Barcelona gratis! Sortir sense gastar

Els diners no són l'excusa per quedar-vos al sofà de casa sense fer res…

0

Comments

Add +

A Barcelona (encara) hi ha una bona pila de propostes culturals molt interessants que es poden fer completament gratis. Aquí teniu algunes de les nostres preferides per als propers dies.

Krypton: 1er aniversari

 • Recomanat
 • Gratis

Els nois de la Krypton celebren en plena Setmana Santa el seu primer aniversari. Ho faran amb la festa del tot consolidada i ben instal·lada a la sala Plataforma. Prepareu-vos per una sessió de 10 hores amb una bona col·lecció de DJ: Pinderelle, Bazara Lemur, Muerta Sánchez, Albertoto, Hidroboy i Hazcaso. La nit estarà dedicada al superherois, així que vestiu les vostres millors malles.

 1. Plataforma Nou de la Rambla, 145, Sants-Montjuïc
 2. Dg abr 20
Informació

Demanoenmano

 • Gratis

Nova edició del mercat de segona mà i artesania,  una proposta que aglutina els amants del 'vintage' i els creadors alternatius, la música i l'art.

 1. CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Montalegre, 5, El Raval, 08001
 2. Dv abr 18 - Ds abr 19
Informació

Efe: 75 anys en fotos

 • Gratis

L'Agència Efe celebra el 75 aniversari i el 25 aniversari del Servei en català amb aquesta exposició, que recorre part de la memòria històrica col·lectiva amb 75 imatges de fotoperiodistes de l'agència.

 1. Palau Robert Pg. de Gràcia, 107, Eixample, 08008
 2. Dv abr 18 - Dg maig 18
Informació

Pelat

 • Gratis

Original espectacle que combina dansa, teatre i circ, 'Pelat' és la primera creació de l’artista Joan Català en la qual, dins d’un espai circular, els espectadors comparteixen la relació entre un home i un tronc. Des del silenci, es crea expectació i s’activa la participació màgica i espontània. En aquesta arriscada proposta artística tots són partícips directament o indirectament d’un ritual compartit i irrepetible, tots formen part d’un moment en què 'l’aquí i l’ara' guarda una connexió profunda amb la tradició, el treball i el moviment de molts cossos diferents amb un mateix objectiu.

 1. Plaça Margarida Xirgu Plaça Margarida Xirgu
 2. Dj abr 17
Informació

Sant Jordi 2014: Música a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

 • Gratis

L'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm ha preparat el Sant Jordi més musical amb una llarga jornada de 12 a 20 h on hi podrem torbar des de taules rodones fins a signatures de llibres i discos. El gruix de la jornada, però, seran els directes de moltes de les bandes de casa nostra, que passaran per la Fàbrica durant tot el dia repartides en tres escenaris. A la Sala de Màquines: Blaumut (12 h), Caïm Riba (13 h), Gerard Quintana (14 h), Súper Gegant (16.30 h), Nico Roig (17.30 h), Joan Dausà (18.30 h) i Els Pets (19.30 h). A la Terrassa: Cesk Freixas (12 h), Andreu Rifé (13 h), Pau Alabajos (14 h), Joana Serrat (16.30 h), La Marta Rius (17.30 h), Joan Masdéu (18.30 h) i Dani Flaco (19.30 h). A la Sala de Bàscules: La Vella Dixieland (12.30 h), Achilifunk (14.30 h), Izah (17 h), Inspira (18 h) i The Free Fall Band (19 h).

 1. Antiga Fàbrica Estrella Damm Rosselló, 515, Eixample, 08025
 2. Dc abr 23
Informació

Gino Rubert. Ex-voto

 • Gratis

Gino Rubert torna a la Senda amb un nou projecte artístic en què explora l'univers de l'ex-vot mexicà a través de collages i, per primera vegada, objectes que poblaran una gran instal·lació feta en col·laboració amb aristes amics i estudiants. Al costat d'aquest mural que serveix d'introducció al món entre religiós i profà s'exhibiran les pintures sempre críptiques de l'artista, que incorpora el text –irònic i votiu– a les seves obres.

 1. Senda Consell de Cent, 337, Eixample
 2. Dj abr 17 - Dg juny 29
Informació

Stumm

 • Gratis

Stumm és un nou concepte enfocat al públic rocker que no troba el seu lloc a Barcelona. Tots els divendres, Nenazza (DJ resident del Sidecar) i el Ídolo (Leandro Juan Danza, relacions públiques de la mítica Popular 1) estan a càrrec d'unes eclèctiques sessions que aposten pel rock, el metal, el heavy, el grunge, el punk i el pop-rock. A més, cada setmana dos guitarristes de diferents grups participen en directe en un duel amb la seva millor "arma": la guitarra.

 1. Sala Monasterio Port Olímpic, Moll de Mestral 30-31, 08005
 2. Dv abr 18
Informació

Formentera on/off

 • Gratis

Formentera es viu i després s'enyora, són els efectes de l'illa insular. La fotògrafa Marta Mengod ha retratat què sent quan està a l'illa i quan no hi és, una sèrie personal que veu la llum després de temps arxivada.

 1. Galeria Miquel Alzueta Sèneca, 9, Gràcia
 2. Dj abr 17 - Dv abr 25
Informació

Llapis i...acció! Roser Capdevila dibuixa

 • Gratis

Una exposició amb obra inèdita de Roser Capdevila, una de les grans figures de la il·lustració a Catalunya, creadora entre d'altres de 'Les tres bessones'. La mostra explora els contes més populars de la seva trajectòria i proposa un viatge per la seva biografia.

 1. Palau Robert Pg. de Gràcia, 107, Eixample, 08008
 2. Dv abr 18 - Dg abr 27
Informació

La Galería de los dulces sueños

 • Gratis

Si imaginessis un quadre famós de la història de l’art i el poguessis modificar al teu gust, quin quadre escolliries? Com el canviaries? Aquesta va ser la primera pregunta que els van fer a les internes del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona a l’estiu de 2011, donant lloc, a través del Taller de Fotografia, a la consecució de diferents projectes artístics. El resultat el podem veure en aquesta exposició que es pot visitar fins al 23 d'abril a la Sala Montserrat Roig del Pati Llimona.

 1. Centre Cívic Pati Llimona Regomir, 3, Ciutat Vella, 08002
 2. Dv abr 18 - Dc abr 23
Informació

Record Store Day 2014: Sílvia Pérez Cruz & Raül Fernández Miró + The Walkers

 • Gratis

La veïna i germana de Revólver Records, Discos Revólver, ens presentarà el directe de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miro (18 h), col·laboradors habituals i amics, que han portat la seva connexió al límit al seu esperat disc 'Granada' (2014), del qual podrem escoltar un tastet en format íntim. El quaret The Walkers (19 h) s'apunta a la festa amb la seva barreja de rock, blues i indie.

 1. Discos Revólver Tallers, 13, 08001
 2. Ds abr 19
Informació

London Beats: DJ Klaus + Ameet

 • Gratis

El club panoràmic ubicat a la planta 26 de l'hotel W Barcelona acull una nova sessió d'aquesta festa que arriba directament des de Londres. Klaus, DJ del club londinenc Boujis –freqüentat per VIPs com el príncep Enric d'Anglaterra o el cantant Will I Am- serà el protagonista de la sessió. Estarà acompanyat d'un autèntic guru de la percussió, Ameet, de l'Eclipse Chelsea.

 1. Eclipse Bar Pl. de la Rosa dels Vents, 1, Barceloneta, 08039
 2. Dv abr 18 - Ds abr 19
Informació

Tell me...

 • Gratis

Aquesta exposició reuneix la veu de tres artistes, de tres disciplines diferents. La primera, és la del cal·lígraf Ricardo Rousselot, que mostra la recuperació d'una disciplina oblidada pel gran públic. Patricio Cassinoni, fotògraf, ens enfronta a la reflexió entre l'ésser individual i el comportament com a éssers socials, particularment en relació amb el vestir. La marca Firmamento, per la seva part, mostren els seus dissenys i productes de surf, relacionats amb el mar, seguint els criteris simples de atemporalitat i producció local.

 1. Mitte Barcelona Bailèn, 86, 08021
 2. Dj abr 17 - Dv maig 2
Informació

Carlos Aires: This is not just fucking business

 • Gratis

L'exposició versa sobre el gir semàntic que estableix l'artista a través de la re-codificació d'icones i valors. Utilitzant elements com restes de basses d'immigració il·legal per desvetllar el substrat econòmic de la geopolítica actual o bitllets retallats de diferents països en els quals destaquen els herois nacionals, Aires mostra de forma irònica la relació entre els subjectes polítics, la societat i la formació del discurs històric.

 1. ADN Enric Granados, 49, Eixample, 08008
 2. Dj abr 17 - Dc abr 30
Informació

Record Store Day / Dia de les Tendes de Discos 2014: Alberto Montero + El Gran Manel + Samitier + Núria Graham + Me & the Coconut...

 • Gratis

La maratoniana jornada a l'Apolo Store, que anirà alternant sessions de DJ i directes comença amb un cara a cara darrera els plats de la banda Vàlius i la gent del segell Indian Runners (12 h). El primer directe del matí serà el de Rombo (13 h), seguit dels DJ del webzine Gent Normal (13.30 h) i el concert de Trau (14 h). A primera hora de la tarda es reprèn l'activitat amb un seguit de directes que arrenquen amb Joana Serrat (16 h) i segueixen amb Alberto Montero (16.45 h), El Gran Manel (17.30 h), Nult (18.15 h), Samitier (19 h), Celestial Bums (19.45 h) i Núria Graham (20 h). Sentirem a Charly Raw DJ (21 h) mentre s'amaga el sol, que donarà pas als directes de Mambo Jambo (21.30 h) i Me & the Coconut (22.30 h) i al fi de festa amb Omega III DJ (23 h).

 1. Apolo Store Nou de la Rambla, 107, Poble-sec
 2. Ds abr 19
Informació

La caiguda del mur de Berlín, 25 anys

 • Gratis

El Palau Robert recorda els 25 anys de la caiguda del mur de Berlín amb una exposició de 65 fotografies del fotògraf alemany Daniel Biskup. Aquest esdeveniment històric va canviar el món i es relaciona amb fets com el final de la guerra freda, la fi de la divisió de la ciutat i la reunificació d'Alemanya. Les imatges de Biskup, un dels fotògrafs alemanys més coneguts, reflecteixen la revolució pacífica i la vida en les ciutats de l'Est des de la caiguda del mur el 9 de novembre de 1989 fins a la reunificació el 3 d'octubre de 1990. Les fotografies es van fer a Berlín, Leipzig, Dresde, Erfurt i Görlitz. La mostra ens endinsa en la realitat de la gent en l'antiga República Democràtica Alemanya, l'estat de les ciutats, les cases... el 1989. I també en les imatges impactants, que van donar la volta al món, de la caiguda, la gent passant les barreres, el camí acabat d'iniciar de la unitat alemanya. Les fotos mostren la dura realitat de la vida a l'Alemanya oriental, en contrast amb la vida al sector occidental, i també l'estranya bellesa de les dificultats, el caliu humà que es manifesta en determinades situacions de la vida quotidiana.

 1. Palau Robert Pg. de Gràcia, 107, Eixample, 08008
 2. Dv abr 18 - Dg maig 11
Informació

Record Store Day / Dia de les Tendes de Discos 2014: Mambo Jambo + Marina Babyface & The Beatroots + Ran Ran Ran + 4Hiverns + Joana Serrat

 • Gratis

La botiga de música i cinema Surco, que aquest any celebra 40 primaveres de música a la Vila de Gràcia ha preparat un llarg cartell pel Dia de les Tendes de Discos. Una jornada que començarà amb sessions de DJ de la mà de Dani Vega (12 h) de Mishima, Carlos Conesa (13 h), director del BAM, Carles Llacer (14 h), el programador cultural del Centre Civic Boca Nord i del cap de redacció de Mondo Sonoro Joan S. Luna (15.30 h). Els directes arrenquen amb la força del r&b i el rock dels Mambo Jambo (17 h), el soul i funk de Marina BBFace & The Beatroots (17.30 h), el folk electrònic de Ran Ran Ran (18 h), el pop d'autor de 4hiverns (18.30 h) i l'americana de Joana Serrat (19.30 h). La jornada la tancarà JM Garanto (20 h), capo del segell Unpictured.

 1. Surco Travessera de Gràcia, 144, Gràcia, 08012
 2. Ds abr 19
Informació

Tricentenari BCN: Arxius 1714: Després d'Utrech. Una Barcelona sentenciada, 1713-1714

 • Gratis

El contrast entre Barcelona i Londres, escenaris tots dos de la pugna per les llibertats constitucionals de Catalunya contra l'absolutisme monàrquic, és el leitmotiv d'una exposició que treu a la llum manuscrits dels agents polítics implicats, documentació gràfica sobre el setge i l'assalt de l'11 de setembre de 1714, publicacions contemporànies i altres materials procedents del fons de l'Arxiu Històric de la Ciutat. Així mateix, s'aprofitarà per difondre el coneixement de la biblioteca de Pau Ignasi Dalmases, darrer embaixador català a Londres i gran col·leccionista de documents i impresos que testimonien l'estat de l'alta cultura a la Barcelona del 1700. La instal·lació es complementa amb un audiovisual que reivindica Dalmases com a home de cultura, i amb un programa de visites guiades al vestíbul i la Sala Dalmases.

 1. Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona Santa Llúcia, 1, Ciutat Vella, 08002
 2. Dv abr 18 - Dt abr 29
Informació

Drama

 • Gratis

Exposició fotogràfica col·lectiva que aprofundeix al món teatral a través de la mirada de 7 diferents fotògrafs que exploren en els camerinos, el teatre de carrer, d'objectes i marionetes, el teatre i la performance, el mim corporal dramàtic, les façanes i edificis teatrals, els edificis històrics i el teatre contemporani. A 'Drama' es reuneixen, de manera casual, almenys una vintena de companyies teatrals, 10 edificis històrics, més de 30 actors, directors i titellaires, a més de diferents espais i esdeveniments de Barcelona. Es podrà apreciar la vella façana del Molino, els teatre Espanya i L'Olimpia, les representacions de carrer de Pepe Otal i La Fanfarra, els vestuaris i camerinos del Lliure, Almeria i la Seca, a Leandre i cia., el circ de Montjuïc, entre uns altres.

 1. Sala Fènix Riereta, 31, Raval, 08001
 2. Dv abr 18 - Dg maig 4
Informació

Tiempos sólidos

 • Gratis

Escultor, constructor de ciutats supervivents, de ponts sense futur, palafits abandonats de ferro. En els personatges de Fernando Suarez l'heroisme i el moviment i sensualitat ens recorden també aquestes arquitectures ingràvides d'exòtics elements arquitectònics on se suposa el misteri de l'orient.

 1. Víctor Lope Tres senyores, 40, Gràcia, 08024
 2. Dj abr 17 - Dt maig 20
Informació

Record Store Day / Dia de les Tendes de Discos 2014: Àlex Torío + La increíble història de Carles Carolina + Andrea Motis/Joan Chamorro/Josep Traver + Clara Luna/Xavi Maureta + Guillem Roma

 • Gratis

Cinc petits concerts han preparat a la botiga de Gràcia Disco 100 per el Record Store Day: Alex Torío (12 h), La increíble historia de Carles Carolina (13 h), el trio format per Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver (18 h), el format duo de Clara Luna i Xavi Maureta (19 h) i Guillem Roma (20 h).

 1. Disco 100 de l'Escorial, 33, Gràcia, 08024
 2. Ds abr 19
Informació

South/North (and between)

 • Gratis

El fotògraf Bito Cells proposa un recorregut visual (i personal) per diferents punts de la geografia americana. Ha retratat el New Orleans després del Katrina, el Nova York menys icònic i, entre les dues costes, també ha captat escenes típiques de l'imaginari dels Estats Units.

 1. Espai [B] Torrent de l'Olla, 158, Gràcia
 2. Dj abr 17 - Ds abr 19
Informació

Sant Jordi 2014: La llegenda de Sant Jordi

 • Gratis

El Born Centre Cultural celebra un dia abans de la Diada una cercavila del cavaller Sant Jordi i el seu seguici. La comitiva estarà formada per un centenar de personatges que intervenen en la representació de la llegenda de Sant Jordi de Montblanc, amb la família reial acompanyada de nobles, soldats i poble. La cercavila sortirà de Santa Maria del Mar a les 18h. Al Fossar de les Moreres Sant Jordi deixarà una rosa. Finalment, la comitiva llegendària arribarà a la plaça Comercial. Davant de la bandera del Born CC, Sant Jordi donarà la rosa a la princesa, saludarà a les autoritats i es faran dos balls. Tot seguit, s'acompanyarà a la gent fins a la Sala Moragues (18.30 h) on es farà la presentació oficial del curtmetratge 'La llegenda de Sant Jordi'. En aquesta presentació es farà una breu introducció per posar el curtmetratge en un context temporal i físic. S'explicarà la tradició que situa la llegenda de Sant Jordi a Montblanc, la referència al Costumari Català de Joan Amades i com s'adapta tot plegat per fer una festa de recreació històrica cada mes d'abril. Tot seguit es farà esment del projecte del curtmetratge, la implicació popular en el rodatge, alguna curiositat i característica tècnica. El dia després, durant la Diada, es faran passis del curtmetratge a cada hora (11h, 12h, 13h, 14h, 15h, 16h, 17h, 18h, 19h) a la Sala Moragues i a fora, a la plaça Comercial, hi haurà paradetes de roses i llibres.

 1. El Born Centre Cultural Pl Comercial, 12, 08003
 2. Dt abr 22
Informació

Record Store Day / Dia de les Tendes de Discos 2014: La iaia + beGun + Montserrrat + Iepi

 • Gratis

Un dels punts claus del Dia de les Tendes de Discos 2014 resulta que no és una botiga, és la [2] de l'Apolo, que no es vol perdre aquesta celebració tan musical amb els directes de Montserrrat (19.45 h), Iepi (20.30 h), La iaia (22.15 h) i beGun (22 h).

 1. La [2] de l'Apolo Nou de la Rambla, 111, Poble-sec, 08004
 2. Ds abr 19
Informació
Més activitats gratuïtes

Els usuaris diuen

5 comments
Montse
Montse

Moltes gràcies mac@s!!!!

Sandra
Sandra

Home, els mercats gratis gratis són si vas i només mires, a la que compres ja no xDDD Però merci igualment, ja tinc uns quants plans per aquest cap de setmana quan puji a la ciutat :)

aleix
aleix

Es mentira, no es gratis

Ivan
Ivan

Gratis, curioso concepto. El primer link que abro sobre una exposición en el nuevo museo dhub, y en la propia pagina del timeout me pone que vale 3-5 euros. O ellos mismos no se aclaran (los del timeout) o el concepto gratis es diferente para ellos que para mi.