La pizza és el punt fort d’en Federico Blondi, que amb la seva dona Sandra van obrir fa gairebé un any aquest local acolorit i ple de referències italianes. Originari d’Úmbria, el cor verd d’Itàlia, Blondi proposa amb èxit la pizza tortell, denominada així per la seva forma característica. A més dels condiments bàsics, es pot demanar, com la resta de les pizzes, al gust del comensal.
Una de les de més èxit és la de scamorza (una mozzarella fumada) amb patata i romaní, o bé una altra amb el formatge taleggio, pera i ruca. També és molt recomanable la lasanya o els bucatini all’amatriciana, espaguetis gruixuts i picants, com els preparava la mamma d’en Federico. És un lloc que no us podeu perdre, tot i que pels caps de setmana i migdies convé reservar-hi perquè habitualment no hi ha lloc.
La Verde Umbria
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Aribau, 100
- Barcelona
- Transport
- Universitat (M: L1,L2)
Discover Time Out original video