Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Compartir, Cadaqués
©Francesc GuillametCompartir

Els millors restaurants de la Costa Brava

Una selecció dels restaurants més autèntics i deliciosos de la Costa Brava

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

No es pot dir que es coneix bé una zona fins que no s'ha tastat el seu menjar més típic ni begut els seus vins, i d'això a la Costa Brava van sobrats. Té una oferta molt àmplia de restaurants -en l'interior d'un castell, amb terrasses al costat del mar...- i nosaltres hem fet una selecció per ajudar-vos a escollir. Hi trobareu varietat en tipus de cuina, producte i preu. Per a tots els gustos i butxaques!

Compartir
  • Restaurants
  • Fora de Barcelona
Engegat per tres excuiners d’elBulli, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro, proposa una cuina moderna caracteritzada per plats pensats per compartir al centre de la taula, amb propostes tradicionals com els arrossos i el peix fresc. El restaurant es troba al centre de Cadaqués, té un gran pati exterior i ofereixen apartaments de lloguer.
Villa Teresita Restaurant a l'Hostal Empúries
  • Restaurants
  • Fora de Barcelona
El xef Rafa Peña (Gresca) ha marcat una línia de cuina urbana a Barcelona, però també és l’assessor d’aquest hotel ecològic i sostenible a la Toscana gironina. Aquí hi trobareu el millor producte ecològic que produeixen mar i terra empordanesos, tractats amb criteri d’alta gastronomia. Només cuinen matèria de producció pròpia i proveïdors directes: coneixen la teca com si fos la seva tieta.
Publicitat
El Trull d'en Francesc
  • Restaurants
  • Fora de Barcelona
L’Empordà és mar i muntanya, la seva cuina també. A la banda més boscosa de l’Alt Empordà, entre turonets que es fan serralada i pantans, aquest clàssic dels àpats de grup i les celebracions ofereix una relació qualitat-preu interessant. Indicat per a gurmets golafres: cuina de producte i carn, molta carn, ja sigui en format platillo o a la brasa. Porc, ànec, entrecot...
El Restaurant del Castell
  • Restaurants
  • Fora de Barcelona
Sopar en una torre d’un castell, amb un casino adossat, té un punt de glamur decimonònic innegable. I la cuina del restaurant El Castell no defrauda: té un punt autoral –presentació exquisida de plats– equidistant entre la tradició francesa i la cuina catalana, que el fa ideal per celebrar en petit comitè coses molt serioses. A l’estiu hi fan cicles gastronòmics.
Publicitat
Vicus
  • Restaurants
  • preu 3 de 4
Ubicat a l’antic local de l’emblemàtic Can Barris, Vicus ofereix una cuina d’autor basada en la tradicional catalana i en el producte de temporada. La seva especialitat són els plats d’arròs cultivat a Pals. A més de la carta, pots escollir entre el menú migdia, el menú d’arròs o el degustació. També organitzen sopars maridats amb vins de l’Empordà.
La Cantonada
  • Restaurants
  • Fora de Barcelona
És un senzill restaurant familiar on es pot gaudir d’una cuina creativa que juga amb les receptes tradicionals i les transforma amb tocs originals i imaginatius. Proposen un menú diari al migdia i un menú de temporada, tots dos basats en productes de proximitat. A més, tenen plats aptes per a celíacs i vegetarians. Per menjar molt bé a un preu més que raonable.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat