Vino Artesano

  • Restaurants
Recomanat
0 M'encanta
El Poble-sec

Vino Artesano són sobretot el Marc i la Malena, dos amics que han volgut compartir amb tothom que en tingui ganes la seva particular dèria pels vins. Enmig d'una tonalitat avorrida d'ampolles que fa que s'acabin semblant unes a les altres (gràcies als llevats artificials), aquesta parella ha sabut captar el color únic dels petits viticultors i pintar-nos, a cada consell, un altre paisatge.

"No creiem en aquell home que envia un missatge des d'una Palm als qui treballen a la vinya per dir-los que avui toca regar o podar". A Vino Artesano els agraden els viticultors que s'enfanguen les sabates. Amb aquest ideari polític (també se'n té pel que fa als vins), fa dos mesos que van obrir el magatzem Vino Artesano al barri del Poble-sec de Barcelona. En aquest espai d'escassos metres, el Marc i la Malena volen compartir el coneixement que han aconseguit després d'anys de viatges i recerca. Per això que ningú esperi un celler amb centenars d'ampolles sinó una selecció de vins, caves i vermuts que gairebé caben en un prestatge. La majoria són varietats autòctones del terreny al qual representen, fugen de la química i surten de cellers que produeixen poques ampolles i que, per tant, poden tenir cura del procés del principi fins al final.

Ara, a Vino Artesano viuen emocionats amb els petits viticultors de Galícia perquè treballen amb minifundis i abocats a allò que fan. Aquests dies la parella ja prepara les maletes per anar-se'n cap al nord. Tot s'ha de tastar, veure i tocar.

Des del magatzem organitzen tastos, reivindiquen varietats perdudes com la sumoll, ja sigui oferint-les als clients o bé a través dels lots que organitzen per Nadal i envien a casa sense despeses. Si algú vol muntar una festa a casa o al seu negoci, munten barres ambulants. Vaja, el que vulgueu, perquè aquest parell creuen en el que venen. Podeu preguntar per la història del celler, les varietats o els fills del viticultor, porten la lliçó apresa.

Lloc de la ubicació Vino Artesano
Contacte
Adreça Nou de la Rambla, 138
Poble-sec
Barcelona
08004
LiveReviews|0
2 people listening