El Petit Celler

Restaurants Sarrià - Sant Gervasi
0 M'encanta
Guarda-ho
1/2
2/2

El Petit Celler és un establiment a prop de la plaça de Francesc Macià, aquest Scalextric de cotxes estressats entre oficines bessones. En aquest celler de prestatgeries blanques i inacabables, hi trobarem una varietat increïble de referències: vi, cava, xampany, destil·lats... milers d’ampolles. I sobretot són punt de referència en el servei de vi a copes: a més de botiga i sala de tasts, disposa de zona de WineBar i cafeteria oberta durant tot el dia.

Cada quinze dies s'ofereix una nova selecció de deu vins a copes escollida pel sommelier Antonio Lopo, en la qual estan representats tots els estils del món: negres, blancs, rosats, dolços, escumosos, fortificats, naturals ... Qualsevol referència pot aparèixer en la carta si té alguna cosa diferent d'aportar! Totes les copes van acompanyades d'una petita tapa i són servides amb el Coravin, un aparell que manté intacte el vi durant molt de temps ja que no cal obrir l'ampolla per abocar a la copa. Molta actius a les xarxes socials, si us interessa el món del vi convé que els seguiu.

Amb bon criteri, qui treballa al Petit Celler ha volgut que els vins estiguin acompanyats de productes de qualitat. Hi trobem patés, formatges artesans, embotits ibèrics i una colla de professionals darrere el taulell que creuen en el producte de qualitat. Amb els seus consells, podem endur-nos una bona representació del que hi ha a la botig, un bon vi, uns embotits i formatges, i així organitzar-nos una festa al Turó Park si fa bo, que potser per situar-se en aquesta zona tan poc agraïda per la vida de barri passa desapercebut.

Lloc de la ubicació El Petit Celler
Contacte
Adreça Beethoven, 8
Sant Gervasi
Barcelona
08021
Horaris de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:30 a 21:30, dissabtes de 10:00 a 14:00 hores
Transport La Bonanova (FGC)
LiveReviews|0
2 people listening