Reina

  • Restaurants
  • Espanyola
Recomanat
0 M'encanta
Maria Dias
Reina
Eixample

Reina, vinoteca gurmet, ofereixen una carta molt atractiva, abundant en plats de cuina casolana, amb un toc modern, sense abandonar del tot la cuina meridional espanyola. Bon producte, bona elaboració i un toc just d’imaginació han fet d’aquest senyorial establiment un punt de referència dins una zona prolixa en adreces excel·lents.

Mantenint sempre la seva magnífica selecció de pernil ibèric de gla, en una visita recent vam poder comprovar també l’atractiu de nous plats, com les làmines de carxofa cruixent amb salsa de mostassa, un plat de temporada, o les tires d’albergínia banyades amb mel de canya.

Són dues propostes d’un ampli pica-pica on també hi trobem una tempura de verdures amb salsa romesco molt encertada i sobretot unes curioses i saboroses tires de pollastre amb salsa de soja. Uns preus més que correctes ajuden el comensal a inclinar-se entre tanta oferta interessant. Una de les incorporacions són els seitons fregits amb ceba, una variant molt gustosa i curiosa dels seitons, que són fruit d’una visita a Còrdova de l’Esperanza, on es va inspirar.

També sorprenen els cors de carxofa amb salsa de foie gras i s’agraeix la presència de cervells arrebossats, gens oliosos, ben fregits al seu punt i sàviament acompanyats per fils de porro. 

Dels plats casolans destaquen les llenties, els ronyons de vedella amb xerès i la tripa amb capipota, per la qual ens vam decidir amb encert. I també una varietat d’ous Reina, on sobresurt el de gules amb allada, completen els segons. Bons peixos frescos i carns, amb un secret de porc ibèric de gla a la graella com a protagonista principal i cuixetes de guatlla amb mostassa tanquen el capítol. El seu celler, sempre al dia, ens va permetre acompanyar el menjar amb un Mas Irene del 2008 del Penedès. Gairebé podria dir que no té res a envejar a un bordeus. 

Lloc de la ubicació Reina
Contacte
Adreça Mallorca, 202
Eixample Esquerre
Barcelona

Horaris De dl. a ds., 13 a 16 h i de 20 a 23 h
Transport Universitat (M: L1-L2)
LiveReviews|0
2 people listening