Els 10 millors plans per a la setmana

Us proposem activitats d'oci i cultura per a tots els gustos i butxaques

0

Comments

Add +
1
Fira per la Terra

Fira per la Terra

19a Fira per la Terra

 • Gratis

Nova edició de la Fira per la Terra - Mercat de la Terra, que es torna a celebrar entre el Parc de la Ciutadella i el Passeig Lluís Companys els 26 i 27 d'abril. Dues jornades dedicades a l'agricultura local, de proximitat, respectuosa amb la terra i les persones. Una trobada on hi participen més de 300 artesans i més de 100 associacions i ONG's que ens volen cridar l'atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar maneres de comportament respectuoses, cooperatives i  solidàries.

 1. Parc de la Ciutadella Pg. Lluís Companys, 2, Ciutat Vella, 08018
 2. Ds Abr 26 - Dg Abr 27
Informació
2

Allan Kaprow. Altres maneres

'Allan Kaprow. Altres maneres' és l’exposició que la Fundació Antoni Tàpies dedica a Allan Kaprow (Atlantic City, Nova Jersey, 1927 – Encinitas, Califòrnia, 2006). La mostra recupera una part dels temes en què aquest artista va treballar durant la seva carrera. Mitjançant una sèrie de happenings i activitats (que és el nom que donarà als happenings a partir de finals de la dècada de 1960, quan el seu treball esdevé més íntim), reivindica la seva vigència contemporània.

 1. Fundació Antoni Tàpies Aragó, 255, Eixample, 08007
 2. Dj Abr 24 - Dv Maig 30
Informació
3

Handmade Festival Barcelona

Handmade Festival Barcelona és un nou saló que ocuparà durant tres dies la Plaça de l'Univers del recinte de Montjuïc. Una Fira que reunirà les últimes novetats de la comunitat 'handmade' en les àrees del fil, el paper, la cuina i el bricolatge, així com un ampli programa d'activitats i tallers, amb creacions d'una selecció de 60 artistes i dissenyadors europeus, gràcies a un acord de col·laboració amb DaWanda, la plataforma digital internacional líder en aquest sector.

 1. Fira de Barcelona Av. Reina Maria Cristina, s/n, Sants-Montjuïc
 2. Dv Abr 25 - Dg Abr 27
Informació
4
Mercat de les Flors

Mercat de les Flors

Secció irregular: Carta blanca a Luz Broto + Cap a una estètica de la bona voluntat + Sense títol

Setena sessió de la Secció irregular del Mercat de les Flors amb tres peces de tres autors diferents. 'Carta blanca a Luz Broto', de Luz Broto, artista que prové de les arts visuals però que treballa sovint en la seva obra amb la presència, l’espai i la disposició dels cossos d’una manera que sembla apel·lar unes vegades al teatre i d’altres a la coreografia; 'Cap a una estètica de la bona voluntat', d'Amaranta Velarde, una peça que s’inspira en el futur imaginat per Houllebeq en el llibre 'Les partícules elementals' i 'Sense títol', d'Evol, peça audiovisual per altaveus, estroboscopis i pintura fotoluminescent que juga amb les dualitats visible/inivisible, audible/inaudible, contracció/expansió.

 1. Mercat de les Flors Lleida, 59, Sants-Montjuïc, 08004
 2. 25 Abr 2014
Informació
5

Passejada amb barret

10a passejada amb barret

 • Gratis

La passejada amb barret és un esdeveniment cultural popular que convida tothom que vulgui a passejar-se amb barret. És una manera de donar la benvinguda a la primavera amb un barret. Ja sigui nou, antic o usat. Organitzat per les capelleres barcelonines Nina Pawlowsky i Cristina de Prada, l'esdeveniment està inspirat en el concepte americà de l''Easter Parade', popular a la ciutat de Nova York, on tradicionalment el diumenge de pasqua es tanca al trànsit un tram de la famosa cinquena avinguda perquè la gent surti a passejar amb barret. A Barcelona la passejada amb Barret comença a les 12 del migdia a Rambla de Catalunya amb Diagonal, on és l'escultura de la Girafa Coqueta i aquest any finalitzarà a la Plaça Universitat on es celebrarà el desè aniversari.

 1. Avinguda Diagonal/Rambla Catalunya Diagonal/Rambla Catalunya, Eixample
 2. 27 Abr 2014
Informació
6
Keziah Jones

Keziah Jones © Kelechi Amadi

Round About Midnight: Keziah Jones

Keziah Jones és una bomba en directe. El seu estil musical és conegut com Blufunk i compta amb una actitud punk-funk barrejada amb ritmes yoruba, rock and roll i blues. Nascut entre els guetos i els gratacels de Lagos, Nigèria, Keziah Jones representa un africà universal que torna, després de cinc anys de Nigerian Wood, amb un nou projecte personal i polític, Afronewave. Ara canta sobre l'Àfrica moderna i els seus moviments urbans i es mostra satíric amb els poders, la política i la màgia, la immigració, els refugiats, l'exili o la relació entre els hemisferis nord i sud, que té com a font d'inspiració.

 1. Coliseum Gran Via, 595, Eixample, 08007
 2. 25 Abr 2014
Informació
7

Nitsa Club: George Fitzgerald + Locked Groove + DJ Fra

El productor londinenc George Fitzgerald és un DJ que busca el seu lloc al món a força de sessions a mig camí entre el techno i el dubstep passant pel house o garatge. Tot arrebossat de foscor, nocturnitat i traïdoria.

 1. Sala Apolo Nou de la Rambla, 113, Poble-sec, 08004
 2. 26 Abr 2014
Informació


Els usuaris diuen

1 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les nostres recomanacions diàries.