¿Dèiem que darrere un bon gelat hi ha sempre un italià? Tenim en Eduard Gassó l’excepció a la regla. El 2002 va adquirir aquest negoci a uns geladers italians de quarta generació. També li van traspassar la fórmula, i a més va anar a Brescia a formarse. El resultat és un gelat italià de manual: cremós, baix en greixos i fet amb un producte que “si no és de proximitat, és italià”. Gassó abomina de les mescles, i reivindica els sabors directes: brutal el d’avellana pura, també un sorbet de pera on es reconeix la textura farinosa de la fruita. El seny català aplicat al gelat italià funciona! Per cert, la que era la Fratello de Joan de Borbó ara és seva.
Gelateria Caffeteria Italiana
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- 2
- Pl- de la Revolució
- Barcelona
- 08012
- Contacte
- 93 210 23 39
- Transport
- Fontana (M:L3) Joanic (M:L4)
- Horaris
- Dl. a dj, de 12 a 1 h. Dv. i ds., de 12 a 2 h. Dg., de 12 a 1 h
Discover Time Out original video