Barcelona gratis! Sortir sense gastar

Els diners no són l'excusa per quedar-vos al sofà de casa sense fer res…

0

Comentaris

comments.add +

A Barcelona (encara) hi ha una bona pila de propostes culturals molt interessants que es poden fer completament gratis. Aquí teniu algunes de les nostres preferides per als propers dies.

Festa de la Cultura Vintage: Lost & Found + Encants + Van Van Market

 • Gratis

Diumenge 29 de març els amics de Lost & Found Market celebren la seva edició número 20 i ho volen compartir amb tots organitzant la Festa de la Cultura Vintage als Encants de Barcelona. Serà una edició especial on participaran els paradistes dels Encants així com els venedors habituals del Lost & Found. I si teniu gana, al Van Van Market us podreu posar les botes!

Fit & Dance al Maremàgnum

 • Gratis

Si teniu ganes de moure el cos acosteu-vos fins el Maremàgnum. Els amics de GonnaFit i U!Dance organitzen una tarda de fitness, dansa i música a l’aire lliure per donar la benvinguda a la Primavera. El sarau començarà a les 17.30 h a la Plaça Odissea i us tocarà primer posar-vos a prova fent una mica d’exercici. No us desgasteu gaire perquè a les 18.30 h necessitareu tenir els malucs a sencers per moure’ls al ritme de la salsa. La inscripció és gratuïta i us podeu preinscriure a través de l’esdeveniment que han creat a Facebook.

 1. Maremàgnum Moll d'Espanya, 5
 2. Ds març 28
Informació

Portes obertes al Museu de Cultures del Món

 • Gratis

El Museu de Cultures del Món és una plataforma de preservació, presentació difusió i projecció social del patrimoni artístic i del coneixement de cultures d'Àsia, Àfrica, Amèrica i Oceania, tot dins el contenidor patrimonial i cultural barceloní que són les cases que allotgen la institució: La casa Nadal i del Marqués de Llió, al carrer Montcada.Un equipament inèdit que presenta una part important del préstec en comodat durant vint anys a l'Ajuntament de la Fundació Folch, prop de 2400 objectes d'art –dels quals ara se n'exposen 529– representatiu d'Àfrica, Àsia, Amèrica i Oceania, que es complementen amb fons del Museu Etnològic de Barcelona i de destacades col·leccions privades del país com ara la Fundació Arqueològica Clos i la Col·lecció Arqueològica Duran Vall-llosera. També s'exhibiran peces del Museum of Archeology & Anthropology de Cambridge. A banda de les obres originals, l'exposició permanent es reforça amb un conjunt de recursos museogràfics interactius i audiovisuals basat en el fons gràfic, fílmic i documental del Museu Etnològic de Barcelona i la Fundació Folch, que permet aprofundir en diferents aspectes relacionats amb les cultures i els paisatges presents a les sales.

 1. Museu de Cultures del Món Montcada, 14, 08003
 2. Dv març 27 - Dt abr 7
Informació

1 dia 1 foto. 31 fotògrafs, 365 dies, Catalunya 2014

 • Gratis

365 fotografies perquè 365 dies fan un any, 31 fotògrafs perquè 31 dies són els que caben en un mes, i 2014 perquè aquest és un any important per a la història de Catalunya. Els autors són 31 professionals de la informació gràfica de Catalunya. Cadascun d’ells té assignat un dia concret dels dotze mesos de l’any: l’1, el 2, el 3… i així fins a arribar al dia 31.

 1. Arts Santa Mònica La Rambla, 7, Ciutat Vella, 08001
 2. Dv març 27 - Dg abr 12
Informació

Obren els Jardins de la finca Julio Muñoz Ramonet

 • Gratis

Els Jardins de Muñoz Ramonet (carrer Muntaner, 282), al districte de Sarrià-Sant Gervasi, obren portes cada dissabte i diumenge fins al març, a l’espera que comencin les obres de rehabilitació i accessibilitat previstes i atesa la gran demanda per part dels ciutadans. Els jardins, de gran valor patrimonial, van ser projectats l’any 1916 per Jean Claude Nicolàs Forestier per encàrrec del Marquès d’Alella. Al 1933 es van vendre part de la propietat per fer construir habitatges, eliminant una part important dels jardins. Després que Julio Muñoz Ramonet es convertís en propietari de la finca, es va produir la darrera remodelació, entre el 1956 i 1957, a càrrec de Joan Mirambell, que és com els trobem en l'actualitat. Els jardins de la finca Muñoz Ramonet signifiquen una important incorporació als jardins històrics de la ciutat, com a exemple ben conservat dels jardins de burgesia barcelonina del segle XX.

 1. Casa Muñoz Ramonet Muntaner, 282, 08021
 2. Ds març 28 - Dg març 29
Informació

Marina Capdevila. Never too late for a first date

 • Gratis

Reflexió sobre el comportament que poden tenir la gent de la 3ª edat en el moment d'una primera cita. Un discurs irònic on es produeix una descontextualització de les relacions humanes, ja que l'actitud dels personatges que apareixen en les obres són més pròpies d'una altra franja d'edat, una més jove... D'aquesta manera, Marina Capdevila vol transportar a l'espectador a un espai temporal llunyà i desconegut, en el qual es pugui sentir identificat amb les situacions representades. 

 1. Miscelänea Guàrdia, 10, Ciutat Vella, 08002
 2. Dv març 27 - Dg març 29
Informació

Sophie Calle. Modus vivendi

 • Gratis

Retrospectiva de l’artista francesa Sophie Calle que repassa la seva obra des de mitjans dels anys vuitanta fins a l’actualitat. En la diversitat de vivències de l’artista durant quatre dècades, es fa palesa la seva relació amb els altres i amb ella mateixa; és a dir, la seva intenció de construir la mirada i d’autoconstruir-se. Les seves obres no han deixat de fer-se en primera persona. D’altra banda, la relació amb l’altre, amb els altres, també queda implícita en aquesta recerca de la bellesa i de l’art en els seus diferents vessants.

 1. Virreina Centre de la Imatge La Rambla, 99, El Raval, 08001
 2. Dv març 27 - Dg juny 7
Informació

PerSpectiva

 • Gratis

PerSpectiva un seguit d'activitats que se centren en la mirada de gènere dels equipaments que formen part del barri del Poble Sec: Centre Cultural Albareda, Biblioteca Francesc Boix i Centre Cívic El Sortidor, amb cine-fòrums, activitats infantils i gastronòmiques.

 1. Diversos Espais
 2. Dv març 27 - Dt març 31
Informació

Eat Street abril 2015

 • Gratis

L'Eat Street, el festival de Street Food Internacional amb la intenció de reivindicar el menjar 'de carrer' de qualitat a Barcelona, celebra el seu primer aniversari el pròxim 18 d'abril. Després d'haver passat per l'espai CREC de Poble Sec i la Fundació Palo Alt, la pròxima edició se celebrarà al Moll de Sant Bertrà. Des de les 12 del migdia fins a la 1 de la matinada, el moll es convertirà en un atractiu recinte que rebrà a diversos xefs d'aquí i d'allà i a tothom que es vulgui acostar a assaborir una variada oferta de plats d'indrets variats, cerveses, vins i tot tipus de delícies per omplir l'estómac de manera econòmica i de qualitat.

 1. Port de Barcelona Port de Barcelona
 2. Ds abr 18
Informació

Festival Enfocats 2015

 • Gratis

El Festival Enfocats és una iniciativa del Pati Llimona amb col·laboració de col·lectius i fotògrafs que combina exposicions, xerrades, trobades, taules rodones i tallers formatius, a l’entorn de la fotografia més compromesa i actual. Del 6 al 4 d’abril la fotografia és protagonista al Centre Cívic. L’eix temàtic de les exposicions d’aquest any pivota entre l’acció fotogràfica amb l’exposició de TAF!, la fotografia com acció directa, del col·lectiu Enmedio, la preocupació de la pèrdua de comerços centenaris, amb Vides rere el taulell: comerç tradicional i identitat ciutadana, de Mònica Villanueva i David Torreblanca, i la crònica del l’efecte del Centre Social Can Vies, amb la Guspira, de Jordi Borràs. El festival surt pels carrers del Gòtic amb diverses activitats. L’Enfocats al Gòtic és, des del seu naixement, l’activitat amb més seguidors del barri, aquest circuït d’exposicions en 12 comerços acull a 12 alumnes de l’IEFC, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que mostren els seus nous projectes. Sense perdre de vista el barri, el festival compta amb la complicitat de l’associació Tot Història per la realització de dues passejades històrico-fotogràfiques pel Gòtic. Consulteu tota la programació.

 1. Centre Cívic Pati Llimona Regomir, 3, Ciutat Vella, 08002
 2. Dv març 27 - Ds abr 4
Informació

Festa sobre rodes 2015!

 • Gratis

El 29 de març de 2015, Montjuïc es convertirà en el centre neuràlgic de la bicicleta gràcies a la celebració de quatre activitats que tindran com a protagonistes aquests vehicles de dues rodes.Barcelona torna a ser la ciutat escollida per posar punt final a la Volta Ciclista a Catalunya, una de les competicions més importants i tradicionals del ciclisme català. Aprofitant l’arribada d’aquesta 95a edició de la Volta, la capital catalana retrà un tribut ben especial a les dues rodes amb tot tipus de propostes.La Down Urban BCN (DUB), proposa un espectacular descens en bicicleta 'mountain bike' per les escales de Montjuïc, mentre que a la Festa sobre Rodes se celebra, per tercer any consecutiu, una festa popular per gaudir de la companyia d’amics i família juntament amb bicicletes, patins o patinets.Com a novetat d’aquest any, hi trobareu la Copa Catalana de Trial, que s’estrena a Barcelona per sumar-se a la gran jornada de tribut a la bicicleta.

 1. Font Màgica de Montjuïc Av. Maria Cristina, Sants-Montjuïc
 2. Dg març 29
Informació

Palau Mornau: Making-of

 • Gratis

Exposició que presenta, mitjançant un llenguatge documental, la història i l'arquitectura del Palau Mornau, l'edifici que alberga al Hash Marihuana Cáñamo & Hemp Museum de Barcelona. Una mostra que no només mostra la història d'un edifici, sinó també el costat medieval, modernista i contemporani de Barcelona.

 1. Hemp Museum Gallery Ample, 35, Gòtic
 2. Dv març 27 - Dg març 29
Informació

Catalunya MOTO. Indústria, societat, competició i tecnologia

 • Gratis

Exposició en forma d'homenatge a totes les persones que en el passat i en el present han fet possible que Catalunya esdevingui una referència mundial del sector, i també vol projectar una mirada il·lusionada al futur. Un èxit col·lectiu en el qual han col·laborat els pioners i les marques d’un passat llegendari i els destacadíssims èxits esportius dels joves pilots catalans, aplicant la fórmula de talent, tenacitat i esforç.

 1. Palau Robert Pg. de Gràcia, 107, Eixample, 08008
 2. Dv març 27 - Dg oct 25
Informació

Eduardo Chillida. Entre las formas

 • Gratis

Eduardo Chillida és, sens dubte, un dels artistes espanyols més importants i dels escultors que més van marcar l'escola artística nacional. Aquesta mostra, creada especialment per al Roca Barcelona Gallery, pretén descobrir al públic la vessant més desconeguda i personal de l'artista basc. La mostra gira entorn de tres aspectes fonamentals de Chillida: la seva obra pública, les seves creacions gràfiques i els seus treballs de petit format que presenten la seva faceta més íntima. La mostra recull una miscel·lània de peces, projectes, escultures de petit format i diversos materials, obra gràfica, manuscrits i fotografies que ofereixen una visió homogènia i coherent del llenguatge de l'artista.

 1. Roca Barcelona Gallery Joan Güell, 211-213, Les Corts
 2. Dv març 27 - Ds maig 2
Informació

Sobretot Goya

 • Gratis

Exposició que aplega més de 150 estampes de Francisco de Goya i dels gravadors espanyols contemporanis. Obres d’artistes com: Ramon Bayeu, Salvador Carmona, Camarón, Moles, Fontanals, Muntaner, Selma, Ametller, Esquivel, Barcelón, Esteve, etc. A partir de 5 grans temes: el retrat i la imatge del poder, la guerra i la crueltat, el poble i les supersticions, l’oci i el lleure, i el paper de la dona en la societat del seu temps, es compara el diferent tractament tècnic i la distinta mirada oferida pels més importants creadors gràfics espanyols a cavall entre el segle XVIII i XIX.

 1. Palau Antiguitats Gràcia, 1, Gràcia, 08012
 2. Dv març 27 - Dv abr 3
Informació

Jordi Socías. Fotografies trobades

 • Valoració: 3/5
 • Gratis

No és fàcil resumir 45 anys d’intensa carrera fotogràfica en dues habitacions i un passadís. O fer-ho a través de poc menys d’una cinquantena d’imatges, gairebé una per any d’activitat. Per això aquesta exposició de “fotografies trobades” no és una antològica ni, en el sentit estricte, una retrospectiva. Es tracta simplement d’un aplec d’imatges per a gaudi de l’espectador.Aquestes imatges han de ser vistes en el seu context històric –les que retraten instants de la Transició democràtica–, cultural –rostres de creadors, referents universals– i fins i tot lingüístic –l’ús del blanc i negre, l’especial manera d’enquadrar...–.Podem obviar qui és Jordi Socías, per bé que té pàgina web pròpia, però sempre queda l’obra. Socías s’inicia en la fotografia empès pel cinema de Bertolucci i la Nouvelle Vague francesa. El 1972 ja exerceix de corresponsal a Barcelona del setmanari Cambio 16, i el 1976 es trasllada a Madrid, on viurà la Transició i l’escena coneguda com La Movida. Col·laborarà amb directors de cinema realitzant fotografia de rodatge, i dirigirà l’agència Cover. En cert sentit, encarna la nova fotografia periodística espanyola, que tant aborda actes del recentment autoritzat Partit Comunista com inunda els suplements dominicals de glamur.Aquesta exposició no es tracta tan sols d’un aplec d’imatges, d’una nutritiva escudella de tons de grisos. La mida de les fotografies, en general superior a 1 metre per 70 centímetres, i la poca distància que hi ha entre aquestes ens suggere

 1. Virreina Centre de la Imatge La Rambla, 99, El Raval, 08001
 2. Dv març 27 - Dg abr 26
Informació

Enzo Dal Verme. Retratos en Silencio

 • Gratis

Després d'haver immortalitzat a celebritats com Donatella Versace, Marina Abramovic, Bianca Jagger, Wim Wenders i moltes altres, el fotògraf italià capta el silenci que s'amaga després de la màscara social de personalitats desconegudes però igualment carismàtiques a l'exposició 'Ritratti In silenzio' (retrats en Silenci). Una mostra d'imatges amb simple plantejament, un rostre i un gest, com en els quadres de la tradició retratística italiana que han fascinat al fotògraf durant els seus estudis d'història de l'art. Per exemple els retrats de Giovan Battista Moroni, artista del segle XVI, famós sobretot per la seva capacitat de conjugar la fidelitat al model, fins i tot amb les seves imperfeccions físiques, a través de la investigació introspectiva, d'aquí la intensitat i la quietud que caracteritzen les mirades.

 1. Institut Italià de Cultura de Barcelona Passatge Méndez Vigo, 5
 2. Dv març 27 - Dc abr 8
Informació

Mad Market

 • Gratis

Nova edició d'aquest mercat on conviuen la roba de segona mà, peces 'vintage' i accessoris 'handmade' de diferents creadors. Podreu gaudir del MADmarket, d'exposicions, degustacions i música en directe.

CaboSanRoque. La cobla patafísica. 2015-2001

 • Gratis

CaboSanRoque presenten a l’Arts Santa Mònica una mostra antològica de les màquines i instruments que han creat durant els darrers catorze anys. L’exposició defuig l’intent de definir o explicar CaboSanRoque a través dels treballs realitzats en àmbits com les arts escèniques o la música, per centrar-se exclusivament en la seva col·lecció de sons i els artefactes sonors que els produeixen. La banda cedeix doncs, en aquesta exposició, el protagonisme a les seves eines, uns collages sonors d’objectes, que es presenten aquí desvinculats de les obres per les quals van ser creats.

 1. Arts Santa Mònica La Rambla, 7, Ciutat Vella, 08001
 2. Dv març 27 - Dg abr 12
Informació

Popcèntric. 50 anys de Pop Català

 • Gratis

L’exposició planteja una visita als 50 anys del pop català. El recorregut s’inicia amb un apartat dedicat a Concèntric, el segell que va impulsar la revolució pop cultural dels anys seixanta a Catalunya, per passar després a tres àmbits on es visualitzaran les relacions entre la música, el disseny, la moda i les lletres de les cançons.

 1. Arts Santa Mònica La Rambla, 7, Ciutat Vella, 08001
 2. Dv març 27 - Dg abr 12
Informació

La Dinamitera 2015: We don't need another hero

 • Gratis

Exposició col·lectiva dins La Dinamitera 2015, quarta edició d'aquest festival independent d’art que pretén actuar sobre l'exclusió de les dones en el món de l'art i la cultura, reflexionar sobre els mecanismes que reprodueixen aquesta situació i les dinàmiques capaces de superar-los, visibilitzar el treball de les artistes al públic general i teixir xarxes dins del col·lectiu que ens permetin assolir una igualtat real. 'We don't need another hero' torna a assenyalar i qüestionar els protagonistes del món de l'art, posant sobre la taula el sostre de vidre present en el sector, la invisibilitat de referents femenins clau i la pervivència de relats únics, sesgats i caducs que signifiquen i legitimen l'art des de l'imperatiu masculí. L'exposició es podrà veure del 7 al 18 de març a les galeries de Gràcia UntitledBCN, Cadàver Exquisit i El Diluvio Universal (a El Diluvio s'allargarà fins el 31 de març), i hi participen més de 30 artistes de diverses disciplines: il·lustració, pràctiques performàtiques, escultura i ceràmica artística.

 1. El diluvio universal Guilleries 3, 08012
 2. Dv març 27 - Dt març 31
Informació

Caio Reisewitz. Altamira

 • Valoració: 3/5
 • Gratis

Altamira, el municipi brasiler, no pas la cova càntabra. El tercer municipi més gran del món, en plena selva brasilera, més extens que Portugal, Islàndia, Irlanda, Grècia o Suïssa, dóna títol a la tercera individual d’aquest artista de la imatge mecànica a la Joan Prats.Quina és la història? Doncs que a la vora del riu Xingu, que bombeja vida a la regió, s’ha projectat de construir una gran central hidroelèctrica, la tercera més gran del món, que amenaça l’existència del bosc anomenat Belo Monte i la supervivència de diversos pobles indígenes.Reisewitz, amb cognom de militar centreeuropeu, es limita a fotografiar els espais que desapareixeran amb aquest embat del progrés. Immensos racons verges, intactes, on la natura sembla que és al marge de l’existència de l’ésser humà. Però Reisewitz se situa més enllà del pamflet i de la postal. Hom diria que es deixa portar per un entorn natural que l’aïlla –a ell i a l’espectador de les seves imatges– de qualsevol altra possibilitat material o existencial.Les imatges, gairebé idèntiques, es van repetint a l’entrada de la galeria i desemboquen en una projecció de vídeo en 'loop': un racó del riu es confon amb el bosc. Diríem que som davant els nenúfars de Monet en versió hipnoticoamazònica.Però més enllà d’Altamira, aquesta exposició desplega també imatges de grans dimensions de salts d’aigua i extensions naturals brasileres com Itacoatiara, Guanabara, Tucumán o Iguaçú. O un fragment gairebé desèrtic, guanyat a la selva, a Goiânia. I un

 1. Joan Prats Balmes, 54, Eixample, 08007
 2. Dv març 27 - Dc abr 1
Informació

Koenraad Dedobbeleer. There is no real life, only the story of the life we are currently living

 • Gratis

Quina és l'essència de l'escultura? Què és el que diferencia les obres escultòriques de coses com el disseny, els objectes quotidians o l'arquitectura? Hi ha alguna cosa semblant a una idea artística original, o tot és d'alguna manera una variació o reproducció d'alguna cosa vist amb anterioritat o que ja existeix? Aquestes són algunes de les preguntes que explora l'artista belga Koenraad Dedobbeleer.

 1. ProjecteSD Ptge. Mercader, 8, Eixample, 08008
 2. Dv març 27 - Dj abr 2
Informació

Holi Barcelona 2015

 • Gratis

Torna a Barcelona l'Holi, una de les festes més importants del calendari hindú que es caracteritza pel seu ambient festiu carregat de colors. Aquest Festival deixa de banda les diferències de classe, casta o origen (tots ens tornem de 'colors') i es converteix en una celebració alegre per a tothom. Amb pistoles i globus d'aigua, galledes i pols de colors, gent de totes les edats s'enfronten en una 'guerra de colors' a l'aire lliure, en una festa que també celebra l'arribada de la primavera. Si voleu gresca, tothom cap a l'escultura dels Mistos a la Vall d'Hebron d'11 a 18 h a omplir-se de color!

 1. Avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer Avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, 08035
 2. Dg abr 12
Informació

Laura Medrano. Prohibida

 • Gratis

Primera exposició de Laura Medrano (Alacant, 1976) a la galeria. La mostra ens proposa descobrir la seva particular visió de la Xina: des d’una mil·lenària Ciutat Prohibida, antic Palau Imperial de la Dinastia Ming, a Beijin, fins als més moderns gratacels, que l’artista va tenir l’oportunitat de fotografiar durant la seva estada a l’any 2013.

 1. Il Mondo Calàbria, 178, Eixample, 08015
 2. Dv març 27 - Ds abr 11
Informació

Fleadonia

 • Gratis

Social, per al barri, ple de veïns i curiosos que volen comprar o vendre a preus raonables... Aquesta és la filosofia del Fleadonia, el mercat de segona mà que organitza la gent de  Freedonia i que diumenge es vesteix de gala per celebrar els Reis. Enguany proveu de regalar autèntics tresors de segona mà.

 1. Plaça Salvador Seguí Plaça Salvador Seguí, 08001
 2. Dg març 29
Informació

Els Indis, lectura d’una iconografia

 • Gratis

Col·lecció de set kachines originals de principis del segle XX que són interpretades pictòricament per l’artista barceloní Matías Krahn. Les kachines són escultures de fusta, de la religió i la cosmologia dels indis d’occident, que representen éssers paranormals que serveixen com a missatgers divins.

 1. The Laboratory Enric Granados 61, 08008
 2. Dv març 27 - Dj abr 9
Informació

Shodô, Caligrafia Japonesa

 • Gratis

La botiga Haiku, especialitzada en tot tipus de productes japonesos acull aquesta exposició amb la obra original de tres artistes japonesos: Makiko Miura, Madoka Kubota, Mitsuro Nagata.

 1. Haiku Montseny, 7, Gràcia
 2. Dv març 27 - Ds abr 11
Informació

BIS Festival 2015: Rombo + Pacífico

 • Gratis

El Centre Cultural Albareda acull la primera (i gratuïta) jornada de la cinquena edició del BIS (Barcelona Independent Sessions), un festival fet entre vàries discogràfiques i promotores independents per a dinamitzar i continuar impulsant l’escena musical a Barcelona. En aquesta primera jornada hi participen Rombo, quartet barceloní que presenta el seu primer disc, que han gravat i produït David Rodríguez (Beef, La Bien Querida) i que està ple de pop de poc minutatge amb guitarres, baixa fidelitat i tornades infeccioses i Pacífico, grup de pop també de Barcelona que presenta el seu primer i homònim 7". Temes ràpids i concisos que parlen sobre bandes de carrer, estius inoblidables, angoixa, frustració, vitalitat i amor incondicional per no parar de moure els peus.

 1. Centre Cultural Albareda Albareda, 22, 08004
 2. Dv març 27
Informació

Pau Ardid. Exposició Col·lectiva

 • Gratis

'Exposició Col·lectiva' és una mostra fotogràfica que, a través de l’art i una certa ironia, reflexiona sobre les possibilitats de la fotografia per veure, recórrer i inscriure imatges en la realitat del món actual. La mostra compta amb obres que freguen l’art conceptual i d’altres més pròpies del fotoperiodisme, sempre posant una mirada crítica (o si més no, reflexiva) sobre la societat, els mitjans de comunicació, les xarxes socials. L’obra que dóna nom a la mostra està formada per un conjunt de fotografies de barres metàl·liques del metro de Londres, on resideix Pau Ardid. L’enorme quantitat de mans que s’hi han agafat han acabat generant un desgast en aquestes barres, dibuixant formes a través de l’erosió de la pintura. Amb subtilesa poètica, aquestes fotografies ens mostren com aquesta ocupació massiva dels espais i la seva permanent exposició a un enorme col·lectiu acaba per transformar-los i transforma necessàriament també la manera que tenim de veure’ls i mirar-los. Altres obres com els 25 filtres de Instagram sense imatge insisteixen en aquest punt: els mecanismes a través dels quals mirem i pensem el que ens envolta.

 1. MCAM. Galeria Maria Costafreda Art Management Mallorca, 194, Eixample Esquerre
 2. Ds març 28 - Ds maig 23
Informació

Carlos Marijuán. Paisaje Urbano

 • Gratis

Primera exposició individual a Barcelona de Carlos Marijuán. Una mostra de la figuració més contemporània i del realisme més actual.

 1. El Quatre Barcelona Rosselló, 193, 08036
 2. Dv març 27 - Dj abr 2
Informació

#Instacraft

 • Gratis

Si encara no us heu contagiat de la moda del 'do it yourself', a l'exposició #Instacraf és una bona oportunitat per fer-ho. Les millors fotografies craft del 2014, penjades amb l'etiqueta #Instacraft, formaran aquesta mostra dels moments on veterans i novells del fil i l'agulla, ensenyen el seu quit de ganxet, el seu moment ideal per cosir, el moneder acabat... Entre els assistents se sortejaran llibres on s'explica com fer coses que mai haguessis pensat que es podrien fer amb ganxet o les últimes tendències del món del crochet.

 1. Centre Cívic Casa Sagnier Brusi, 61, Sant Gervasi, 08006
 2. Dv feb 13 - Dj abr 30
Informació

Ana Prada. Don't escape the ordinary

 • Valoració: 2/5
 • Gratis

Duchamp va donar el tret de sortida: s’obria la veda per fer art amb objectes quotidians. I Warhol ho va rematar incloent tot tipus de productes de consum en les seves peces. Aquí diversos estris de producció seriada nous de fàbrica es transformen, tot conformant la proposta d’Ana Prada. Criden l’atenció les escultures d’aparença molecular creades amb raspalls de dents acoblats ('TB Creator') o una circumferència totèmica ('Ring mother') formada per masses i morters de fusta. En aquestes escultures, reconeixem l’objecte que l’artista ha decidit inutilitzar en pro d’un nou ens, que cerca el seu significat a partir de la repetició. Altres obres ('Creeper o Green with envy'), integrades a la paret de la galeria, es destruiran quan es clausuri l’exposició. Es tracta d’ungles postisses de colors i grapes que conviden a imaginar un paisatge arbori. La mostra es completa amb una trentena de dibuixos i una foto que contribueix al desconcert.

 1. Estrany de la Mota Ptge. Mercader, 18, Eixample, 08008
 2. Dv març 27 - Ds març 28
Informació
Més activitats gratuïtes

Els usuaris diuen

4 comments
Montse
Montse

Moltes gràcies mac@s!!!!

Sandra
Sandra

Home, els mercats gratis gratis són si vas i només mires, a la que compres ja no xDDD Però merci igualment, ja tinc uns quants plans per aquest cap de setmana quan puji a la ciutat :)

aleix
aleix

Es mentira, no es gratis

Ivan
Ivan

Gratis, curioso concepto. El primer link que abro sobre una exposición en el nuevo museo dhub, y en la propia pagina del timeout me pone que vale 3-5 euros. O ellos mismos no se aclaran (los del timeout) o el concepto gratis es diferente para ellos que para mi.