Tres tapes d'autor acompanyades de dues cerveses Inedit per 20 €. Aquesta és l'oferta que trobareu a 22 hotels barcelonins perquè gaudiu de la creativitat gastronòmica dels seus xefs a la fresca dels seus terrats.
El menú de Santi Olivella, de l'hotel Duquesa de Cardona, es compon d'un gotet de 'salmorejo', l'entrepà vertical 'I love New York' de rosbif, ruca, tomàquet i curri, i un cucurutxo de calamars a la romana.
A l'Ohla Hotel, el xef Xavier Franco us proposa Tataki d'ànec amb albergínia a la brasa i miso, croquetes de rostit, i un panet de calamar, ceba i papada.
Si aneu a l'Hotel Neri, provareu costella de xai a la brasa amb salsa de farigola, mostassa i mel; broqueta de pop a la brasa i patata amb oli d'oliva extra verge i pebre vermell de la Vera; i musclos de roca en escabetx vermell; de la mà de Lucía Cudolá i Álvaro Merino.
Ostres en suquet, bistec tàrtar amb patata 'pont neuf', i croquetes de pollastre rostit us esperen al restaurant BRAVO24 del W, amb la firma de Carles Abellán.
Podeu consultar la resta d'hotels i les tres tapes que han creat els seus respectius xefs a la guia de la ruta.