Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Karakala

  • Restaurants
  • Gràcia
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Foto: Karakala
Foto: KarakalaFoto: Karakala
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Lloc il·lustre i il·lustrat: la intenció del propietari, l’Imad Elhaddad, fou “portar a Barcelona la cuina libanesa tradicional, de molta feina i elaboració: aquí no hi ha res de llauna: bullim fins i tot els cigrons de l'hummus". Va funcionar del 1996 al 2008. I va reobrir el 2011 en una nova etapa, amb l’escriptor Mathias Enard com a soci. L’Imad aposta per la 'mezzé', que vol dir literalment “assaborir molts plats mentre converses”. Quan vaig obrir, rememora l'Imad', "la cuina libanesa es va fer famosa arreu del món pel xauarma, però al Líban tu no entres en un restaurant a menjar xauarma: el xauarma es menja al carrer".

Així que la seva aposta per la cuina tradicional del Líban passa per sabors mediterranis que encara que semblin molt llunyans, són a dues passes d'aquí. A més del ja conegut repertori d'hummus, babaganuix, falàfel o tabulé, hi trobareu segons com el 'warak inab', fulles de parra farcies d'arròs amb alfàbrega o la 'mqluba', un arròs amb verdures considerat la paella d'Orient Mitjà. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
C/ Torrent de la Olla, 136
Barcelona
08012
Transport
M: Fontana
Horaris
De dt. a ds. de 13 a 16 i de 20 a 24 h. Dg. de 13 a 16 h. Dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà