Activitats a la fresca

Les millors activitats a l'aire lliure dels propres dies

0

Comentaris

comments.add +

© MiguelLegault

Sopars amb estrelles

L’Observatori Fabra esdevé escenari un any més d’una proposta singular que combina l’activitat gastronòmica amb la científica. Nits d'estiu de ciència, astronomia i gastronomia en un dels miradors més excepcionals de la ciutat. La vetllada s'inicia amb una proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa a les 21 h. Despés del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb preguntes del públic. A continuació es visita el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.

 1. Observatori Fabra Camí de l'Observatori, s/n, Sarrià-Sant Gervasi, 08035
 2. Dj Ag 21 - Ds Oct 11
Informació

Nits Gaudí

Aquest estiu, la Torre Bellesguard de Gaudí, l'obra més desconeguda de l'arquitecte a Barcelona, que va obrir les portes al públic el passat setembre donarà als seus visitants l'oportunitat de gaudir d'uns capvespres exclusius a la zona alta de la ciutat: les Nits Gaudí, vetllades musicals on els visitants podran gaudir d'una visita guiada panoràmica, una copa de cava i un recital de blues (els dimecres), de jazz (els dijous) de guitarra (els divendres) o de música Clàssica (els dissabtes). Una manera ideal per passar les nits d'estiu a la ciutat.

 1. Torre Bellesguard Bellesguard, 16-20, Sant Gervasi-La Bonanova, 08022
 2. Dj Ag 21 - Ds Set 13
Informació

Música als Parcs 2014: Duma Jazz 4tet

 • Gratis

Començant amb la interpretació del repertori més representatiu del jazz, Duma Jazz 4tet ha aconseguit establir-se amb un repertori de composicions originals, i grupals, buscant un so personal, amb una música que ha aconseguit crear-se un estil propi i innovador dins del gènere del jazz i la música moderna.

 1. Parc de la Ciutadella Pg. Lluís Companys, 2, Ciutat Vella, 08018
 2. 21 Ag 2014
Informació

Mecal Air 2014: Melons, Peres, Cocos, Domingues – Especial Tetes

I així podríem continuar fins a completar una llista llarguísima, en qualsevol idioma els sinònims no s'acaben. En aquesta sessió trobareu una selecció de diferents mirades sobre aquest parell d'òrgans glandulosos que tots tenim.

 1. Poble Espanyol Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, Sants-Montjuïc, 08038
 2. 22 Ag 2014
Informació

Cinema a la fresca 2014: 4 mesos, 2 setmanes i 2 dies

 • Gratis

Cristian Mungiu. Rumania, 2013. VOSE. 113'.   En temps d’enrenou, val la pena tenir en compte reflexions com la que Cristian Mungiu proposa a la seva pel·lícula de 2007. '4 mesos, 3 setmanes i 2 dies 's’allunya de qualsevol temptativa de crítica directa relacionada amb el sistema per explicar una història. Una d’altres tantes. La d’Otilla i la seva amiga Gabita, que vol interrompre el seu embaràs a l’ocàs del comunisme de Romania.

 1. Platja de Sant Sebastià Passeig de Joan de Borbó, s/n, Ciutat Vella
 2. 21 Ag 2014
Informació
Jazz Machin

Jazz Machin Oriol Segon Torra

Nits d'estiu a La Pedrera: Jazz Machín

Antonio Machín forma parte de la memoria sonora de este país. Sus canciones y boleros a todos nos provocan una sonrisa, fruto de una memoria colectiva que parte de la radio de la posguerra y que entre todos hemos ido recogiendo, y que constituye un background común que pocos se han atrevido a abordar y reconstruir. A partir de este respeto y admiración hacia el mismo Machín y los recuerdos tan vivos de unos años difíciles, una formación jazzística ha decidido dar forma a un concierto que removerá el sonido de nuestras almas. Desde la sonoridad más profunda de los boleros, con un trabajo jazzístico de máxima calidad y el juego electrónico del sonido, el concierto se convierte en una experiencia emotiva, sorprendente y exclusiva.

 1. La Pedrera Provença, 261-265, Eixample, 08008
 2. Ju Ag 21 - Sá Ag 23
Informació

Cinema a la fresca 2014: El públic tria!

 • Gratis

Última sessió del cicle de cinema a la fresca de cinema lliure a la platja amb una sessió on el públic triarà el film que s'hi projectarà. El film que rebi més vots al seu web serà l'encarregat de dir adéu un any més a aquesta trobada de projeccions gratuïtes i música a la Platja de Sant Sebastià. Els candidats són: 'Upstream color', de Shane Carruth, 'Spring breakers', de Harmony Korine, 'It felt like love', de Eliza Hittman, 'You and me and everyone', de Miranda July i 'Et dec una nit de divendres', de Dimas Rodríguez.

 1. Platja de Sant Sebastià Passeig de Joan de Borbó, s/n, Ciutat Vella
 2. 24 Ag 2014
Informació

Piknic #13: Envolvent

Tarda de luxe als jardins de Joan Brossa amb la presència al Piknic de DJ com ara Agoria (20 h), àlies de Sébastien Devaud, un artista que prové de la França més rural. El seu estil sempre s'ha caracteritzat per saber barrejar i amanir perfectament sons amb un origen molt divers, donant lloc a noves sonoritats bé enrajolades i contundentment resolutives. Durant la tarda també podreu ballar amb Wooky, Morgan Hammer, Undo, Ricardo Tobar i Fairmont.

 1. Jardins de Joan Brossa Av. Miramar-Pl. de la Sardana
 2. 24 Ag 2014
Informació

La ruta dels cementiris: Montjuïc

 • Gratis

Els cementiris duen sempre una càrrega tràgica, però també poden ser llibres d'història oberts, gràcies als personatges enterrats, o també belles obres arquitectòniques o escultòriques amb les peces dels mausoleus. Teniu l'oportunitat de conèixer aquesta faceta dels cementiris amb les rutes que tenen preparades pel cementiri monumental de Montjuïc (2n i 4t diumenge de mes).

 1. Cementiri de Montjuïc Mare de Déu del Port, 56-58, Sants-Montjuïc, 08038
 2. 24 Ag 2014
Informació

Mecal Air 2014: Testimo. Per cert, com et deies? – Especial Amor

L'amor és la meta més perseguida per l'ésser humà; un sentiment tan potent, que mou muntanyes. En aquesta sessió de finals d'agost, d'amor, n’hi haurà un munt.

 1. Poble Espanyol Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, Sants-Montjuïc, 08038
 2. 29 Ag 2014
Informació
Llibert Fortuny

Llibert Fortuny

Nits d'estiu a La Pedrera: Llibert Fortuny & Gergo Börlai

Nits explosives les que tindrem amb aquests dos incombustibles de la música: el groove, el funk i l'electrònica amb una compenetració al màxim nivell. Llibert i Gergo, català i hongarès, troben en la música una forma d'expressió conjunta. Tots dos músics establiran una conversa plena de sorpreses sonores, on cadascú juga un rol molt diferent en cada tema, fent així que soni com si fos una formació amb harmonia de línies de baix, bateries electròniques, loops, etcètera.

 1. La Pedrera Provença, 261-265, Eixample, 08008
 2. Dj Ag 28 - Ds Ag 30
Informació


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques