El Petit Celler

  • Restaurants
0 M'encanta
El Petit Celler
Sarrià - Sant Gervasi

Les vacances són ben prop però no el suficient per als quatre que encara tenim feina. Ja han trucat a la porta els dies llargs de l’estiu, i com si no ens n’haguéssim adonat, els passem sota la bonica llum del florescent. Tal com està el país s’imposa un carregament d’imaginació per no defallir. Alguns s’acontenten d’esperar el dissabte,“només falten dos dies pel cap de setmana”, sospiren. 

No podem agafar tanda per ser feliços com si esperéssim l’autobús. És urgent ser feliç i cada dia pot ser diumenge. 

El Petit Celler és un establiment a prop de la plaça de Francesc Macià, aquest Scalextric de cotxes estressats entre oficines bessones. Hi ha massa gent en els despatxos del voltant que mira el calendari. No cal. En aquest celler de prestatgeries blanques i inacabables, hi trobarem una varietat increïble de referències: vi, cava, xampany, destil·lats... milers d’ampolles. 

Amb bon criteri, qui treballa al Petit Celler ha volgut que els vins estiguin acompanyats de productes de qualitat. Hi trobem patés, formatges artesans, embotits ibèrics i una colla de professionals darrere el taulell que creuen en el producte de qualitat. Amb els seus consells, podem endur-nos una bona representació del que hi ha a la botig, un bon vi, uns embotits i formatges, i així organitzar-nos una festa al Turó Park, que potser per situar-se en aquesta zona tan poc agraïda per la vida de barri passa desapercebut. 

Becaina al Turó Park

Enmig de les seves cases que recorden un Londres de postal, podem deixar a una banda l’uniforme de feina, les sabates que estrenyen i les corbates, si és el cas, i muntar-nos un pícnic al voltant del llac dels nenúfars. Fins i tot, estirar-nos una estoneta a fer la migdiada.

Si no podem disposar d’aquest moment a la feina, no cal que desesperem, la gent d’El Petit Celler us deixaran tastar els seus vins a preu de botiga a la barra o en unes tauletes. Si sou més de destil·lats, tenen la mà trencada en els gintònics. Munten tastos i cursos per allargar aquesta espècie d’horari laboral tan meravellós. Cada dia pot ser festa major.

Lloc de la ubicació El Petit Celler
Contacte
Adreça Beethoven, 8
Sant Gervasi
Barcelona
08021
Transport La Bonanova (Línies: FGC)
LiveReviews|0
2 people listening