0 M'encanta
Guarda-ho

Guia de Centres Cívics de Barcelona

Tots els tallers, cursos i activitats culturals de la temporada 2016-17

Centre Cívic Baró de Viver

Les portes dels centres cívics de Barcelona estan obertes de bat a bat. Passeu i trobareu una oferta immensa d’activitats per descobrir, i fins i tot la possibilitat de proposar-ne de noves. A més, a partir d’aquesta tardor, gràcies a un portal d’internet renovat i el seguiment en xarxes socials, la comunicació en els dos sentits serà més viva i fàcil que mai.

Descarregueu-vos aquí la Guia Completa d'Activitats dels Centres Cívics per a la temporada 2016-17 i podreu consultar totes les activitats que us esperen en camps tan diversos com les arts visuals, escèniques, música, tallers i moltes altres sorpreses. Gaudiu-les!

 

Activitats destacades d'aquesta setmana

Contrapicat. Solo para cortos

El Festival Sólo Para Cortos va néixer l'any 2002 impulsat des del Casal de Joves del barri de Prosperitat i tenia com a objectiu que el cinema fos una expressió cultural per apropar-nos a altres realitats i experiències del nostre dia a dia.En aquesta ocasió, es podrà veure el palmarès dels 7 curts guanyadors de la passada edició i on la temàtica principal són els drets humans que s'abordaran des de diferents visions.

Centre Cívic Vil·la Florida , Sarrià - Sant Gervasi Dijous 19 gener 2017

Frankenstein o el moderno Prometeo

Una de malsons, els de la Mary W. Shelley. La nit del 16 de juny de 1816, després que Lord Byron y Percy B. Shelley discutessin sobre la possibilitat de descobrir el principi vital de la naturalesa i transferir-lo a un cos inert, Mary W. Shelley va tenir la visió d'un monstre creat per la ciència humana. D'això en fa 200 anys, però sembla estar més present que mai.

Centre Cívic Torre Llobeta , Nou Barris Divendres 20 gener 2017

Bostik Visions

Bostik Visions, és el treball dels autors del col·lectiu Photoespai30. Els dotze fotògrafs han estat motivats a participar en un projecte expositiu personal inspirat dins de l'antiga fàbrica de productes químics Bostik. Aquesta iniciativa pretén impulsar un vincle Düsseldorf-Barcelona, ser homenatge a la recentment desapareguda Hilla Becher, coneguda pel seu treball i contribució artística i docent i posterior herència documental, amb el 'nou' documentalisme centre-europeu contemporani de l'Acadèmia de Belles Arts de Düsseldorf.

Nau Bostik , La Sagrera Dijous 19 gener 2017 - Dissabte 18 febrer 2017

Los Cronopios a Julio Cortázar

Cronopios és el nom del nonet liderat pel guitarrista Jordi Solé. Totes les composicions que formen part d'aquest treball estan inspirades en alguns dels contes més coneguts de Julio Cortázar i desvetllen la pulsació latent i obstinada de la literatura de l'escriptor argentí.

Casa Golferichs , Eixample Divendres 20 gener 2017

Cineknitting: amb llicència per tricotar!

Proposta per anar a la Casa Sagnier a veure una pel·lícula com a casa, amb el cistell de mitja o ganxet. Poseu-vos còmodes i tricoteu mentre gaudiu d'un bon cinema i una bona companyia. Podeu proposar un llistat de pel·lícules que us agradaria incloure en aquesta activitat i si voleu anar, us heu d'inscriure al seu web omplint un formulari.  

Centre Cívic Casa Sagnier , Sarrià - Sant Gervasi Dijous 19 gener 2017

Vi & Swing

En aquest cicle s'ajunten dos mons molt suggerents. Us podreu introduir en la viticultura i l'art enològic tot aprenent històries, anècdotes i cançons dels grans músics del swing d'una forma planera i lúdica.

Centre Cívic Can Deu , Les Corts Dijous 19 gener 2017

Detrás del cristal i Liov

Sessió doble de dansa amb 'Detrás del cristal' i 'Liov'. 'Detrás del cristal', creació: Pepe Hevia. Interpretació: Julie Berroneau i Pepe Hevia, és un poema que reflexiona entorn la fragilitat que habita les relacions humanes. Una mirada cap al vincle, que de vegades, creem i que l'infortuni esquerda. 'Liov'. Creació: Diego Sinniger. Interpretació: Kiko López i Diego Sinniger. Duet on es plantegen diverses formes de violació per poder trencar una mica el tabú d'un acte que, al cap i a la fi, té lloc quotidianament en el nostre dia a dia. Diego Sinniger de Salas ofereix una fisicalitat en el moviment que vol trencar els límits entre la dansa contemporània i la dansa hip-hop.

Centre Cívic Barceloneta , Ciutat Vella Dijous 19 gener 2017

Autoretrats filmats

Dijous 12 de gener a les 19.30 hores s'inaugura aquesta exposició al centre cultural Albareda, on estarà fins al 4 de febrer. Autoretrats filmats és una proposta de l'associació Filma Filmae que vol involucrar persones amb trastorn de la salut mental en un exercici artístic de reflexió i investigació sobre la seva identitat. L'exposició mostra el procés creatiu i els resultats del Taller de Videoart i Autoretrat per a persones amb trastorn de la salut mental realitzat durant l'any 2016 a diferents centres cívics.

Centre Cultural Albareda , El Poble-sec Fins al Dissabte 4 febrer 2017

Fotografies antigues d'Horta

Jaume Caminal ha estat un dels puntals en la memòria gràfica d'Horta, tant per la seva obra fotogràfica com per la recopilació que va fer d'imatges antigues del barri. Aquesta exposició li ret homenatge mostrant una selecció de les seves imatges més representatives.

Centre Cívic Carmel , Horta - Guinardó Fins al Divendres 27 gener 2017

Comentaris

0 comments