Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Garofalo

10 plats de pasta de temporada per llepar-vos els dits

El cap de setmana del 3 al 5 juny podreu tastar en exclusiva 10 plats de pasta creats per alguns dels millors xefs de la ciutat. Els plats estan elaborats amb Garofalo, la pasta 'premium' italiana per excel·lència, i són deliciosos!

Time Out en col·laboració amb Garofalo
Publicitat

Durant tot el cap de setmana del 3 al 5 de juny, podreu visitar els 10 restaurants que han creat un plat especial amb pasta Garofalo. Les receptes estan elaborades amb ingredients tan suggerents com el foie, el plàncton o les algues i tenen el punt de creativitat i imaginació, que ressalta l'extraordinària qualitat d'aquesta pasta 'premium' italiana.

2254: 'Tagliatelle' niu amb ou 'poché', papada de porc a baixa temperatura i salsa de pebre verda

2254: 'Tagliatelle' niu amb ou 'poché', papada de porc a baixa temperatura i salsa de pebre verda

El 2254 no és un restaurant italià clàssic, encara que el patró, el Nuncio, de 38 anys, ho sigui. 2.254 són els quilòmetres que va recórrer en vespa des de Palerm fins a Barcelona com si fos Nanni Moretti amb cul de marbre. Per Garofalo, el Nuncio ha ideat una recepta feta amb papada salpimentada i ous cuits a baixa temperatura, el que coneixem com a ous 'poché', i nata. Mamma mia!

OneOcean Club: 'Mafalda' Garofalo amb burrata, favetes, espàrrecs i olives de Kalamata

OneOcean Club: 'Mafalda' Garofalo amb burrata, favetes, espàrrecs i olives de Kalamata

A l'OneOcean Club proposen una recepta sana feta amb pasta 'mafalda'. Aprofiteu per tastar aquest plat a la vora del mar. Llegiu i saliveu: burrata tallada i amanida amb pebre negre i oli d'oliva, espàrrecs escaldats, favetes, olives de Kalamata assecades, pasta 'mafalda'... i tot al dente!

El racó d'en Cesc: 'Schiaffoni' farcits de bou de mar amb esferificacions de plàncton marí i algues

El racó d'en Cesc: 'Schiaffoni' farcits de bou de mar amb esferificacions de plàncton marí i algues

A El racó d'en Cesc preparen aquesta sofiscticada pasta amb gust a mar. S'elabora un farcit fet amb bou de mar, algues i un 'demiglace' de fons de marisc. Farceixen els 'schiaffoni' amb aquesta preparació i li afegeixen la salsa, les esferificacions de plàncton marí i les algues. El resultat és un plat amb un gust a mar espectacular.

Charlot Café: 'Rigatoni' Garofalo amb sobrassada i xocolata blanca
Foto: Charlot Cafe

Charlot Café: 'Rigatoni' Garofalo amb sobrassada i xocolata blanca

Entrar al Charlot Café és creuar la porta del temps cap a l'època del Hollywood clàssic. A les seves parets hi trobareu fotos de grans dives com Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Rita Hayworth... Per aquesta ocasió han ideat una recepta molt original amb 'rigatoni' i una salsa de sobrassada, xocolata blanca i crema de llet. L'acompanyen amb pa fumat i sal negra.
Café del Gallery: 'Cascarecce' al pesto de mongeta verda i sípia

Café del Gallery: 'Cascarecce' al pesto de mongeta verda i sípia

El restaurant de Gallery Hotel, El Cafè del Gallery ofereix una una cuina de mercat, tradicional i mediterrània, però amb un toc actual i sofisticat. Per Garofalo,han ideat un plat basat en un pasto tradicional fet amb un allioli de tinta de sípia i mongeta. Preparen els 'casarecce' barrejats amb el pesto i la mongeta verda i posen trocets de sípia per donar-li el toc marí.

Speakeasy: 'Casarecce' amb carpaccio de salmó marinat i salsa de llimona especiada

Speakeasy: 'Casarecce' amb carpaccio de salmó marinat i salsa de llimona especiada

L'Speakeasy és un restaurant amb una atmosfera íntima i càlida. Acosteu-vos-hi per tastar el plat de 'casarecce' que han creat per Garofalo. Té una base de carpaccio de salmó marinat, i una salsa feta amb all, llimona, bitxo i nata. A més li afegeixen un cruixent d'arròs negre, créixens i ous de salmó.
Brasserie Flo: 'Schiaffoni' Garofalo mar i muntanya amb maionesa de plàncton marí

Brasserie Flo: 'Schiaffoni' Garofalo mar i muntanya amb maionesa de plàncton marí

A la Brasserie Flo han preparat un plat clàssic, amb un toc francès i un punt innovador basat en l'ús del plàncton marí. Preparen dues salses parale·lament: una amb rostit de foie, salsa 'perigourdine' i oli de trufa blanca, i l'altra amb brandada de bacallà, bacallà esqueixat, oli d'oliva i all. Farceixen els 'schiaffoni' amb les dues preparacions i li afegeixen salsa de maionesa de plàncton marí per donar-li gust a mar. Magnífic!

El Quim de la Boqueria: 'Casarecce' amb crema de sobrassada, mongeta verda i tomàquet cherri confitat

El Quim de la Boqueria: 'Casarecce' amb crema de sobrassada, mongeta verda i tomàquet cherri confitat

El Quim de la Boqueria és un d'aquells locals mediterranis i autèntics que demostren que al costat de les Rambles es pot menjar bé i de qualitat. Podeu anar i tastar es seus 'casarecce' Garofalo amb salsa de crema de sobrassada, mongetes verdes, tomàquets cherri confirats i alfàbrega. Boníssim

El Principal: 'Spaghettini' Garofalo al caviar

El Principal: 'Spaghettini' Garofalo al caviar

El restaurant El Principal té una de les terrasses més cobejades de l'Eixample: situada en un interior d'illa és tranquil·la i perfecta per la primavera. Apropeu-vos-hi per tastar els 'spaghettini', que acompanyen amb una salsa de mantega, caviar, suc de llimona i una miqueta de vodka. Luxúria pel paladar!

Bitxarracu: 'Schiaffoni' gratinats i farcits de bolonyesa ecològica

Bitxarracu: 'Schiaffoni' gratinats i farcits de bolonyesa ecològica

El xef Lluis Tomas dirigeix aquest restaurant centrat en plats creatius i deliciosos amb influències tailandeses. Per Garofalo faran uns 'schiaffoni' amb salsa bolonyesa de porc ecològic, a la que li afegeixen beixamel i formate ratllat. Boníssim!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat