Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ruta de les Estrelles

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

No és el mateix menjar cuina tradicional quan fas turisme que visitar les cuines d'avantguarda d'arreu d'Europa. Qui tingui afany de descobrir l’alta gastronomia d’altres països, té ara una oportunitat única. Del 5 al 7 de maig, el restaurant Nectari de Barcelona acollirà la primera edició a l'Estat de La Ruta de les Estrelles, una trobada de xefs amb estrella Michelin que se celebra des de fa anys a Portugal.

Hi participen Ricardo Costa (líder dels nous xefs portuguesos, 1 estrella Michelin), Joachim Koerper (restaurant Eleven de Lisboa, 1 estrella Michelin), Michel Van Der Kroft (T'Nonnetje d’Amsterdam, 2 estrelles Michelin) i l’amfitrió, Jordi Esteve (Nectari, 1 estrella Michelin).

En la primera edició catalana, els quatre xefs cuinaran junts durant tres dies un exclusiu menú degustació, format per uns aperitius de la casa i a continuació un plat de cadascú. Tot maridat amb vins i caves premium de Codorníu. 

Aquest és el menú: salmó d'Alaska marinat amb meló, amanida i ametlles (Joaquim Koerper), carabiners amb bacallà, carxofes i oli de xoriço (Michel Van Der Kroft) i peix del dia rostit com a pop amb salsa de selicòrnia (Ricardo Costa). El plat fort, vaca vella amb braves llatines i salsa huancaína i les postres, hamburguesa dolça amb patates fregides, kètchup i mostassa van a càrrec de l'amfitrió Jordi Esteve. 

El preu d’aquesta experiència enogastronòmica pionera serà de 130€ i es podrà gaudir del 5, 6 i 7 de maig, tant al migdia com a la nit, amb reserva prèvia.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà