 - Dg Abr 20
Informació
4

Rocket 003: Derrick Carter + Onno + Dia + Robbie Akbal

Nascut i crescut en els suburbis de Chicago, Derrick Carter es va interessar per la música quan als 16 anys l'escena del house de la seva ciutat natal estava en plena ebullició. Les seves sessions tenen les seves arrels en el house, però s'aprofita també d'altres estils més allunyats de la pista de ball com l'old-school disco, el soul, el jazz, o el simplement qualsevol tema que li hagi agradat. El DJ és l'estrella de la tercera edició d’aquesta sessió sorgida de la ment dels creadors de les festes Werk It i Wip.

 1. Sotavento Passeig Marítim, 38, Barceloneta
 2. 20 Abr 2014
Informació
5

Motis-Chamorro & Friends

El quintet de Joan Chamorro i Andrea Motis, una de les formacions més consolidades i sol·licitades del país, es manté fidel en les seves sessions dominicals al Jamboree on convida a un amic a compartir el seu repertori i la passió que senten per la música que els uneix: el jazz. En aquesta ocasió el músic convidat és el trombonista valencià Toni Belenguer.

 1. Jamboree Pl. Reial, 17, Ciutat Vella, 08002
 2. 20 Abr 2014
Informació
6

Krypton: 1er aniversari

 • Recomanat
 • Gratis

Els nois de la Krypton celebren en plena Setmana Santa el seu primer aniversari. Ho faran amb la festa del tot consolidada i ben instal·lada a la sala Plataforma. Prepareu-vos per una sessió de 10 hores amb una bona col·lecció de DJ: Pinderelle, Bazara Lemur, Muerta Sánchez, Albertoto, Hidroboy i Hazcaso. La nit estarà dedicada al superherois, així que vestiu les vostres millors malles.

 1. Plataforma Nou de la Rambla, 145, Sants-Montjuïc
 2. 20 Abr 2014
Informació
7

©La Caixeta Fotogràfica

25%. Catalonia at Venice

 • Valoració: 4/5

Quan en vaig sentir parlar per primera vegada, vaig arrufar el nas. Vuit persones en situació d’atur trien un objecte de la seva quotidianitat i una obra de la col·lecció permanent del MACBA. El procés és fotografiat per Francesc Torres, l’ideòleg de tot plegat, que se cenyeix a l’entorn domèstic dels aturats. Quan entren al MACBA, la cineasta Mercedes Álvarez filma aquesta incursió. Després, es mostra tot plegat: explicacions, fotos dels aturats, obra pròpia i obra del museu, i la filmació. Un rere l’altre.I per què '25%'? Doncs perquè és el percentatge d’aturats que hi ha a casa nostra. “Ja hi som. Una altra vegada l’explotació de la denúncia social, l’experiment amb desafavorits com a reivindicació artística”, em deia. Però, esclar, no oblidem que al darrere de tot plegat hi ha el Francesc Torres, històric del conceptual i home de gust exquisit, menys aspre que Muntadas i més incisiu que l’Eugènia Balcells...La 'finesse' conceptual és extraordinària: posa en paraŀlel conceptes com mercat laboral i mercat de l’art, valor d’ocupació i valor artístic, o valor d’ús i valor de canvi. Fixem-nos-hi, ho monetitzem tot, fins i tot els afectes. I aquesta mostra, emparada en un fred percentatge, mostra el rerefons humà. Vuit persones ens expliquen la seva situació personal, amb la qual ens podem identificar. Escullen una obra del museu des de la mateixa perspectiva que han escollit una obra del seu entorn íntim, per raons estrictament personals i no quantificables. Art més enllà de t

 1. Virreina Centre de la Imatge La Rambla, 99, El Raval, 08001
 2. Fins a Dg Jul 27
Informació
8

Robert Lamart + Omar León

Torna Robert Lamart al Moog i ho fa amb la millor de les targes de visita. L'avalen deu anys de residencia a Florida 135, que es diu aviat, i un currículum musical amb el que pot presumir d'haver recorregut bona part dels gèneres musicals: pop, techno-pop, rock sinistre… i fins i tot l'indie. Ara ja fa temps que vola pel seu compte, convertit en un reconegut DJ dels que trepitgen fort i segur, com no podia ser d’altre manera venint d’on ve.

 1. Moog Arc del Teatre, 3, El Raval, 08001
 2. Fins a Ds Abr 19
Informació
9

Somoslas: Molt Riquet (live & DJ) + Äadrik Synth + Ferdiyei

La festa gai indie del DJ Ferdiyei torna a la sala petita de l'Apolo aprofitant que demà és festa. La sessió d'aquesta nit comptarà amb l'actuació de Molt Riquet, un grup format per dos andalusos establerts a Barcelona que ofereixen un xou on barregen la seva passió per la música i l'espectacle. Vestits amb unes característiques malles interpreten temes electrònics amb títols tan particulars com ara 'Disco Ojete'.

 1. La [2] de l'Apolo Nou de la Rambla, 111, Poble-sec, 08004
 2. 20 Abr 2014
Informació
10
Laura Freijo, la pensapoadora

Laura Freijo, la pensapoadora

Soy lo que estás buscando

Recital i monòleg gamberro de la poeta i ‘xougirl’ Laura Freijo on la protagonista despulla la seva ànima alhora que repassa la seva trajectòria sentimental des d'una perspectiva lèsbica i de manera irònica.

 1. Teatre Gaudí Barcelona Sant Antoni Maria Claret, 120, Sagrada Família, 08025
 2. Ds Abr 19 - Dg Abr 20
Informació

Més idees pel cap de setmana

Restaurants i bars

Voleu sortir a menjar a fora? A la nostra secció de restaurants i bars trobareu propostes per a totes les butxaques.

Sortir de nit

Sou dels incombustibles? Us oferim les millors propostes de bars i clubs per sortir de nit.

Més coses per fer

Els usuaris diuen

1 comments
Carolina
Carolina

Mencanta la seleccio.mirant-la en el mobil s'agrairia afegir l'hora d'entrada per saber sí corro a aixecar-me del Llit.