Si us agrada la cuina amb productes de temporada i de proximitat, aquest és el vostre restaurant. El seu propietari, Valen Mongay, es el president de l'Associació Slow Food del Garraf i com a tal cuida al màxim la qualitat d'uns ingredients que s'elaboren ben aprop, i al que ell sap donar-li un toc especial combinant tradició i modernitat a parts iguales. Xató, bacallà amb alls confitats, formatges artesans i borratxo de malvasia de Sitges, un vi dolç de molta tradició al municipi, són alguns dels seus plats estrella.
La Salseta
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Sant Pau, 35
- Sitges (Garraf)
- 08870
- Contacte
- Veure Web
- 93 811 04 19
- Horaris
- Dl. tancat. Dt. de 13.15 a 15.30 h. De dc. a ds. de 13.15 a 15.30 h i de 20.15 a 22.30 h. Dg. de 13.15 a 15.30 h.
Discover Time Out original video