Activitats a la fresca

Les millors activitats a l'aire lliure dels propres dies

0

Comentaris

comments.add +

© MiguelLegault

Sopars amb estrelles

L’Observatori Fabra esdevé escenari un any més d’una proposta singular que combina l’activitat gastronòmica amb la científica. Nits d'estiu de ciència, astronomia i gastronomia en un dels miradors més excepcionals de la ciutat. La vetllada s'inicia amb una proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa a les 21 h. Despés del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb preguntes del públic. A continuació es visita el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.

 1. Observatori Fabra Camí de l'Observatori, s/n, Sarrià-Sant Gervasi, 08035
 2. Dt Set 2 - Ds Oct 11
Informació

Sardines & Rumba

Les sardinades de l'estiu que Moritz us porten cada dimecres a la Caseta del Migdia, amanides amb rumba catalana, tornen per cinquè any al parc de Montjuïc. Gaudiu d'un bon àpat, d'una de les millors vistes de Barcelona i de la millor rumba catalana en directe. La nit inclou un menú complet amb una amanida, sardines a la brasa, broqueta de meló i síndria, un porró de vi i cervesa.

 1. La Caseta del Migdia Passeig del Migdia, Sants-Montjuïc, 08038
 2. Dc Set 3 - Dc Set 17
Informació

Teatre a la fresca: Pequod, el vaixell de Moby Dick

El Museu Marítim juntament amb La Abyssal Teatre i Norai han organitzat aquest cicle de Teatre a la Fresca en el que el jardí del Museu serà l'escenari de diverses sessions de teatre basades en l'obra 'Moby Dick', sota el títol 'Pequod, el vaixell de Moby Dick'.

 1. Museu Marítim de Barcelona Av. de les Drassanes s/n, El Raval, 08001
 2. 04 Set 2014
Informació
Mishima

Mishima © Alberto Polo

Altaveu 2014: Mishima + Jose Domingo

Mishima (0.45 h) tancaran la primera jornada de l’Altaveu als Jardins de l'Ateneu després d’una intensa gira estival per seduir-nos, més encara, amb el seu darrer disc, L’ànsia que cura (2014,), un nou punt d’inflexió en una de les trajectòries més gratificants del pop fet aquí. Jose Domingo (23.30 h), d'altra banda, vindrà a presentar el seu últim disc 'Almería' (2014), un recull de cançons que fotografien paisatges sonors amb pinzellades de lluminosa psicodèlia mediterrània i aires flamencs.

 1. Jardins de l'Ateneu Santboià Avinguda Maria Girona, 2, 08830
 2. 05 Set 2014
Informació
Rossy & Enrique Oliver

Rossy & Enrique Oliver © Gorka Reino

Nits d'estiu a La Pedrera: Félix Rossy & Enrique Oliver

Dos dels exponents més joves del jazz que circula per aquestes latituds presenten en l'última sessió de les Nits d’Estiu a la Pedrera la seva particular visió de la música, heretada dels grans mestres. Per una banda Felix Rossy (trompeta), lligat a una família de músics excel·lents i que quan encara no ha complert els vint, ha deixat de ser una promesa per esdevenir una realitat, amb dos discs ja signats per ell. Al seu costat, Enrique Oliver (saxo) és un altre dels nous valors que més atenció i interès han suscitat en els darrers temps.

 1. La Pedrera Provença, 261-265, Eixample, 08008
 2. Dj Set 4 - Ds Set 6
Informació
Neil Halstead

Neil Halstead

Altaveu 2014: Neil Halstead + Robert Ellis

El cantautor Robert Ellis (22.15 h) portarà les notes del seu tercer disc 'The lights from the chemical plant (2014), en la segona i última jornada de l'Altaveu. Un disc que eixampla les seves fronteres més enllà dels carrerons sense sortida del country clàssic. Neil Halstead (21 h), ex líder de  Mojave 3 i Slowdive, i un dels artistes folk més reconeguts a nivell internacional, repassarà les cançons dels seu discos en solitari després de reformar Slowdive, amb els qui va passar pel Primavera Sound.

 1. Cal Ninyo Joan Bardina, 44
 2. 06 Set 2014
Informació

Nits Gaudí

Aquest estiu, la Torre Bellesguard de Gaudí, l'obra més desconeguda de l'arquitecte a Barcelona, que va obrir les portes al públic el passat setembre donarà als seus visitants l'oportunitat de gaudir d'uns capvespres exclusius a la zona alta de la ciutat: les Nits Gaudí, vetllades musicals on els visitants podran gaudir d'una visita guiada panoràmica, una copa de cava i un recital de blues (els dimecres), de jazz (els dijous) de guitarra (els divendres) o de música Clàssica (els dissabtes). Una manera ideal per passar les nits d'estiu a la ciutat.

 1. Torre Bellesguard Bellesguard, 16-20, Sant Gervasi-La Bonanova, 08022
 2. Dc Set 3 - Ds Set 13
Informació
El petit de cal Eril

El petit de cal Eril © Maria Dias

Altaveu 2014: El Petit de Cal Eril & David Mengual Free Spirits Big Band

 • Gratis

El Petit de Cal Eril recupera temes clau de tota la seva trajectòria amb 'Big Eril', una trobada excepcional i en primícia amb la Free Spirits Big Band, una formació de 16 músics encapçalada per David Mengual, un dels més destacats creadors de l’escena jazzística catalana. Un viatge ple de contrastos, passant del moment íntim a l’espetec èpic, tota una gradació de formes musicals en constant mutació que multiplica per mil tota la màgia que ja contenen de per si les cançons d’El Petit de Cal Eril, ara en diàleg amb la música sempre imprevisible de la Free Spirits Big Band. Més de 20 músics en escena per donar vida i multiplicar, com a través d’un cal·lidoscopi, el món ja de per si oníric i màgic d’El Petit de Cal Eril, ara en sintonia amb un dels col·lectius de músics més original del país.

 1. Plaça de l'Ajuntament de Sant Boi Plaça de l'Ajuntament
 2. 06 Set 2014
Informació
Esperpento

Esperpento ©red927

Altaveu 2014: Esperpento

Segona sessió de l'Altaveu Spoken Work amb Esperpento, una interpretació poeticodramàtica dels instints de l'ésser humà, dirigits per una burla divina; un itinerari on la bellesa del llenguatge (red927), la música (Dive Dibosso), les imatges (Martini Visuals, José Saenz Heredia) i un baix elèctric esquinçador (Franklin) donen forma a un espectacle diferent, que resulta difícil catalogar en només un gènere. Esperpento és una mostra de la pèrdua del nostre horitzó, les nostres misèries més íntimes, els nostres oblits més foscos. Mitjançant la potència de la paraula i de la dramatúrgia, José Luis Cabeza i Elisabet Fernández ens abismen al nostre interior i rescaten el reflex de la nostra ànima despullada, portant-nos a la qüestió eterna: què necessites per ser feliç?

 1. Cal Ninyo Joan Bardina, 44
 2. 06 Set 2014
Informació


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques