Fundació Antoni Tàpies

  • Què fer
0 M'encanta
Maria Dias
Fundació Antoni Tàpies
Dreta de l'Eixample

Antoni Tàpies va destacar en l'escena artística als anys 50, quan va començar a incorporar residus de paper, fang i draps en les seves pintures.

L'artista va crear la Fundació Tàpies el 1984 a l'edifici de l'antiga editorial Montaner i Simon, i es dedica a l'estudi i a l'apreciació de l'art contemporani. En un acte polèmic, Tàpies va coronar l'edifici amb la seva obra Núvol i cadira. L'edifici segueix sent un dels primers exemples del modernisme a combinar maons a la vista i ferro, i és ara un centre cultural i un museu dedicat a l'obra i a la vida de Tàpies, amb exposicions, simposis, conferències i pel·lícules.

Dins hi ha l'entitat dels Amics de la Fundació Tàpies, que permet als socis gaudir d'exposicions, conferències i tot tipus d'activitats que organitza la Fundació. 

(El primer diumenge de cada mes fins al 3 de gener, el museu serà gratuït per celebrar els 25 anys de la Fundació Tàpies).

Lloc de la ubicació Fundació Antoni Tàpies
Contacte
Adreça Aragó, 255
Barcelona
08007
Horaris De dt. a dg. de 10 a 19 h
Transport Passeig de Gràcia (L2-L3-L4)
Preu 7 €. Estudiants i jubilats, 5,60 €. (El primer diumenge de cada mes fins al 3 de gener, el museu serà gratuït per celebrar els 25 anys de la Fundació Tàpies)

Tria una data

a
  • Art contemporani Fins al Divendres 4 desembre 2015
    Llegir-ne més
  • Art contemporani Fins al Diumenge 10 gener 2016
    Llegir-ne més
LiveReviews|0
1 person listening