Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
via catalana 2014. trams 51 a 44

On menjar i beure a la Via Catalana 2014: trams 44 al 51

Una selecció d'una quinzena de bars i restaurants dels carrers per on passen els trams 44 al 51 de la Via Catalana

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Molts de vosaltres anireu a la Via Catalana en colla. Comença a les 16 h i és millor arribar amb la panxa plena. Hem triat 25 restaurants per tota Barcelona que obren per la Diada, però si us estimeu més dinar a prop del vostre tram, també hem fet una selecció de bars i restaurants a prop dels trams 44 al 51. El primer tram comença al carrer de Llançà amb Plaça d'Espanya, i el número 51 acaba entre els carrers d'Urgell i de Borrell. Compte que és festiu i potser alguns d'aquests llocs estan tancats! Us recomanem que truqueu abans d'anar-hi. 

El Bar
  • 3 de 5 estrelles
  • Bars i pubs
  • Bars de tapes
  • La Nova Esquerra de l'Eixample
  • preu 1 de 4
  • Crítica de Time Out
“El Bar” és un exemple d'una nova generació de post-bars que aposten per la qualitat i la reinterpretació de plats de tota la vida. Preus diferents, barris diferents i decoracions més cuidades són altres característiques d'aquests nous espais. D' "El Bar" en podem destacar una bona carta de vins, escollida pel propietari, un sommelier expert. Però també els seus plats, entre els que hi trobareu des de tapes tradicionals fins a plats gurmets, sempre a preus assequibles i amb una clara aposta pels productes de temporada. Sigueu benvinguts a la cuina de bar contemporània.
Bar Ramon
  • 4 de 5 estrelles
  • Bars i pubs
  • Sant Antoni
  • preu 1 de 4
  • Crítica de Time Out
Aquest fabulós bar de barri és un temple erigit a major glòria del rock'n'roll –hi trobareu una guitarra de Bo Diddley penjada– i també de les tapes nutrives i imaginatives. Bona música i millor menjar.
Publicitat
Thai Thai
  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Tailandesa
  • La Nova Esquerra de l'Eixample
  • preu 2 de 4
  • Crítica de Time Out
En aquest senzill i agradable restaurant asseguren que serveixen el veritable menjar thai. I la veritat és que és tot un plaer endinsar-se en un menú de migdia on, per poc més de deu euros, passen per taula plats com els fideus vermicelli, el porc al curri verd o uns fregits asiàtics convincents i poc oliosos (detall maco, us posen copes i gots de vidre del bo al migdia).  Per la nit, carta i un menú degustació de tot just 24 euros, que passa pels 'dumplings' de porc, les cues de llagostí embolicades en pasta d'arròs i els seus deliciosos curris de carn. Potser no és tan imperial o impressionant com d'altres, però s'hi menja molt bé i barat.
Mediterrani
  • Restaurants
  • Eixample
Cuina casolana basada en la dieta mediterrània i tornant als antics plaers, com els esmorzars de forquilla.
Publicitat
Tarambana
  • 5 de 5 estrelles
  • Bars i pubs
  • Bars de tapes
  • La Nova Esquerra de l'Eixample
  • Crítica de Time Out
Correu, poseu-vos les ulleres de pasta, pentineu-vos el bigoti! Correu cap a aquest bar de l’Eixample abans que Bibiana Ballbé el descobreixi i l’utilitzi de plató per entrevistar algun escriptor pop. El Tarambana és un esquer massa sucós per a la Barcelona moderna. Lla llum del dia es cola a raig pel finestral de l’entrada i reverbera en l’altíssim sostre i les parets blanques. La fusta, present en tot el mobiliari i el terra, encaixa amb els aires escandinaus de l’interiorisme. En altres paraules: haureu d’emprar dissolvent per desenganxar-vos les natges de la cadira. El Tarambana es pren seriosament això del vermut. La canya d’Estrella Galicia entra com aigua de pluja, la selecció de copes de vi i cava és impecable, i els seitons i les escopinyes viatgen en business.
Bodega Gracián
  • Bars i pubs
  • Bars de vins
  • La Nova Esquerra de l'Eixample
G de Gracián i G de fer les coses senzilles amb gràcia. Aquest petit celler, a prop de la Gran Via, ha aparegut com una revelació. I el descobriment és aquest: “Qual- sevol home o dona de bona fe pot ser feliç amb una ensalada russa i una canya”. Al Gracián, s’hi ha de venir per practicar aquest aforis- me de la felicitat. Les canyes són professionals i l’ensalada russa us provocarà un goig extrem. Aquestes dues paraules poden anar juntes en una frase?
Publicitat
San Trop
  • 3 de 5 estrelles
  • Bars i pubs
  • Cocteleries
  • Eixample
  • Crítica de Time Out
Abans un local ruinós amb aires de ser seu de l'ofici més vell del món, San Trop s'ha convertit en una cocteleria la mar d'apanyada, i han tingut l'encert de netejar-ho tot però no de canviar el mobiliari. Farà les delícies dels bevedors més canalles, aquest encreuament entre la saleta de la família Monster i una casa de barrets.
El Racó de l'Agüir
  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Mediterrània
  • Sant Antoni
  • preu 2 de 4
  • Crítica de Time Out
El Racó de l'Agüir és, alhora, la culminació d’una carrera i la gènesi d’una nova aventura gastronòmica, la fusió de la cuina de mercat tradicional amb les noves tendències culinàries, és passat, però sobretot, present. Així es presenten en Ferran (cuina) i l’Iván (sala) Agüir, continuant la saga que van iniciar els seus pares primer en altres locals i finalment en aquest petit local. Des de sempre, al migdia, quan ofereixen un menú excel·lent per poc més de 10 euros, està ple i amb cua de gent esperant. El secret és en primer lloc la bona cuina, però també el bon servei, l’amabilitat i un entorn agradable.
Publicitat
La Més Petita
  • Bars i pubs
  • Cerveseries artesanes
  • La Nova Esquerra de l'Eixample
Disposen d’un total de vuit tiradors, és possiblement la cerveseria amb més sortidors per metre quadrat de la ciutat. Us proposen una tria acurada de cerveses artesanes (nacionals i internacionals) en un ambient acollidor. També ofereixen la possibilitat d’endur-vos-les a casa mitjançant envasos reutilitzables.
Mochica
  • 3 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Peruana
  • preu 1 de 4
  • Crítica de Time Out
Mochica, bulliciós i senzill peruà ofereix cuina norteña de la costa, en la qual l’especialitat són els plats de peix i marisc. “Si no és picant no és cebiche”, riu Morgan, alhora que ens recomana un combinat de cebiche mixt –peix i marisc–  amb chicharrón, peix fregit i arrebossat. Tot un festí per a una sola persona, a 18 euros.  A banda del peix, el seu receptari comprèn especialitats de carn potents, feréstegues però molt elaborades com, per exemple, el patasco, una sopa de blat de moro, amb capipota de xai, o el cabrito norteño, melosa pota de cabrit macerada amb chicha de jora, que segons ens explica el propietari és un licor de l’època dels inques fet de blat fermentat

També t'agradarà

25 restaurants per a la Diada
  • Restaurants

Per menjar bé en grup abans de la Via Catalana 2014 Reserva als restaurants més populars Ja teniu l'estelada i el vostre lloc a la Via Catalana 2014 preparats des de fa dies. Fins i tot heu convençut el vostre iaio nascut a Jaén perquè voti independència. Molts heu quedat amb la família o els amics per anar junts a la V i, com que la convocatòria és a les 16 h, podeu fer un àpat tots plegats aquest Onze de Setembre: aquí teniu 25 restaurants aptes per a grups que estaran oberts aquesta Diada. Feu un pensament i reserveu amb temps! La Terreta Una ambaixada de València a la Vila de Gràcia. Una de les seves especialitats són les saboroses i econòmiques coques de Dacsa, que preparen amb una gran varietat d'ingredients per a tots els gustos. Els dies que juga el Barça, l'ambient és formidable. I el dia de la Via Catalana 2014, no ens ho podem ni imaginar: La Terreta és l'única taverna valenciana que hi ha a Barcelona. Tenen diversos menús per a grups molt econòmics –de 6,50 a 16 euros– on poder tastar tot allò que és valencià i no és paella: braç de nineta, tramussos, timbal d'escalivada amb moixama... La Camarga Les primeres traces d'existència del 'Pujolgate' es van gestar aquí, en el dinar enregistrat d'estranquis entre la lideressa del PP català i l'ex-amant del primogènit del Pare Ubú. I suposem que no devien parlar de compres (de roba). Ara bé, La Camarga és tot un clàssic dels sopars de grup massius i té una cuina mediterrània estàndard que està prou bé, i menús per a totes

Els 50 millors restaurants
  • Restaurants
  • Cuina creativa

Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit Reserva als restaurants recomanats per Time Out Els restaurants que mai no fallen per menjar cuina catalana, italiana, basca, francesa i asiàtica. I també els fogons dirigits pels xefs més en forma de la ciutat Més restaurants recomanats Restaurants mexicans Els millors llocs de la ciutat per assaborir la bona cuina mexicana Reserva als restaurants més populars Casa de Tapes Cañota El Cañota és un bar de tapes marineres d'inspiració gallega amb molt bones referències. Es tracta del germà petit del reputat Rías de Galicia, un dels grans restaurants gallecs de la ciutat i de l'Estat.  Peix i marisc, patates braves, pop a la gallega, amanida russa, canyes de cervesa i vins... L'oferta del Cañota és la de tota la vida però amb l'afegitó d'un puntet juganer de creativitat. Tot de la millor qualitat i en un local desenfadat per r

Publicitat
Els 100 millors bars
  • Bars i pubs

Si alguna cosa no li falta a Barcelona són bars. A tots els barris de la ciutat hi trobem una immensa oferta que en moltes ocasions ens fa dubtar a l'hora de triar. Tant si busqueu bars de tapes i braves com si preferiu fer vins, canyes i vermut, no us perdeu aquesta selecció de 100 locals imprescindibles a la ciutat. I si no voleu beure alcohol, també us hi hem inclòs cafeteries i teteries! Bars de vins Sempre és un bon moment per gaudir d'un bon vi, siguis entès o no Bars de tapes Per molts, una religió i una excusa per per trobar-se amb els amics! Per prendre canyes Els millors assortidors de cervesa de la ciutat Cerveses artesanes Els abeuradors de birra elaborada artesanalment Per menjar patates braves Les 20 millors racions de patates braves de Barcelona Per fer el vermut Els clàssics de la ciutat i els nouvinguts a l'escena vermutaire Els millors pintxos Gran plaer basc en petit format Cocteleries Els millors còctels i els bàrman amb més carisma Teteries 10 establiments on sempre és l'hora del te Temples del cafè 10 cafeteries per satisfer el plaer més fosc El més vist Cinema a la fresca: tota l'agenda A l'estiu, diversos espais de Barcelona es transformen en cinemes a la fresca. Aquí teniu la cartellera completa! El més vist 5 coses per fer avui Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast Japonisme. La fascinació per l'art japonès Que consti que en Pere Calders ja ens havia avisat: som víctimes d’una invasió subtil. Jo mateix em vai

Anarquia i 'birra fría'
  • Clubs

Recorregut pels bars llibertaris de Barcelona Els bars més vistos Si trobeu que Barcelona va camí de convertir-se en un parc temàtic –si és que no ho és ja– i n'esteu farts d'alienants macroespais d'ocio nocturn capitalistes, dissenyats per a buidar-vos les butxaques, aquesta és la vostra llista: un recorregut pels bars més llibertaris i anarcos de Barcelona, on abunda la cervesa barata, l'art arriscat i la gent que aposta per l'amor lliure, que de ben segur voldran compartir amb volsatres. Les revolucions comencen a la barra. Bars llibertaris, associatius i combatius! 23 Robadors Entra una puta força col·locada a quarts de nou del vespre. El bar, desert. Vol anar al lavabo. “És a dalt, puja, puja!” li diu en Joan amb el seu somriure resplendent. En Joan, un humanista amb un cor com una casa de pagès, és un dels tres socis de Robadors 23. El local és l’excasa d’un altre dels socis, l’August, un metge dandi amb fal·lera pel jazz. El tercer és l’Albert, flamenquista acèrrim, i la família la completen en Yussuf, la Fadwa i l’Alí, el nostre Freddy Mercury pakistanès particular. El carrer d’en Robadors és tot allò que defineix el barri xino: cadires a la fresca, xivarri i batusses, putes, camells i corredisses, insults i afalacs desmesurats... Tot al màxim, res de mitges tintes. No t’hi avorreixes. En aquest caos de vegades violent i a punt de desaparèixer –sembla que finalment la nova seu de la Filmoteca obrirà aquest desembre– Robadors 23 s’alça com un oasi on tothom hi pot ent

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat