Els 10 millors plans per a la setmana

Us proposem activitats d'oci i cultura per a tots els gustos i butxaques

0

Comentaris

comments.add +
1

Festa Major de Sants

Una tria de les activitats més destacades per gaudir de les festes del barri que posen la cirereta a l'agost

2

Sopars amb estrelles

L’Observatori Fabra esdevé escenari un any més d’una proposta singular que combina l’activitat gastronòmica amb la científica. Nits d'estiu de ciència, astronomia i gastronomia en un dels miradors més excepcionals de la ciutat. La vetllada s'inicia amb una proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa a les 21 h. Despés del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb preguntes del públic. A continuació es visita el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.

 1. Observatori Fabra Camí de l'Observatori, s/n, Sarrià-Sant Gervasi, 08035
 2. Ds Ag 30 - Ds Oct 11
Informació
3

Per sobre de totes les coses

 • Valoració: 3/5

De: Damon Intrabartolo i Jon Hartmere. Adaptación: Marc Gómez. Dir: Daniel Anglès. Con: Jan Forrellat, Marc Flynn, Anna Herebia, Iskra Bocanegra, Marc Gómez, Miguel Ángel Sánchez. Las aventuras musicales del Teatro Gaudí son osadas. La última es la versión catalana de la ópera pop 'Bare' que triunfó en California y Nueva York. Veinte intérpretes y cuatro músicos llenan el escenario central de la sala para defender una historia de amor entre dos homosexuales adolescentes en un colegio religioso hacia 1991 siguiendo el ideal romántico de Romeo y Julieta. Un relato que sólo puede funcionar con un conjunto homogéneo que potencie las adolescentes emociones de los protagonistas. A fe que lo consiguen. La vocalización es buena y hay unos cuantos números magníficos, como la aparición de la virgen, o la conversación de Peter con su madre. Daniel Anglès ha dirigido con ingenio esta nueva hornada de actores y actrices cantantes con resultados esperanzadores. Si quieren disfrutar con un musical bajen al Gaudí.

 1. Teatre Gaudí Barcelona Sant Antoni Maria Claret, 120, Sagrada Família, 08025
 2. Sá Ag 30 - Do Ag 31
Informació
4
Red Hook Crit Barcelona

Red Hook Crit Barcelona © Brazo de Hierro

Red Hook Crit Barcelona 2014

Red Hook Criterium és una cursa ciclista nascuda fa set anys als carrers de Brooklyn que va debutar a Barcelona el 2013. Ara torna a passar per la ciutat en la segona etapa del Red Hook Criterium Championship Series 2014. La primera es va celebrar el passat mes de març a Brooklyn i la tercera tindrà lloc l'11 d'octubre a Milà. A Barcelona la cita és al Fòrum, on veurem una espectacular cursa on els ciclistes fan múltiples voltes a un circuit curt i tècnic amb bicicletes de pista especialitzades per fer-se un lloc al pòdium. Les dues principals novetats d'aquesta edició és que hi haurà també un Red Hook femení i una cursa de running de 5 quilòmetres que passarà pel mateix circuit ciclista. Les inscripcions estan obertes de l'1 al 29 d'agost a la web de Red Hook Criterium.

 1. Parc del Fòrum Edifici Fòrum, Plaça de Llevant, Sant Martí
 2. 30 Ag 2014
Informació
5
Llibert Fortuny

Llibert Fortuny

Nits d'estiu a La Pedrera: Llibert Fortuny & Gergo Börlai

Nits explosives les que tindrem amb aquests dos incombustibles de la música: el groove, el funk i l'electrònica amb una compenetració al màxim nivell. Llibert i Gergo, català i hongarès, troben en la música una forma d'expressió conjunta. Tots dos músics establiran una conversa plena de sorpreses sonores, on cadascú juga un rol molt diferent en cada tema, fent així que soni com si fos una formació amb harmonia de línies de baix, bateries electròniques, loops, etcètera.

 1. La Pedrera Provença, 261-265, Eixample, 08008
 2. 30 Ag 2014
Informació
6

Bach in Barcelona

El violoncel·lista holandès Jurgen van Win promou aquests concerts que es fan quasi tots els dijous dels mesos d'estiu, fins al 25 de setembre. En cada concert hi sonen dues de les sis Suites per a violoncel sol que va compondre Johann Sebastian Bach. Música barroca en un entorn romànic.

 1. Sant Pau del Camp Sant Pau, 101, El Raval, 08001
 2. Dj Set 4 - Dj Des 25
Informació
7
Sardina

Sardina

Sardines & Rumba

Les sardinades de l'estiu que Moritz us porten cada dimecres a la Caseta del Migdia, amanides amb rumba catalana, tornen per cinquè any al parc de Montjuïc. Gaudiu d'un bon àpat, d'una de les millors vistes de Barcelona i de la millor rumba catalana en directe. La nit inclou un menú complet amb una amanida, sardines a la brasa, broqueta de meló i síndria, un porró de vi i cervesa.

 1. La Caseta del Migdia Passeig del Migdia, Sants-Montjuïc, 08038
 2. Dc Set 3 - Dc Set 17
Informació
8

Mac, cartellista

Macario Gómez Quibus és, des del 1955, Mac, un dels millors cartellistes de cinema. La Filmoteca de Catalunya disposa del fons Mac, que conté més de 500 cartells. En presenten una selecció.

 1. Filmoteca de Catalunya Plaça Salvador Seguí, 1, El Raval, 08001
 2. Ds Ag 30 - Dg Set 14
Informació
9

©Javier Carvajal

Spanish Pavilion, 1964/65. New York World's Fair

La Galeria Loewe reobre amb una mostra dedicada a l'arquitecte Javier Carvajal, la figura que de 1950 a 1960 va donar forma als interiorismes i edificis dissenyats per a la firma. També destaca un altre dels seus grans projectes, del qual se celebra el 50è aniversari: el pavelló d'Espanya dissenyat per a la Fira Mundial de Nova York del 1964.

 1. Galería Loewe Passeig de Gràcia, 91, Eixample Esquerre, 08008
 2. Ds Ag 30 - Ds Set 6
Informació


Els usuaris diuen

1 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques