Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Lola de Las Arenas

  • Restaurants
  • Eixample
  • preu 2 de 4
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
RestaurantCritica.jpg
La Lola
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

És un festival amb una altra mirada sobre Barcelona. L'oferta de qualitat comença al matí i acaba a la nit, amb bons gintònics. Amb cuina oberta, que en diuen ara, amb una barra ideal perquè els amics s'ajuntin i gaudeixin veient com la cuina prepara exquisideses: platets, tapes i plats senzills, de sempre, però molt ben fets i amb un producte de primera. El prodigi de Les Arenes, La Lola, amb el seu aire mediterrani, modern i càlid, és la 'xicota' d'en Quim Marqués (xef del Suquet de l'Almirall), el seu germà Manel i el Nacho Prats, un personatge fonamental del món del vi. Com diuen ells, una cuina sense complexos. "No volem fer un 'local de tapes' més", anticipa el Nacho, tot i que després veiem que hi ha tapes, però també platets, racions i originals entrepans. Els germans Marqués diuen que no volen lligar-se a cap etiqueta. "Cuina catalana, madrilenya, andalusa... Tant se val! Som cuiners i ens agrada cuinar", expliquen. I és cert.
Dissenyat per l'estudi d'interiorisme de Josep Lluís Xuclà, La Lola és un restaurant fresc i dinàmic, amb personalitat, que combina diferents estils. La Lola estarà obert des de les deu del matí fins a la una de la matinada, 363 dies l'any, per oferir alguns dels plats més representatius de la cuina espanyola, actualitzats i servits en format petit. Comencem amb La-Lola-russa, una amanida fantàstica amb pernil i llagostins, cremosa i suau, i amb unes patates braves que ja s'han fet populars, i que justifiquen una visita a aquest local, airejat, amb llum natural i vista sobre Montjuïc que s'afegeix a la terrassa, amb amplis sofàs.
Continuem amb croquetes de pollastre i pernil de pota negra, truita trencada amb patates de Mallorca i cloïsses amb mongetes de La Granja, segovianes. L'arròs negre amb allioli i les costelletes de cabrit de Segòvia arrebossades són algunes de les propostes de la carta. Si alguna prova del nou es pot fer a un restaurant és l'allioli. És com l'ADN del lloc. En aquest cas és de primera, com el de l'àvia: consistent, gens fort ni repetitiu, gustós. S'hi pot anar amb parella, amb amics o en grup, perquè ja tenen previst un menú per a moltes persones, amb bons vins, cava i postres a preu molt assequible i divisible entre col·legues. Consulteu la carta de gintònics: un Beeafeater amb una branqueta de julivert fresc i una rodanxa de pomelo o la Citadelle amb pela de cítrics i glaçons de mandarina. –Marcelo Aparicio

 .

Detalls

Adreça
Gran Via, 373-385
Eixample Esquerre
Barcelona
08015
Transport
Espanya (Línies: L1-L3-FGC)
Horaris
De 10 a 1 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà